Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..βρε παιδια..σε ποιον απαντατε ολοι μου λετε και εμενα? Σε ενα θεμα που δημιουργηθηκε τον Οκτωβρη του 15 και ουτε καν ο ts δεν απαντησε ποτε..

Αυτος ο makeran trollarei, σχεδον καθε μερα απαντα σε τελειωμενα ή νεκρα θεματα περασμενων ετων ετσι για πλακα..οπου βλεπετε να γραφει μην το συνεχιζετε..

• Like 1
Δημοσ.

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..βρε παιδια..σε ποιον απαντατε ολοι μου λετε και εμενα? Σε ενα θεμα που δημιουργηθηκε τον Οκτωβρη του 15 και ουτε καν ο ts δεν απαντησε ποτε..

Αυτος ο makeran trollarei, σχεδον καθε μερα απαντα σε τελειωμενα ή νεκρα θεματα περασμενων ετων ετσι για πλακα..οπου βλεπετε να γραφει μην το συνεχιζετε..

Δεν trollάρω, απλά προέκυψαν νέα δεδομένα.

Δημοσ.

Δεν trollάρω, απλά προέκυψαν νέα δεδομένα.

Το ότι δεν σε έχουν μπαναρει ακομα να σκέφτεσαι και άσε τα νέα δεδομένα κάθε φορα..
  • Like 1
Δημοσ.

Εκλαψα στο γελιο να σαι καλα :D

• Like 1
Δημοσ.

Εκλαψα στο γελιο να σαι καλα :D

Ε μα δεν γινεται αυτο το πραμα..εχει κανει Ανασταση φετος ΑΚΡΙΒΩΣ 6 φορες μεχρι στιγμης..τι αλλο να πω?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

χαχα.τωρα το ειδα οτι το συνεχισατε το θεμα.στο p8 lite καταληξαμε και εμεινε καταευχαριστημενη μεχρι σημερα.ευχαριστω ολους για τισ συμβουλες του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...