Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχεις να χάσεις κάτι, παρα μονο να κερδίσεις πιστεύω, αν βάλεις win10.. Κάτι λέγατε πριν για msi afterburner και κολλήματα, καντο full uninstall αν το έχεις ακόμα μεσα και δοκίμασε αν έχεις ακόμα κολλήματα. Έχει τύχει παλιά βέβαια, ο ένοχος να είναι το msi αλλα ειναι ακραία η περίπτωση..

Δημοσ.

Δεν έχεις να χάσεις κάτι, παρα μονο να κερδίσεις πιστεύω, αν βάλεις win10.. Κάτι λέγατε πριν για msi afterburner και κολλήματα, καντο full uninstall αν το έχεις ακόμα μεσα και δοκίμασε αν έχεις ακόμα κολλήματα. Έχει τύχει παλιά βέβαια, ο ένοχος να είναι το msi αλλα ειναι ακραία η περίπτωση..

Δεν έχω msi afterburner. Το σκέφτομαι για 10αρια

Δημοσ.

Δεν έχω msi afterburner. Το σκέφτομαι για 10αρια

Όπως είπα και στην αρχή, είναι ένα ενδεχόμενο που παίζει αρκετά - απλώς, μην το δέσεις, κιόλας, ότι σίγουρα αυτό θα δώσει τη λύση...

• Like 1
Δημοσ.

Μα τι να κερδισει με τα 10?εγω ειχα την gtx 970 και στο shadows of mordor εκανε stutter.εβαλα ξανα τα 7 και εστρωσε

Αυτό δεν λέει κάτι, το ότι εσύ αντιμετώπισες πρόβλημα δεν σημαίνει πως θα το αντιμετωπίσουν και οι άλλοι ;).

Δημοσ.

Μα τι να κερδισει με τα 10?εγω ειχα την gtx 970 και στο shadows of mordor εκανε stutter.εβαλα ξανα τα 7 και εστρωσε

Υποθέτω ότι αυτό τα εξηγεί όλα :P

Ότι να ναι ο καθένας εδώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...