bebis4 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 παιδια εχω αγορασει το κινητο Samsung GT-i9195i Galaxy S4 Mini Plus 4G LTE καπου στο καλοκαιρι απο προσφορα της vodafone. ολα super για μενα που ειμαι απλος χρηστης μονο που θα ηθελα καλυτερη μπαταρια. ανακαλυψα ομως ενα θεμα και προσπαθω να καταλαβω αν ειναι σε ολα η στο δικο μου. χωρις να εχει πεσει καπω παρατηρησα απο την αρχη σχεδον οτι οταν το χτυπας ελαφρως στο υψως της οθονης κανει ενα θορυβο τριγμο σαν κατι εσωτερικα να μην ειναι καλα κουμπωμενο η βιδωμενο. το κανει σε καποιο αλλο χρηστη?
AntiCambeR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Εχω το ίδιο κινητό απο την προσφορά της Vofafone.Το ίδιο κάνει και το δικό μου.Εννοείς στο πίσω μέρος γύρω από την κάμερα σωστα?Ακούγεται σαν να υπάρχει κάτι ξεχαρβαλωμένο αλλά μόνο όταν το χτυπάς ελαφρώς. Το πήγα στην Smartec στο Χαίδάρι που είναι 1 απο τα εξουσιοδοτημένα της Samsung,το έδειξα και είπαν οτι είναι ο φακός της κάμερας και οτι αν μου αλλάξουν την κάμέρα θα κάνει πάλι το ίδιο.Ρώτησα τον υπάλληλο πως γίνεται 1 S4 mini εκθεσιακό που είδα σε κατάστημα να μην κάνει αυτόν τον θόρυβο,αλλά πολύ μικρότερο και απάντηση δεν πήρα.Επίσης του είπα οτι 2-3 Samsung που είδα διαφορετικά μοντέλα κάνουν αυτό το τρίξιμο πολύ λίγο. Επειδή έκαναν το κορόιδο και δεν ήθελα να τους αφήσω το κινητό για service και γιατί υπάρχει περίπτωση να μου έδιναν άλλο χωρίς να μπορως να το αποδείξω δεν το άφησα και έφυγα.Ακόμα και να άνοιγαν το κινητό και να άλλαζαν την κάμερα μπορεί όντως να μην άλλαζε κάτι.Εφόσον δεν είναι πρόβλημα που επηρεάζει τη λειτουργια του κινητού και λειτουργει άψογα δεν ήθελα να ανοιχτεί.Έχω διαβάσει περιπτώση νομίζω που το κινητό ανοίχτηκε αλλά δεν επισκευάστηκε ή επισκευάστηκε και δημιούργησαν κάποιο άλλο πρόβλημα στο κινητό.
bebis4 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 ναι αυτο περιγραφω. και μενα το ιδιο κανει χωρις ομως να παρουσιαζει προβλημα αλλο. σκεφτομουνα σερβις αλλα δεν θα το παω γιατι αντε να τους εξηγησεις, να το δεχτουν και να το αλλαξουν χωρις να δημιουργησουν κατι αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα