alphas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα του insomnia, Προσπάθησα να κάνω update, κατέβασε το update αλλά δεν μπορεί να το εγκαταστήσει λόγω έλλειψης χώρου. Τώρα δεν μπορώ να διαγράψω τα αρχεία που έχει κατεβάσει και πιάνουν χώρο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα διαγράψω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dredd81 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Συγγνώμη έχεις το μηχάνημά σου και δουλεύει με τον δίσκο γεμάτο μέχρι τα μπούνια? Θα τον λιώσεις τον δίσκο αδερφέ! Λίγα τα ψωμάκια του. Δεν έχεις ούτε ένα στικάκι να μεταφέρεις μερικά αρχεία εκεί και να του δώσεις χώρο να κάνει την εγκατάσταση? Τέλος πάντων... κατέβασε το AppCleaner επέλεξε τον Installer και διέγραψέ τον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alphas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Παλιά αγόρασα ένα SSD για το OS και ακύρωσα το optical drive για να βάλω άλλο δίσκο. Στο δεύτερο δίσκο έχω χώρο αλλά στο SSD δεν έχω. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να κάνω update μέσο 2ου δίσκου; (δηλ να κατεβάσει το installer στο 2ο δίσκο και να εγκαταστήσει το OS στο SSD) ; Δεν βρίσκω τον installer, που θα τον βρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dredd81 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Παλιά αγόρασα ένα SSD για το OS και ακύρωσα το optical drive για να βάλω άλλο δίσκο. Στο δεύτερο δίσκο έχω χώρο αλλά στο SSD δεν έχω. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να κάνω update μέσο 2ου δίσκου; (δηλ να κατεβάσει το installer στο 2ο δίσκο και να εγκαταστήσει το OS στο SSD) ; Γιατί δεν μεταφέρεις προσωρινά μερικά αρχεία από τον SSD στον άλλο δίσκο για να του δώσεις λίγο χώρο να κάνει το update? Τόσο δύσκολο είναι? Μόλις τελειώσει η διαδικασία ξανα μετέφερέ τα πάλι πίσω, αν και σου επαναλαμβάνω ότι εάν τον δίσκο τον δουλεύεις στο full θα τον οδηγήσεις με μαθηματική ακρίβεια στην αυτοκτονία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alphas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχω αρχεία στο SSD. Τι να μεταφέρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχω αρχεία στο SSD. Τι να μεταφέρω; τότε τί πιάνει τόσο χώρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alphas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 60GB είναι ο δίσκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dredd81 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 60GB είναι ο δίσκος Απεγκατέστησε μερικά προγράμματα τα οποία είναι εύκολο να ξαναπεράσεις. Δώσε στο μηχάνημα λίγο χώρο να κάνει την δουλειά του και εγκατέστησέ τα ξανά μετά. 60GB κατά την γνώμη μου είναι λίγα (το βλέπεις και στην πράξη άλλωστε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alphas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Θέλει 5,67GB. Δεν υπάρχει περίπτωση να αδειάσω τόσα. Διέγραψα ότι μπορώ αλλά δε φτάνει. Τώρα πως μπορώ να διαγράψω τον installer; Ο Appcleaner δεν το εντοπίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα, κάνε εγκατάσταση το Site: DiskInventoryX και δες ακριβώς πόσο space τρώει το καθετί στον δίσκο σου και σκότωσε ανάλογα αυτό που σε βολεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Θέλει 5,67GB. Δεν υπάρχει περίπτωση να αδειάσω τόσα. Διέγραψα ότι μπορώ αλλά δε φτάνει. Τώρα πως μπορώ να διαγράψω τον installer; Ο Appcleaner δεν το εντοπίζει O installer αν το κατέβασες από το app store πάει στο φάκελο downloads. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alphas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Σας ευχαριστώ πολύ Λύθηκε το πρόβλημα. @iMarilina Δεν είχε κατεβεί ο installer 100%. και για αυτό είχα πρόβλημα. @dkotanid ευχαριστώ τελικά τα backup από iPhone και iPad καταλάμβαναν όλο το δίσκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Σας ευχαριστώ πολύ Λύθηκε το πρόβλημα. @iMarilina Δεν είχε κατεβεί ο installer 100%. και για αυτό είχα πρόβλημα. @dkotanid ευχαριστώ τελικά τα backup από iPhone και iPad καταλάμβαναν όλο το δίσκο Ναι αυτά είναι ΤΡΑΤΖΙΚ. Εγώ με το CleanMyMac 3 που έχω, δείχνει ότι τα back up συν οι εφαρμογές στο iTunes πιάνουν 7.63 γίγα χώρο. Ουφ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 O installer αν το κατέβασες από το app store πάει στο φάκελο downloads. Όχι στα applications? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα