Stogianz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Τα ακουστικά COOLERMASTER SGH-2000-KWTA1 CERES-300 HEADSET στα 22.90ευρώ απο το Crazy Sundays του eshop. Επώνυμα ακουστικά για κάποιον που δεν θέλει να διαθέσει κάποιο μεγάλο ποσό. Ελληνικό unboxing Eπόμενη τιμή skroutz 36,90 (μικρό δείγμα 2 καταστημάτων, στο ιστορικό τιμής η πιο χαμηλή φαίνεται να είναι απο τον Κωτσόβολο στα 27 ευρώ)
atrias Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 ενδιαφέρον φαίνεται http://www.hitechlegion.com/reviews/audio/speakers/38091-cm-ceres-300?showall=&start=3 http://lanoc.org/review/audio/6775-cm-storm-ceres-300-headset?showall=&start=3
Gauss3 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Για skype που τα θέλω καλά είναι? Ή να πάω σε κάτι πιο φθηνό?
Stogianz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Για skype που τα θέλω καλά είναι? Ή να πάω σε κάτι πιο φθηνό? Θεωρώ αξίζουν για τα λεφτά τους. Πόσο πιo φτηνό μπορείς να βρεις με αξιοπρεπή ποιότητα κατασκευής κι επώνυμο?
Gauss3 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Θεωρώ αξίζουν για τα λεφτά τους. Πόσο πιo φτηνό μπορείς να βρεις με αξιοπρεπή ποιότητα κατασκευής κι επώνυμο? Απο ακουστικά δεν έχω ιδέα για αυτό ρωτάω, κάτι σε πιο μικρό μέγεθος ή σε ασύρματα δεν ξέρω αν αξίζουν αλλά ούτε και σε τι τιμές παίζουν... Τα 2.5 μέτρα του μήκους καλωδίου μου μοιάζουν καλά πάντως...
Stogianz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Απο ακουστικά δεν έχω ιδέα για αυτό ρωτάω, κάτι σε πιο μικρό μέγεθος ή σε ασύρματα δεν ξέρω αν αξίζουν αλλά ούτε και σε τι τιμές παίζουν... Τα 2.5 μέτρα του μήκους καλωδίου μου μοιάζουν καλά πάντως... Τα συγκεκριμένα φαίνονται να αγκαλιάζουν καλά τα αυτιά επομένως κι πιο ξεκούραστα θα είναι κι καλύτερη ηχομόνωση κι επομένως κι καλύτερο ήχο θα προσφέρουν. 2,5 μέτρα καλώδιο είναι πολύ καλά. Αν τα θες για skype (έχουν κι το μικρόφωνο) κομπλέ θα είσαι. Σαν εταιρία ότι έχω πάρει απο CoolerMaster δεν είχα κάποιο παράπονο.
Gauss3 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Τα συγκεκριμένα φαίνονται να αγκαλιάζουν καλά τα αυτιά επομένως κι πιο ξεκούραστα θα είναι κι καλύτερη ηχομόνωση κι επομένως κι καλύτερο ήχο θα προσφέρουν. 2,5 μέτρα καλώδιο είναι πολύ καλά. Αν τα θες για skype (έχουν κι το μικρόφωνο) κομπλέ θα είσαι. Σαν εταιρία ότι έχω πάρει απο CoolerMaster δεν είχα κάποιο παράπονο. Την coolermaster την ξέρω και έχω αρκετά καλή εικόνα για αυτήν απλά όπως είπα απο ακουστικά δε γνωρίζω... Ευχαριστώ για τη βοήθεια....
D4rkshadow Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Και οτι ειχε αρχισει να τα παιζει το δικο μου,μια χαρα μου φαινεται
Rage_unseen Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 οποιος παραλαβει πρωτος ας γραψει τι λενε απο ηχο
Rage_unseen Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 τα πηρε κανεις να μας πεις ηχητικα τι λενε? μου ηρθε ειδοποιηση να παραλαβω κ δεν ξερω αν αξιζουν
Stogianz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Διάβασε κανα Review να πάρεις καμια γνώμη. Εγώ πήρα πρόσφατα τα hyper x cloud απο το CrazySundays αλλιώς μπορεί να τα τσίμπαγα.
Wayward Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Χρειαζόμουν ένα headset οπότε τα πήρα εχθές και τα τέσταρα ένα δεκάλεπτο (δε δοκίμασα μικρόφωνο). Ο ήχος είναι καθαρός, πιάνουν ωραία το κεφάλι (ρυθμίζεται το μήκος) και παρόλο που είναι πλαστικά δεν κάνουν "φθήνια" στο μάτι και το χέρι. Από τη μικρή μου επαφή μαζί τους τα προτείνω ειδικά σε αυτή την τιμή. 2
Antonis3d Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Τα πηρα και εγω, εμενα προσωπικα με απογοητευσε το ανηπαρκτο μπασο τους. Ο ηχος γενικα ειναι αξιοπρεπεις επισης ειναι ανετα στο κεφαλι αλλα εμενα μετα απο καμια ωρα υδρωναν τα αυτια μου. Μικτη εντυπωση γενικα 6/10.
T-zen Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Εγώ θα έβαζα 7. Με λίγες ρυθμίσεις στο pc παράγει ικανοποιητικο μπάσο. Το μόνο που με ενοχλεί είναι πως τα νιώθω λίγο ενοχλητικά, σκληρά στο πάνω μέρος της κεφαλής - λες να φταίει η καραφλα??? 1
Wayward Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Το μπάσο τους είναι λίγο αδύναμο αλλά και εγώ είδα πως με λίγο πείραγμα στο equalizer μια χαρά είναι. Εξάλλου δεν τα πήρα για να ακούω μουσική σε high end αλλά για gaming κυρίως οπότε για αυτό μια χαρά είναι. Θα δω μέσα στο Σ/Κ για το πως είναι όταν τα έχεις ώρα στο κεφάλι σου. Επιμένω όμως πως για budget item είναι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα