Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Πάμε για νέα σύνθεση γιατι πέρασαν 5 χρονάκια και θελω τη βοήθεια σας!!!

Ποσό που διαθέτουμε : 800 Ευρώ

Χρήση υπολογιστή : Gaming. Παίζω ως επι το πλείστον MMO και συγκεκριμένα το Wildstar που ειναι αρκετά βαρύ.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Όχι κάτι ιδιαίτερο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Δεν χρειάζομαι οθόνη. Έχω μία που υποστηρίζει 1920 χ 1080

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν γίνεται συνθέσεις από Eshop γιατί έχω πιστωτικό εκεί

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: Όχι

Σημειώσεις: Σκληρούς δίσκους έχω, έναν 2ΤΒ μηχανικό και εναν SSD 250GB οπότε είμαι καλυμμένος. Θα ήθελα επεξεργαστή Intel και κάρτα Nvidia απαραιτήτως.

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

https://gyazo.com/a7ac972c8454ade0ca69fd0d962c3af2

υπερπληρες και αψογο για την δουλεια που θες . αν επιμενεις για nvidia τοτε πας http://www.e-shop.gr/vga-gigabyte-geforce-gtx960-g1-gaming-gv-n960g1-gaming-4gd-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.516557(αν και εγω στην 380 θα πηγαινα λογω πιο δυνατου πυρηνα,καλυτερου bandwith μνημης , που σιγουρα θα εκμεταλλευτει πολυ καλυτερα τα 4 GB μνημης) . και σε περιπτωση που θελησεις και ψυκτρα πας σε αυτην με 20 μολις ευρω με 4 heatpipes και πραγματικα καλα αποτελεσματα (εχω τον επεξεργαστη που σου προτεινω με αυτην την ψυκτρα) http://www.e-shop.gr/raijintek-aidos-black-heatpipe-cpu-cooler-pwm-92mm-p-PER.813211

• Like 1
Δημοσ.

γαμωτο με το κιτρινομαγαζο και τις τιμες του!

Πολυ καλο το συστημα του trujillo μονο το κουτι δεν μου αρεσει...αν εκανε 30 οκ...αλλα στα 60 ευρο υπαρχουν πολυ καλυτερες κουταρες απο σκρουτζ...

Το πιστωτικο ειναι ολοκληρο απο eshop?γτ αν εχεις εκει 300 ευρο ας πουμε καλυτερα να παρεις 1-2-3 parts απο κει και τα υπολοιπα απο αλλου,θα βγει πιο φθηνα η πολυ καλυτερο!Μπορεις να προσθεσεις ssd ας πουμε,η να ανεβεις σε καρτα γραφικων...

Δημοσ.

εγω προτεινα απο τους κιτρινιαρηδες μονο και μονο επειδη το ζητησε ο φιλος.για τον 4590 δεν θα κερδισει κατι εκτος απο 0.1ghz το dvd μπορει να θελει να γραψει κατι,η να εγκαταστησει ενα παιχνιδι που θα αγορασει.

• Like 1
Δημοσ.

Το πιστωτικο ειναι ολοκληρο απο eshop?γτ αν εχεις εκει 300 ευρο ας πουμε καλυτερα να παρεις 1-2-3 parts απο κει και τα υπολοιπα απο αλλου,θα βγει πιο φθηνα η πολυ καλυτερο!Μπορεις να προσθεσεις ssd ας πουμε,η να ανεβεις σε καρτα γραφικων...

+1

Πάρε τη κάρτα από αλλού τουλάχιστον και δες μήπως μπορείς να πάρεις κάτι άλλο από eshop σε καλή τιμή στη θέση της.Δεν αξίζει να πληρώσεις τέτοιες υπερκοστολογήσεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...