Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ περίεργο μου φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο...

Και εγώ MSI Afterburner χρησιμοποιώ και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο σοβαρό θέμα... :unsure:

Μωρέ εμένα μου λες; 

Ξεκινησα με DDU, κατέληξα σε εγκατάσταση νέων Windows, άλλαξα 3 PCI slot, άλλαξα καλώδια τροφοδοσίας, έβγαλα από πάνω απ τον υπολογιστή σκληρούς / οπτικά μέσα / ανεμιστήρες (μπας και τραβούσαν πολύ ρεύμα) δοκίμασα 5 διαφορετικά releases της nvidia, μετέφερα το παιχνίδι σε ssd, ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ. Και με το που άφησα το msi afterburner και έβαλα το expertool είδα το φως.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περίεργο πρόβλημα, να τα έχεις όλα ενημερωμένα πένα και να έχεις stuttering. Βασικά δοκίμασε για τους τελευταίους drivers ήχου από την realtek, η asrock δεν ξέρω αν έχει πάντα τις τελευταίες εκδόσεις στους οδηγούς της, πάντως για την μητρική μου η asus δεν έχει τους πιο τελευταίους για την κάρτα ήχου, τουλάχιστον για την δικιά μου κάρτα ήχου. Οι πιο τελευταίοι κατεβαίνουν οπωσδήποτε από το site της realtek.

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

Κατεβάζεις το 64 bit exe, δηλαδή το δεύτερο αρχείο από την λίστα και το εγκαθιστάς. Την προηγούμενη έκδοση στην κάνει uninstall το πρόγραμμα και έπειτα περνάει την καινούρια, επομένως από την στιγμή που μεριμνά το πρόγραμμα δεν χρειάζεται να κάνεις uninstall και μετά πέρασμα των νέων.

• Like 2
Δημοσ.

γιατι system 32 στο cmd,επρεπε να κει c users username.γραψε μου το μοντελο της μητρικης να σου βρω εγω drivers

Το άνοιξα με δικαιώματα διαχειριστή.

Απο οτι διάβασα δε λειτουργεί σε 7αρια η εντολη

Μητρική asrock z77 fatality professional

ΔΕΝ χρησιμοποιώ το msi afterburner

Δημοσ.

Για κατέβασε το OC Guru II τότε (gigabyte δεν έχεις; )

• Like 1
Δημοσ.

κανε ενα screenshot στην καρτελα  drivers του latencymon

Δημοσ.

κανε ενα screenshot στην καρτελα  drivers του latencymon

post-242099-0-15189500-1444793477.jpg

Τι μάρκα είναι η 770 σου;

Εγώ είχα προβλήματα stuttering στο GTA V (χοντρά) και το πρόβλημα ήταν ... (ναι θα ακουστεί σε πολλούς απίστευτο όπως μου φάνηκε και σε εμένα) ... το msi afterburner. Έπαιζα μεταξύ 20-40fps, ό,τι ρυθμίσεις κι αν έβαζα. Και σε Win7 και σε Win10.

Με το που κατέβασα και έτρεξα το expertool της Gainward και η γραφικών "έκατσε" πάνω στο expertool, το παιχνίδι τρέχει κολλημένα 60fps.

Είναι αστείο αλλά αληθινό.. 

Το ενδεχόμενο να σηκώνει υψηλές θερμοκρασίες ο cpu σου και να προκαλεί bottlenecks στην γραφικών το τσέκαρες;

Gigabyte είναι η κάρτα

Εχω πρόβλημα με την Η100 , παρόλο που άλλαξα πάστα κλπ ο επεξεργαστής stock τρώει v core 1.23 ρεύμα και εχω 40 βαθμους idle και κοντά 60-63 σε βαρύ παιχνίδι. ( η Η100 είναι στη 2η σκάλα ) 

Επίσης έχω disalbe τα εξής 

Δημοσ.

post-242099-0-15189500-1444793477.jpg

Gigabyte είναι η κάρτα

Εχω πρόβλημα με την Η100 , παρόλο που άλλαξα πάστα κλπ ο επεξεργαστής stock τρώει v core 1.23 ρεύμα και εχω 40 βαθμους idle και κοντά 60-63 σε βαρύ παιχνίδι. ( η Η100 είναι στη 2η σκάλα ) 

Επίσης έχω disalbe τα εξής 

attachicon.gifScreenshot_3.jpg

τα τρια πρωτα σου προκαλουν προβλημα αλλα αμα το stutter ειναι σταθερο τοτε η vram ειναι μικρη 2gb δηλαδη.προσπαθησε να χαμηλωσεις το texture quality και antialising και με το msi afterburner υπολογισε ποση μνημη vram σου τρωει στο παιχνιδι.πρεπει να αποκλεισεις αυτο το ενδεχομενο.το γεγονος οτι στο latencymon εχεις τρεις drivers που δεν λειτουργουν οπως πρεπει,θα σου προκαλουυσε stuttering αλλα οχι συχνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως οι drivers της κάρτας γραφικών είναι περασμένοι σε safe mode με το DDU. Μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από θέμα windows? κάποια ρύθμιση?

Διάβασα κάτι περί 

Enabling HPET in BIOS & Windows

Επεξ/σία από SpirosKerkyra
Δημοσ.

Πάντως οι drivers της κάρτας γραφικών είναι περασμένοι σε safe mode με το DDU. Μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από θέμα windows? κάποια ρύθμιση?

Διάβασα κάτι περί 

Enabling HPET in BIOS & Windows

Λίγα BIOS το έχουν ως επιλογή και είναι από τις ρυθμίσεις που, αν τις πειράξεις, χαλάνε περισσότερα από όσα φτιάχνουν...

Πιο πιθανό είναι να έχεις πέσει "θύμα" της πάγιας τακτικής της Nvidia να χτίζει drivers γύρω από τις απολύτως νεότερες κάρτες και μόνο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγα BIOS το έχουν ως επιλογή και είναι από τις ρυθμίσεις που, αν τις πειράξεις, χαλάνε περισσότερα από όσα φτιάχνουν...

Πιο πιθανό είναι να έχεις πέσει "θύμα" της πάγιας τακτικής της Nvidia να χτίζει drivers γύρω από τις απολύτως νεότερες κάρτες και μόνο...

Το βρήκα ως επιλογή στο BIOS , ήταν enable by default.

Κάποιοι λένε HPET bios off, windows on και άλλοι HPET bios off και windows off

Επεξ/σία από SpirosKerkyra
Δημοσ.

Μην πιστεύεις τον κάθε άκυρο που έγραψε μια μπαρούφα σε forum ή ανέβασε ένα video στο youtube - Δε βγαίνει άκρη.

Πιστεύω ότι είσαι απλά στην εποχή που έχει ξεπεραστεί το Kepler και η Nvidia έχει διώξει το όποιο optimization από τους drivers, προς χάρην tweaks για τις φρέσκιες κάρτες... :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...