Rpanagos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 1)Ολα το ιδιο ειναι η υπαρχει διαφορα απο εταιρια σε εταιρια2)Βλεπω υπαρχει διαφορετικο παχος απο pad σε pad ( :mad: )πως ξερω ποιο μου κανει??
doshy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 καλημέρα.. pad σε pad έχει διαφορα. τα βλέπεις και εσύ. άλλο είναι χοντρό, άλλο λεπτό, άλλο είναι σαν μαστίχα, άλλο σαν σιλικόνη κτλ.. και τα χρώματα να σε πω που έχει άλλο μπλε άλλο πράσινο κτλ είναι διαφορετικά.. για να το βρείς η βλέπεις από ένα άλλο ίδιο lap-top άμα μπορείς να βρείς η κανεις δοκιμες και ότι κάτσει. η δες κανένα video η photo στο google. για να σε βοηθήσω να μην ψάχνεις και χάσεις πολλή χρόνο με δοκιμες κτλ. πες μου τι lap-top έχεις και θα σου πω ακριβώς ποιο pad παίρνει
doshy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 θα ήθελα να μου πεις και τον κωδικό μετά την παύλα πχ toshiba satellite a300-142 έχει έχει διαφορα μοντέλα
teo20net Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ακριβώς το ίδιο έψαχνα για Acer 5735z. Sent from Lumia 930
doshy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 παίρνει θερμοαγώγιμη πάστα στην cpu (πάντα η cpu παίρνει πάστα. ποτε pad) (το έχω δει αυτό) και η gpu θέλει το πράσινο σαν μαστίχα.. μονο ένα πράγμα. κάποιοι βάζουν αντί για pad, πάστα ένα ψιλό φίλο χαλκού και ξανά πάστα. (επίσης το βλέπω πολλή συχνά) μην το κανεις ποτε αυτό. μπορεί να κρατήσει λίγο αλλα θα σου βγάλει το μηχάνημα off όταν το βάλεις δες άμα έχει ανάμεσα στην gpu και την ψυχτρα κενό. άμα έχει βάλε λιγάκι ποιο χοντρό teo20net το δικό σου παίρνει στην gpu το γκρι σαν θερμοαγώγιμη παστα που μοιάζει. σπάει εύκολα στο chipset θέλει το πράσινο σαν σιλικόνη 1
Rpanagos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 παίρνει θερμοαγώγιμη πάστα στην cpu (πάντα η cpu παίρνει πάστα. ποτε pad) (το έχω δει αυτό) και η gpu θέλει το πράσινο σαν μαστίχα.. μονο ένα πράγμα. κάποιοι βάζουν αντί για pad, πάστα ένα ψιλό φίλο χαλκού και ξανά πάστα. (επίσης το βλέπω πολλή συχνά) μην το κανεις ποτε αυτό. μπορεί να κρατήσει λίγο αλλα θα σου βγάλει το μηχάνημα off όταν το βάλεις δες άμα έχει ανάμεσα στην gpu και την ψυχτρα κενό. άμα έχει βάλε λιγάκι ποιο χοντρό Με μπερεψες! Εχει pad απλα θελω να το αλλαξω και δεν ξερω τι παχος να βαλω.. Τι εννοεις το πρασινο σαν μαστιχα?παντ?
doshy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 είναι κάπως μαστιχωτό. σαν πλαστελίνη.. αλλα να σου πω.. αν είναι ok το pad δεν έχει νόημα να το αλλάξεις. στροστο λιγάκι να πατάει καλά και θα είσαι ok αλλα για να καταλάβω κιόλας τη prob έχει το laptop σου? γιατί νομίζω καταλάβω άλλο. ότι το αφαίρεσες καταλάθος και δεν θυμάσαι τι είχε
Rpanagos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ανοιγοντας το λαπτοπ το ειδα λιγο παραμοφομενο απο την θερμοτητα και προσπαθησα να το σουλουπωσω...αλλα χαλασε και θελω να παρω αλλο..αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι υψος ειχε(παχος)
doshy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 πως να σου το εξηγήσω πάρε όχι το παρα πολλή λεπτό που είναι ούτε παρα πολλή χοντρό.. δεν μπορώ να στο εξηγήσω, πάρε ένα και άμα είναι πολλή χοντρό το κόβεις λίγο ποιο λεπτό με μια λεπίδα. και η υφή του είναι κάπως σαν πλαστελίνη, μαστιχωτό... το πάχος you θα το καταλάβεις μονο όταν βάλεις το pad και βιδώσεις την ψυχτρα πάνω. αν δεν έχει κενό ανάμεσα θα είσαι ok γενικά όμως για να γνωρίζεις δύσκολα να χαλάσει το pad γενικά κατάλαβα έχεις με την θερμοκρασία πρόβλημα,,, για να βοηθήσω τουλάχιστον σε αυτό άνοιξε και το fan. αφαίρεσε το από την ψυχτρα (έχει 4 μικρά βιδακια) καθάρισε το με ένα πινελάκι. φύσα και λίγο τους αεραγωγούς και θα είσαι ok, άμα έχεις πάντως ακόμα το παλιό και δεν το πέταξες, δοκίμασε να το στρώσεις να πατάει πάνω στο μεταλλικό του chip μονο. μόλις βάλεις την ψυχτρα θα προσαρμόσει αυτό όπως πρέπει. κανε και αυτό με το fan που σε είπα και δοκίμασε άμα σε κάνει το ίδιο.
Rpanagos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Εχει 0,5 1,0 και 1,5mm παχος...να παρω το ποιο παχυ?
doshy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 το 1.0 το 1.5 ειναι πολλη χοντρο για την gpu πατος δοκιμασε και αυτο που σου ειπα. δεν εχεις να χασεις κατι. πιστεύω φιλε μου να σε βοήθησα γενικά
Rpanagos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Οκ..Απλα επειδη θα εβαζα και παστα λεω να τα αλλαζα ολα!
doshy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 όχι όχι.. δύσκολα χαλάνε 10 - 15 lap-top ανοίγω στην δουλειά κάθε μέρα γενικά για επίσκευη η για καθαρισμό. pad σπανια έχει χρειαστεί να αλλάξω. τα στρώνω λιγάκι και είναι ok 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα