Προς το περιεχόμενο

CloneCD 4.3.1.7: Κανει shutdown το PC οταν παει να γραψει!

Fotis_Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον χρησιμοποιω χρονια το CloneCD χωρις κανενα προβλημα. Τωρα που το πηρε αλλη εταιρεια κατεβασα την νεα εκδοση 4.3.1.7 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Παω να αντιγραψω ενα CD κανονικο χωρις κλειδωμα, περναει το cd σαν image στον σκληρο αλλα οταν ξεκιιναει την εγγραφη μου κλεινει τον υπολογιστη. Δεν το κανω onthe fly αλλα κανονικα. Δοκιμασα να κανω μονο εγγραφη απο το image στον σκληρο αλλα παλι τα ιδια. Το απεγκαταστησα, το ξαναβαλα demo χωρις κωδικους και ξανα τα ιδια. Το παθαινει κανενας σας η μονο εγω?

Δημοσ.

Ενταξει το απεγκαταστησα ομως και το ξαναβαλα ως demo. Το ιδιο μου κανει. Μηπως εχει αφησει κανενα registry που πρεπει να σβησω?

Δημοσ.

Δεν μας λες αν εχεις ενεργοποιημενα τα aspi???

αν κανει κανα μπερδεμα με αλλο προγραμμα εγραφης??

εγω εχω την εκδοση 1.6 χωρισ τετοοια ζορια!!!

Δημοσ.

kalispera.eixa kai egw to idio provlima.yparxei lysi .apla to crack dimiourgouse to provlima.epanakikloforise to idio crack alla diorthomeno.to evala kai doulevei tora mia xara.ksereis pou tha to vreis elpizw :D

Δημοσ.

Φώτη το bug είναι γνωστό και έχει βρει το αντίδοτο του εδώ και καιρό. Φαντάζομαι ότι απο εκεί που το κατέβασες θα έχουν την λύση έτοιμη. Δεν είναι δύσκολο να το βρεις, έχει "βρωμίσει" ο τόπος με το fixed exe :D

Δημοσ.

Ενταξει παιδια το προβλημα λυθηκε με το σωστο reg. Ουτε crak ουτε fixed.exe.

Κοιτα παντως τι σκεφτηκαν οι κεραταδες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...