Προς το περιεχόμενο

internet (how to make faster)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια πως μπορω να δυναμωσω το ιντερνετ στο σπιτι ? γτ απο το ισογειο στο 1 οροφο πιανει πολυ λιγο   

με ενα στικακι πιανω αλλα ειναι ειναι ελαχιστο το σημα θα μπορουσα να κανω κατι για να μεγαλωσει το σημα του Internet και η ταχυτητα του? δεν ξερω αμα ειναι το σωστο μερος αλλιως να μετακινηθει το θεμα ευχαριστω

Δημοσ.

Το στικάκι έχει κεραία είναι είναι από αυτές τις αηδίες χωρίς κεραία; Είχα ένα crypto χωρίς κεραία και σε υπολογιστή στον ίδιο χώρο και στα 5 μέτρα χωρίς τίποτα ενδιάμεσα έπιανε 2-3 γραμμές και συνέχεια αποσυνδεόταν. Πήρα ένα level1 με κεραία και το έβαλα στον κάτω όροφο και στα 20 μέτρα μακριά και πιάνει 3-4 γραμμές.

Δημοσ.

εχει κεραια αλλα  γενικα το σημα ειναι ..... και κατι μου ειπαν για αλουμινοχαρτα κατι κουτακια αμα βαλεις αλλα δεν ξερω τι και πως ακριβως ? υπαρχει κατι οικονομικο καλοο? η κανα κολο φρεε? θενκς για την βοηθεια :)

Δημοσ.

Δοκιμασε αλλο ρουτερ ή αλλαξε αυτο που εχεις. Απο οσα εχουν περασει απο τα χερια μου, το καλυτερο (σε wifi παντα) ηταν το wag200 και οσα thomson δοκιμασα με απογοητευσαν.

Δημοσ.

εχει κεραια αλλα  γενικα το σημα ειναι ..... και κατι μου ειπαν για αλουμινοχαρτα κατι κουτακια αμα βαλεις αλλα δεν ξερω τι και πως ακριβως ? υπαρχει κατι οικονομικο καλοο? η κανα κολο φρεε? θενκς για την βοηθεια :)

Βασικά θέλεις range extender ή αλλιώς wireless repeater που θα το βάλεις κάπου στη μέση. Π.χ. κάτι σαν αυτά.

Μπορείς επίσης να πάρεις μια ποιο μεγάλη κεραία, αν η δικιά σου είναι αποσπώμενη.

Δες 10 τρόπους για να ενισχύσεις το σήμα σου δωρεάν. Αυτό με τα αλουμινόχαρτα είναι κάτι σαν το 4.

EDIT:

Δες εδώ για το windsurfer και εδώ για περισσότερα tampletes.

Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω πολυ κατι αλλο τωρα πως γινεται απο τον υπολογιστη να στελνω internet στο κινητο? γιατι το κινητο δεν πιανει καθολου? ενω το pc πιανει γινεται? ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...