tsiou9 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους,Αρχικά να ενημερώσω ότι έχω μονάχα βασικές γνώσεις για τα μόντεμ και τα σχετικά, οπότε στις πιθανές απαντήσεις αν μπορείτε να γίνετε λίγο πιο αναλυτικοί.Έχω ένα Netgear DGN2200v3 συνδεδεμένο ενσύρματα στο σταθερό υπολογιστή που βρίσκεται στο υπνοδωμάτιό μου, αλλά το wifi σήμα του δε καταφέρνει να φτάσει στο δεύτερο υπνοδωμάτιο, γιατί παρεμβάλλεται μπάνιο και κουζίνα μεταξύ τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σήμα 1/3 για το λάπτοπ και μηδενικό σήμα για τις συσκευές των κινητών. Επειδή εκτός του Netgear, έχω και ένα ZTE ZXV10 W300 v5.2, υπάρχει κάποιος τρόπος να συγχρονιστεί το ένα με το άλλο ασύρματα για να υπάρχει σήμα και στο δεύτερο υπνοδωμάτιο, ενώ το 1 από αυτά θα βρίσκεται αναγκαστικά για σύνδεση στο σταθερό υπολογιστή του δωματίου μου; Αν όχι ασύρματα, υπάρχει κάποια άλλη λύση; Προσπαθώ να αποφύγω την αγορά συσκευής για wifi range extender, αλλά αν καταλήξει να είναι η μοναδική και πιο φθηνή λύση έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο προϊόν; Έχω σύνδεση στον ΟΤΕ (~10mbps) και εάν κάποιο από αυτά τα 2 μόντεμ πιάνει καλύτερη ταχύτητα θα προτιμούσα να παραμείνει αυτό συνδεδεμένο στη γραμμή του τηλεφώνου.
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 ισως να μπορει να γινει αλλα με αρκετους περιορισμους αν τα δυο ρουτερ υποστηριζουν wds.αλλιως ή ριχνεις καλωδιο ή πας σε repeater πχ tp link 801nd ή πας σε powerline με wifi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα