Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα ειχατε δικιο ειχε προβλημα ο σκληρος, ας ειναι καλα ο soundkeeper, που μου αντικατεστησε (αφιλοκερδως παρακαλω) τον σκληρο με εναν ssd, κι ολα καλα.

Με ενα ειδικο προγραμμα (δεν θυμαμαι πιο) ειχε ο σκληρος ποσοστο υγειας 69%, και οι (εχε χαρη που δεν μπορω να βρισω) της infoquest και των public το βρηκαν το μηχανημα ok.

Πιο πολυ σε βοηθανε παιδια απο το insomnia παρα αντιπροσωπειες και αλυσιδες καταστηματων, γι αυτο skroutzομαγαζα και παλι skroutzομαγαζα!!!

• Like 2
Δημοσ.

Αξιζει να τονισω κι εγώ ότι το ίδιο μέλος ( soundkeeper ) με μεγάλη προθυμία προσφέρθηκε να αναβαθμίσει ( αφιλοκερδώς ) το mac mini μου! Δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα, αλλά και πάλι, η προθυμία και μόνο μετράει!

• Like 1
Δημοσ.

Να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη και το άλλο το παλικάρι για τα καλά τους λόγια αλλά κι εγώ με τη σειρά μου πρέπει να πω ότι έχω βοηθηθεί στο παρελθόν από διάφορα μέλη του φόρουμ είτε μέσω άρθρων και απαντήσεων που έχω διαβάσει, είτε μέσα από απαντήσεις που έχω λάβει μέσο Π. Μ. είτε μέσω τηλεφωνικής βοήθειας για θέματα ας πούμε σταθερής τηλεφωνίας (νομίζω δε μου επιτρέπετε να πω ονομα).

Τέλος πάντων νομίζω ότι όλα τα μέλη της συγκεκριμένης κοινότητας κατά καιρούς έχουν βοηθηθεί και εχουν βοηθήσει με το τρόπο τους, αυτό νομίζω είναι και το νόημα του φόρουμ.

• Like 5
Δημοσ.

Τελικα ειχατε δικιο ειχε προβλημα ο σκληρος, ας ειναι καλα ο soundkeeper, που μου αντικατεστησε (αφιλοκερδως παρακαλω) τον σκληρο με εναν ssd, κι ολα καλα.

Με ενα ειδικο προγραμμα (δεν θυμαμαι πιο) ειχε ο σκληρος ποσοστο υγειας 69%, και οι (εχε χαρη που δεν μπορω να βρισω) της infoquest και των public το βρηκαν το μηχανημα ok.

Πιο πολυ σε βοηθανε παιδια απο το insomnia παρα αντιπροσωπειες και αλυσιδες καταστηματων, γι αυτο skroutzομαγαζα και παλι skroutzομαγαζα!!!

Μπορείς να θυμηθείς ποιο ειδικό πρόγραμμα ήταν αυτό;

Δημοσ.

Καλησπέρα . Να σου πω ότι εξειδικευμένο πρόγραμμα ελέγχου πέρα από αυτά στο disk utility άντε και το διαγνωστικό τεστ που κάνεις πριν τη εκκίνηση  πατώντας μία διαδοχή κουμπιών και αναφέρεται σε όλο το μηχάνημα συνολικά δεν υπάρχει .... τουλάχιστον ελεύθερο . Τώρα εγώ στη περίπτωση του φίλου Βαγγέλη τα πράγματα ήταν απλά διότι άκουγες το χαρακτηριστικό επαναλαμβανόμενο κλικ του σκληρού .... οπότε κατά την εξαγωγή του από το μίνι βάζοντας τον σε μία εξωτερική θήκη ανέλαβε το sentinel από windows μεριά και εκεί είδαμε την κατάσταση του . 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου ..... Ξέρει κάνεις πως κάνουμε format σε ntfs στα el capitan ; Νομίζω πως αυτή η δυνατότητα μας χαιρέτισε ... αλλά δεν χάνω και τίποτα να ρωτήσω μήπως και κάποιος έχει ακούσει κάτι . Α και να διευκρινίσω ότι αναφέρομαι σε άπλες καταστάσεις και όχι μέσα από γραμμή εντολών , γιατί κάτι τέτοιο νομίζω παίζει αλλά άμα είναι να βγάλουμε τα μάτια μας  ανοίγω το asus που έχω δίπλα  μου και τελειώνει το θέμα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...