dimstra Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Θα ήθελα την γνώμη σας για την υπηρεσία αυτή. Αγόρασα μόλις πριν δυο εβδομάδες το πρώτο μου mac άλλα δεν γνωρίζω εάν υπάρχει λόγος να μπω σε μια τέτοια δαπάνη. Με γνώμονα ότι υπάρχει εγγύηση για ένα χρόνο, δεν ξέρω εάν ισχύει για δυο καθώς πολλά ακούγονται για την Ελλάδα, τι νόημα θα είχε η επιλογή του προγράμματος αυτού ?
Chris M Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Απλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για 3 χρόνια..
dkotanid Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Είναι αν σου τύχει κάτι πέραν του έτους. Η διετία είναι μεγάλο θέμα (αν δεις και σε forum συζητήσεις), ωστόσο όπως ξέρεις τα ανταλλακτικά είναι ακριβά, οπότε πληρώνεις apple care για να είσαι καλυμμένος για 3 χρόνια, ό,τι και αν συμβεί - ίσως να μη συμβεί και τπτ. Προσωπικά δεν έχω πάρει σε κανένα μηχάνημα της apple... 1
gagarin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Προσωπικά έχω απο τον Ιούνιο το πρώτο μου MacBook Pro retina 13,3 κ σκέφτομαι πριν το κλείσιμο του πρώτου χρόνου αγορά ενός apple care...Απλά είναι λίγο ξεφτίλα γιατί ουσιαστικά πληρώνεις 250€ για επέκταση εγγύησης ακόμα ενός χρόνου!!!(Ελλάδα - Ευρωπαϊκή ένωση έχουμε απο την νομοθεσία 2 χρόνια - μάλιστα πρόσφατα έμαθα στην Μεγάλη Βρετανία έχουν 6 χρόνια εγγύηση)!!!
haHa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Προσωπικά έχω απο τον Ιούνιο το πρώτο μου MacBook Pro retina 13,3 κ σκέφτομαι πριν το κλείσιμο του πρώτου χρόνου αγορά ενός apple care... Απλά είναι λίγο ξεφτίλα γιατί ουσιαστικά πληρώνεις 250€ για επέκταση εγγύησης ακόμα ενός χρόνου!!!(Ελλάδα - Ευρωπαϊκή ένωση έχουμε απο την νομοθεσία 2 χρόνια - μάλιστα πρόσφατα έμαθα στην Μεγάλη Βρετανία έχουν 6 χρόνια εγγύηση)!!! Δεν υπαρχει υποχρεωτικη εγγυηση 2 ετων στην Ελλαδα κ στην Ευρωπαικη ενωση ουτε 6 χρονια στην Μεγαλη Βρετανια. Απλα υπαρχει νομος για τα δικαιωματα των καταναλωτων λογω πραγματικων ελαττωματων ή ελλειψεων συνομολογημενων ιδιοτητων που υπηρχαν κατα την παραδοση. Οποτε , αλλο πραγμα η ΕΓΓΥΗΣΗ και αλλο πραγμα τα δικαιωματα των καταναλωτων λογω πραγματικων ελαττωματων ή ελλειψεων συνομολογημενων ιδιοτητων που υπηρχαν κατα την παραδοση. Εδω εξηγηση απο την αγγλικη βουλη: https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CCgQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.parliament.uk%2Fbriefing-papers%2Fsn02239.pdf&ei=0_YWVYKAMMipygP5toCICQ&usg=AFQjCNG_wpTYiE0KKJS_64P81DqmWp_mzg&sig2=RCV73cHiDEu7CMEF_VqBGA&bvm=bv.89381419,d.bGQ&cad=rja 2 Is there an EU-wide two year consumer guarantee? Many people are mistaken in thinking that the purpose of Directive 1999/44/EC, ‘On certain aspects of the sale of consumer goods and associated guarantees’, is to give consumers a minimum two years guarantee for all goods. In fact, this EU Directive, implemented in the UK by the Sale and Supply of Goods to Consumers Regulations 2002, has added little to already existing UK consumer protection law under the SGA 1979. Under this Directive, all Member States have to ensure that “a retailer could be held liable for all 'non-conformities' (i.e. defects) which manifest in the good within two years from delivery”. However, this requirement is not a two-year legal guarantee (although, rather confusingly, the Directive’s title describes it as such); goods are not legally required to last for two years. It simply provides that consumer goods must conform to the sales contract at the time of delivery. If a consumer can show that the goods did not do so, they will be entitled to repair or replacement of the goods free of charge. If this would be disproportionate or unreasonable to expect from the retailer, the consumer will be entitled to a reduction in price or a refund. These consumer rights are available for up to two years following purchase. If the defect becomes apparent within the first six months of purchase, it will be presumed to have existed at the time of delivery, otherwise this will be for the consumer to prove. 2
basilis5 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 με λιγα λογια, παρε επεκταση εγγησης! αξιζει για την περιπτωση που θα σου χρεαστει, περισσοτερο απο το να μην σου χρειαστει και να την εχεις παρει τσαμπα. ειδικα στο mac pro του ts. 1
dkotanid Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Αν έχεις macbook pro retina να την πάρεις, επίσης αν έχεις imac να την πάρεις σε οτιδήποτε άλλο ίσως δε χρειαστεί, αλλά σε αυτά τα δύο η πιθανότητα να χρειαστεί είναι μεγάλη και το λέω διότι: τα μεν ρετινα παρουσιάζουν το φαινόμενο Site: stainon display τα δε imacs έχουν το θέμα με τις σκόνες στις άκρες και μιλάω για όλα τα μοντέλα, αρκεί μία βόλτα σε ένα κατάστημα να το διαπιστώσει κάποιος.
dimstra Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Αν έχεις macbook pro retina να την πάρεις, επίσης αν έχεις imac να την πάρεις σε οτιδήποτε άλλο ίσως δε χρειαστεί, αλλά σε αυτά τα δύο η πιθανότητα να χρειαστεί είναι μεγάλη και το λέω διότι: τα μεν ρετινα παρουσιάζουν το φαινόμενο Site: stainon display τα δε imacs έχουν το θέμα με τις σκόνες στις άκρες και μιλάω για όλα τα μοντέλα, αρκεί μία βόλτα σε ένα κατάστημα να το διαπιστώσει κάποιος. Tώρα πραγματικά ανχώνομαι, πόσοι έχουν αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα γιατί η επισκευή κάνει κάτι λιγότερο από την αξία του mac Είναι θέμα χρήσης αυτό η το παρουσιάζουν τα mac λόγο ποιότητας ? Έχω το MacBook Pro (Retina, μέσα 2015),Intel Core i7 2,2 Mhz Ram 16Gb 1600 DDR3 Intel Iris Pro 15,4" 1536 Mb,HD flash 251 Και κάτι τελευταίο πρέπει να την κάνω τώρα η μπορώ λίγο πριν τελειώσει η επίσημη του 1 έτους ?
dkotanid Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μπορείς λίγο πριν. Στο fb είμαι αρκετό καιρό member κ παρακολουθώ το φαινόμενο. Δε παρουσιαζεται σε ολους βεβαια αλλα αν πας σε νοσοκομειο εχεις τηβ εντυπωση οτι ολοι ειναι αρρωστοι. τεσπαν οσοι με αυτο τονπροβλημα στελνουν μαιλ στον tim cook τους απαντουν μετα απο 2-3 μερες για δωρεαν αντικατασταση ανεξαρτητως apple care.
polteris Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Αν και λίγο offtopic παρατηρώ κι εγώ κάποια μικρά σημάδια περιμετρικά της οθόνης σε mbpr 13' mid 2014. Η εγγύηση μου λήγει στις 16/10/2015 δηλαδή σε 4 ημερες. δεν είχα σκοπο να το πάω istorm αλλα φοβάμαι μην μεγαλώσουν τα σημάδια και έχω σοβαρό πρόβλημα εκτός εγγύησης. Να καλέσω πρώτα το support ή να το πάω κατευθείαν istorm?
basilis5 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Αν και λίγο offtopic παρατηρώ κι εγώ κάποια μικρά σημάδια περιμετρικά της οθόνης σε mbpr 13' mid 2014. Η εγγύηση μου λήγει στις 16/10/2015 δηλαδή σε 4 ημερες. δεν είχα σκοπο να το πάω istorm αλλα φοβάμαι μην μεγαλώσουν τα σημάδια και έχω σοβαρό πρόβλημα εκτός εγγύησης. Να καλέσω πρώτα το support ή να το πάω κατευθείαν istorm? πηγαινε το θα ελεγα να κατοχυρωσεις ημερομηνια πριν την ληξη. επισης, αν σε παιρνει οικονομικα ψαξου για μια επεκταση. τα retina εχουν σχεδον τα παντα κολλημενα πανω στην μητρικη, που σημαινει πως και η ραμ να σου χαλασει, αλλαζεις τα παντα μεσα, δλδ σαν καινουργιο, εξου και το ακριβο της επιδιορθωσης. μ@λ@κ... της apple για να μας τα παιρνει απο παντου. 1
dimstra Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Σήμερα πληροφορήθηκα ότι καλυπτόμαστε για 3 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς ως αναφορά το MacBook Retina STAIN ON DISPLAY. Αφορά οδηγία της apple για δωρεάν επισκευή. Στα υπόλοιπα πέραν του ενός έτους εγγύηση και με την απόδειξη αγοράς κάνει ο πελάτης αίτηση και εφόσον εγκριθεί από την apple προχωράνε σε επισκευή για όλες τις αγορές που έγιναν από καταστήματα στην Ελλάδα.
chemicalgoo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 MacBook Pro και iMac ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ Apple care για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για τρία χρόνια Όχι γιατί είναι ζημιάρικα (κάθε άλλο) αλλά γιατί η επισκευή τους είναι δαπανηρή. Επίσης μπορείς στα 2,5 χρόνια να το σπρώξεις σε φοβερή τιμή γιατί α) τα Apple έχουν τρομερή μεταπωλητική αξία και β) θα έχει εγγύηση μισό ακόμα χρόνο άρα θα προσελκύσει περισσότερους υποψήφιους αγοραστές 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα