Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα iphone 4 εδώ και 3,5 περίπου χρόνια. Δεν έχω παράπονο από τη λειτουργία του, ούτε το χρησιμοποιώ πολύ.. το έχω βαρεθεί λίγο όμως και σκέφτομαι να πάρω καινούριο.. Να πάρω το 5S ή να περιμένω 1-2 χρόνια να πάρω το 6S; 

Δημοσ.

Αν πάρεις το 6 το απλό θα το κρατήσεις max 2 έτη γιατί είναι περσινό. Αν μπορείς πάρε τώρα το 6 και κράτα το 2 χρονια και μετά παίρνεις το 7s. Είναι να τα κρατάς 2 χρόνια αλλά να τα πάρεις μόλις βγουν.

Δημοσ.

Αν πάρεις το 6 το απλό θα το κρατήσεις max 2 έτη γιατί είναι περσινό. Αν μπορείς πάρε τώρα το 6 και κράτα το 2 χρονια και μετά παίρνεις το 7s. Είναι να τα κρατάς 2 χρόνια αλλά να τα πάρεις μόλις βγουν.

Όταν πήρα το 4 μόλις είχε βγει το 4S οπότε όταν πάρω ξανά κινητό θα κάνω κάτι αντίστοιχο. Γενικά νομίζω καλύτερα να παίρνεις το απλό παρά το S,  συνήθως δεν έχουν κάποια συγκλονιστική διαφορά. Ίσως περιμένω κάποιο καιρό και πάρω το 7 όταν θα βγαίνει το 7S :P

Δημοσ.

Μεγάλη υπομονή εχεις ακου εκει το 7 :P

Στην αρχή όταν πήρα το 4 είπα το επόμενο θα είναι το 8.. 

Γιατί πέραν από την πλάκα, μου αρέσει να βλέπω ουσιαστικές αλλαγές.. λίγο καλύτερος επεξεργαστής και ένα καινούριο χαρακτηριτικό δε λένε κάτι παραπάνω.. ενώ από το 4 μέχρι το 8 όλα αυτά που θα προστεθούν θα μου κάνουν εντύπωση.. ένας φίλος μου λέει ότι θα πάρει κινητό ξανά όταν βγει iphone με ασύρματη φόρτιση, 3D οθόνη και ασύρματα ακουστικά :P

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου μην περιμένεις τρελες διαφορες απο το ios θα σου παρει αρκετα χρονια μεχρι να δεις κατι τέτοιο.. Βαλε 10 χρονακια να εισαι καλυμμενος:P

Δημοσ.

Πάντως μου έχουν λείψει τα παλιά κινητα με τα κουμπιά.  Είχαν προσωπικότητα, τώρα όλα ένα σχέδιο είναι. Είχα έρωτα με τα sony ercisson walkman

• Like 3
Δημοσ.

Παρε ενα moto g. Θα εχεις την ιδια εμπειρια χρησης οπως εισουν τωρα και δεν θα δωσεις ενα σωρο λ7. H apple εχει να βγαλει σοβαρη συσκευη απο την εποχη του iphone 5

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά...

Και γω σκέφτομαι να το αλλάξω το Galaxy S4 που έχω 2,5 χρόνια.

Λέω να πάρω το Galaxy S6 Edge Plus Σε λευκό. Έχει καλή Ram και πιστεύω θα με βολέψει. 

Μήπως ξέρει κάποιος πότε βγαίνει σε λευκό χρώμα;

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά...

Και γω σκέφτομαι να το αλλάξω το Galaxy S4 που έχω 2,5 χρόνια.

Λέω να πάρω το Galaxy S6 Edge Plus Σε λευκό. Έχει καλή Ram και πιστεύω θα με βολέψει. 

Μήπως ξέρει κάποιος πότε βγαίνει σε λευκό χρώμα;

Εξαιρετική συσκευή, αλλά νομίζω πως ήδη βγαίνει; ή κάνω λάθος;

Δημοσ.

Εξαιρετική συσκευή, αλλά νομίζω πως ήδη βγαίνει; ή κάνω λάθος;

Σε λευκό το Edge Plus δεν το βρίσκω πουθενά. 

Έχει βγει σε μαύρο και χρυσό αλλά δεν με ενθουσιάζουν.

Δημοσ.

Προσωπικά, σαν εμφάνιση δε μου αρέσουν τα galaxy.. τα s1, s2 που τα ξέρω καλά μου τη δίνουν οπότε φαντάζομαι και τα επόμενα δε θα μου αρέσουν. Αν δεν πάρω iphone θα πάρω HTC. Πιο πολύ το iOS θα μου έλειπε πιστεύω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...