Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και τα δυο :) σε ολα τα παιχνιδια αν εχεις μαπα επεξεργαστη και πολυ καλη καρτα δεν θα δουλευει σωστα αν εχεις πολυ καλο επεξεργαστη και πολυ φθηνη καρτα δεν θα μπορεις να βαλες σε ultra οποτε πας σε κατι ενδιαμεσο ενα καλο επεξεργαστη και μια καλη καρτα δεν ειναι η καλυτερη αλλα για τα περισοτερα παιχνιδια παιζει παρα πολυ καλα

http://www.e-shop.gr/ssd-kingston-shfs37a-240g-hyperx-fury-240gb-25-sata3-standalone-p-PER.345841

ο ι3 + 750 τι ειναι μια χαρα :)

Δημοσ.

ωραία για τον σκληρό, τώρα θα είμαι οκ. και κάτι τελευταίο θέλω να συνδέομαι ασύρματα στο δίκτυο μου. θέλει ξεχωριστή κάρτα δικτύου;

Δημοσ.

μόλις θα ανοίγω το pc θα είναι συνδεδεμένο; γιατί παλιά είχα ένα που άνοιγε πρόγραμμα και γενικά αργούσε.
οι drivers λογικά περασμένη θα είναι έτσι; και για οθόνη έχει έξοδο vga ή hdmi? σε έπρηξα αλλά είμαι άσχετος.

Δημοσ.

οχι εχει cd αλλα καλυτερα να τους κατεβασεις απο το ιντερνετ για windows 10 γιατι απο το cd δεν κανουνε http://www.tp-link.com/en/download/TL-WN722N_V1.html#Driverθα κατεβασεις το δευτερο..αν εχεις cd με windows 7 κανε την εγκατασταση απο το σδ και μετα κανε την ενημέρωση σε 10 και να σου να σου κρατισει τα αρχεια ...δεν εχει vga  αλλα εχει ανταπτορακι νομιζω 

Δημοσ.

γενικά ρωτούσα για drivers, για επεξεργαστή κάρτα γραφικών αυτά περασμένα θα είναι λογικά εγώ μόνο windows θα περάσω.
σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου. επειδή σε 2-3 μήνες θα δω και για οθόνη έχεις να μου προτείνεις κάτι σε 23-αρα; σε λογική τιμή πάντα.

Δημοσ.

αμα δεν εχει windows πως να μπουνε τα driver? :) δεν ειναι τιποτα θα μπεις στην nvidia θα ξατεβασεις την τελευτεα εκδοση  απο το σδ θα βαλεις το προγραμα της gigabyte αν θελεις και τα driver απο μιτρικη και λιπα ειναι στο σδ μαζι  με την μητρικη....23-24 δηλαδη ε? να φανταστω  στο 150+160 θα διαθεσεις?

Δημοσ.

ε ναι το πολύ 150, 
αυτά με τα drivers ποτέ δεν τα κατάλαβα αλλά θα την βρω την άκρη πιστεύω όπως και να περάσω τα windows τα 8,1 έχω.

Δημοσ.

αν τα εχεις γνησια καντα αναβαθμηση σε windows 10 που ειναι δωρεαν για ενα χρονο και γίνετε μεσο τον ενημεροσεων ;) τα drivers απλα οταν θα βαλεις π.χ την καρτα γραφηκων ο υπολογιστης σου θα την βλεπει αλλα δεν θα μπορει να δουλεψει σωστα γιατι θα ειναι σαν να μην εχει windows o υπολογιστης σου ( στο λεω ετσι λιγο απλα για να το καταλαβεις) 

χαχα δεν πειραζει μια χαρα ειναι αλλα αν εχει και κανενας αλλος να σου προτείνει καποια αλλη που ξερει αν ειναι καλη ας σου πει :)

Δημοσ.

433 μου βγαίνει το μηχάνημα, πολύ καλή τιμή δεν πίστευα με τόσα,
δεν είναι γνήσια από τη ξέρω. 
για τα drivers είπες γράφω στο google το όνομα της μητρικής και θα μου τα βγάλει όλα.

Δημοσ.

οχι εχει σδ αλλα εχει και στο ιντερνετ αλλα και η καρτα :) θα τον παρεις χωρις καρτα τελικα? τι δεν ειναι γνησιο?

καλα και να μην ειναι κανουνε αναβαθμιση σε 10 αλλα ας μην το θυξουμε καλυτερα αυτο το θεμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...