Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : δεν γνωρίζω καθόλου πόσο πάνε τα μηχανήματα, αλλά θα προτιμούσα το οικονομικότερο για την χρήση που το χρειάζομαι.

Χρήση υπολογιστή : Κυρίως ιντερνετ αλλά παίζει να μην κλίνει ποτέ το μηχάνημα, όπως επίσης και για κανα παιχνίδι football manager, counter και diablo. 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:  Όχι κάποιο συγκεκριμένο.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. έχω μια παλιά θα αγοράσω κάποια άλλη στιγμή, ίσως το χρησιμοποιώ και στην τηλεόραση.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι 

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Θεσσαλονίκη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ναι από eshop.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? να συναρμολογηθεί στο κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . αν και δεν έχω ιδέα κάπως θα βρω ένα cd με windows να τα περάσω.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρεπει να μας βοηθησεις λιγο με το budget...στις απαιτησεις που βλεπω εχεις μπορει να βγει πολυ αξιολογο συστημα στα 600-700 ευρο αλλα μπορει και στα 400-500 αλλα κουτσουρεμενο!Για αυτο περιπου πες μας που κινησε για να δουμε τι θα σου προτεινουμε.

Δημοσ.

δεν θέλω να δώσω αρκετά χρήματα, γενικά οικονομικό να είναι, αλλά να μην σέρνεται κιόλας η σ ένα χρόνο πάλι από την αρχή, στα χρήματα μέχρι 600 πιστεύω είναι καλά, απλά και ποιο κάτω να είναι γιατί δεν θα τον χρειάζομαι για πολλά πράγματα.

Δημοσ.

οτι ειπε ο αλεξ με μια ενσταση 

τροφοδοτικο δωστου μωρε κανα βατ παραπανω  :-D βραδιασε κ κανεις εκπτωσεις!!!

https://www.skroutz.gr/s/4306951/EVGA-430W-Power-Supply-80-PLUS.html

κουτι επειδη το χω αυτο (κ380) δεν το συνιστω ειδικα στην τιμη που το χουν (45-50).μιλαμε για κουτι που εκανε 30 ευρα καποτε.

εδω εισαι https://www.skroutz.gr/s/4815887/Corsair-Carbide-Spec-01.html

υ.γ αλεξ ξερω οτι φτανει κ το 350αρι στο συστημα!!σε προλαβα ειμαι σιγουρος  :X

• Like 2
Δημοσ.

απο eshop θα γίνει η αγορά, οπότε αν σου είναι εύκολο κάνε μου μια λίστα από το συγκεκριμένο κατάστημα. ευχαριστώ.

Δημοσ.

ωχ...τοτε μπορει να υπαρχουν υποχωρησεις...στον ssd ας πουμε.Γτ ειναι πολυ πιο ακριβο...κατσε να σου φτιαξω απο κει μια συνθεση!

για δες κατι τετοιο ας πουμε 2015_10_11_00_28_30_INNOVATOR_PC_DESKTOP

μπορει να γλιτωσεις πολλα λεφτα περνοντας την καρτα απο ενα σκρουτζομαγαζο...

Δημοσ.

ας πάει και μέχρι 700, απλά να έχει διάρκεια περισσότερο, σε επεξεργαστή κάτι σε i5 άμα έχει βάλε. μετά με αυτά τα δεδομένα θα υπάρχει τρόπος αναβάθμισης; σκληρό με 120gb είμαι καλά δεν χρειάζομαι παραπάνω.

Δημοσ.

ssd 120gb χωρητικότητα, εσύ ξέρεις απλά να μου κρατήσει το μηχάνημα. γιατί ακόμα και το Manager απαιτητικό το κάνανε.

Δημοσ.

α συγγνώμη δεν το πρόσεξα πως είναι σε εικόνα, περίμενα σύνδεσμο. ευχαριστώ.

μου έχεις βάλει δύο σκληρούς η κάνω λάθος; και ssd και κανονικό;

και δεν έχει και για cd, να βάλω την ποίο φτηνή; για ήχο έχει πάνω η μητρική; 

Δημοσ.

ssd για το λειτουργικο κ εναν μηχανικο 1τερρα για αποθηκη.

νομίζω πως με καλύπτει για αρχή τα 120 gb. τα windows καμία 8gb θα χρειαστούν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...