Alevas1789 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Από καιρό θέλω να πάρω τηλέφωνο, όμως δεν ξέρω ποιο μαγαζι να επιλέξω. Συνηθίζω να κοιταω τις αξιολογήσεις που έχουν κάνει διάφοροι αγοραστες στο παρόν κατάστημα, οι οποίες είναι αρκετά βοηθητικές στο να το επιλέξεις ή όχι... Απ' ότι ξέρω το KaizerSHOP(στο συγκεκριμένο αναφέρομαι γιατί υπάρχουν και άλλα μαγαζια με το ίδιο κύριο όνομα), έχει πολλές κριτικες, γυρω στις 150-200, με μεσο ορο 5 αστερια.... Σήμερα όμως πρόσεξα και το OPEN365, με 150 κριτικές, όλες πάνω απο 4αστερια... Από την μια με ικανοπιεί το γεγονός ότι δεν έχει καμία αρνητικη κριτικη, από την αλλη μου φαίνεται και λίγο ύποπτο... Αν το γνωριζει κάποιος το μαγαζι, ας μου πει αν όντως αξίζει...
Stogianz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Έχω ψωνίσει κι απο τα 2. Κι τα 2 άριστα σε εξυπηρέτηση. Απο Kaizer είχα πάρει S4 mini για τον ξάδερφο πριν 2 χρόνια περίπου. Απο Open365 είχα πάρει το G2 μου τα χριστούγεννα κι μάλιστα ήταν απο τα λίγα μαγαζιά που προσέφεραν δόσεις μέσω πιστωτικής κι καλές τιμές. Στα συνιστώ κι τα 2 ανεπιφύλακτα 1
Alevas1789 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Έχω ψωνίσει κι απο τα 2. Κι τα 2 άριστα σε εξυπηρέτηση. Απο Kaizer είχα πάρει S4 mini για τον ξάδερφο πριν 2 χρόνια περίπου. Απο Open365 είχα πάρει το G2 μου τα χριστούγεννα κι μάλιστα ήταν απο τα λίγα μαγαζιά που προσέφεραν δόσεις μέσω πιστωτικής κι καλές τιμές. Στα συνιστώ κι τα 2 ανεπιφύλακτα Μια παρένθεση μόνο, σε πολλες κριτικες του OPEN365, πολλοι έλεγαν ότι τα εγχειρίδια ήταν σε ξένη γλώσσα(όχι φυσικά αγγλικα)... Ισχύει? Έτυχε και σε 'σενα;
Stogianz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μια παρένθεση μόνο, σε πολλες κριτικες του OPEN365, πολλοι έλεγαν ότι τα εγχειρίδια ήταν σε ξένη γλώσσα(όχι φυσικά αγγλικα)... Ισχύει? Έτυχε και σε 'σενα; Το κινητό ήταν απο Πολωνία. Παρόλα αυτά όταν μου έβγαλε πρόβλημα μου το κάλυψε κανονικά η Ευρωπαική αντιπροσωπεία. Οπότε δεν θα έχεις θέμα.
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/487977-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-skroutz/
Προτεινόμενες αναρτήσεις