Fotis_Greece Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Λοιπον χρησιμοποιω χρονια το CloneCD χωρις κανενα προβλημα. Τωρα που το πηρε αλλη εταιρεια κατεβασα την νεα εκδοση 4.3.1.7 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Παω να αντιγραψω ενα CD κανονικο χωρις κλειδωμα, περναει το cd σαν image στον σκληρο αλλα οταν ξεκιιναει την εγγραφη μου κλεινει τον υπολογιστη. Δεν το κανω onthe fly αλλα κανονικα. Δοκιμασα να κανω μονο εγγραφη απο το image στον σκληρο αλλα παλι τα ιδια. Το απεγκαταστησα, το ξαναβαλα demo χωρις κωδικους και ξανα τα ιδια. Το παθαινει κανενας σας η μονο εγω?
Periklis120 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Den eho poli kairo pou to ekana install.Egrapsa mono ena cd mehri stigmis kai den mou parousiase ayto to provlima.
ViPeRMaN Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 tin patisa ki ego etsi... an xrisimopiis piratiki ekdosi ayta pathenis.... prepi na exi kanei ban merika serials opote .....
Fotis_Greece Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Ενταξει το απεγκαταστησα ομως και το ξαναβαλα ως demo. Το ιδιο μου κανει. Μηπως εχει αφησει κανενα registry που πρεπει να σβησω?
cig4 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δεν μας λες αν εχεις ενεργοποιημενα τα aspi??? αν κανει κανα μπερδεμα με αλλο προγραμμα εγραφης?? εγω εχω την εκδοση 1.6 χωρισ τετοοια ζορια!!!
giorgoski Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 kalispera.eixa kai egw to idio provlima.yparxei lysi .apla to crack dimiourgouse to provlima.epanakikloforise to idio crack alla diorthomeno.to evala kai doulevei tora mia xara.ksereis pou tha to vreis elpizw
aloha Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Φώτη το bug είναι γνωστό και έχει βρει το αντίδοτο του εδώ και καιρό. Φαντάζομαι ότι απο εκεί που το κατέβασες θα έχουν την λύση έτοιμη. Δεν είναι δύσκολο να το βρεις, έχει "βρωμίσει" ο τόπος με το fixed exe
Fotis_Greece Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Ενταξει παιδια το προβλημα λυθηκε με το σωστο reg. Ουτε crak ουτε fixed.exe. Κοιτα παντως τι σκεφτηκαν οι κεραταδες....
ViPeRMaN Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 ta elega ego ke se kati gnostous mou prin kairo alla pio me akouge..... tora pou bgike sti fora ton pira oloi prefa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.