giannis97 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα, πριν λιγη ωρα περασα τα windows 7 ultimate 64bit στον υπολογιστη μου, καθε φορά παω να τρεξω καποια προγραμμα οπως adobe flash player- ccleaner και αλλα πολλα λαμβανω errors, πχ για το ccleaner λεει nsis error, για το flash player οταν παω να κανω εγκατασταση κοβεται στο 5% .. εχω μπει με admin right στο cmd και πατησα sfc /scannow αλλα δεν βρηκε τιποτα... τι να κανω; σας παρακαλω βοηθησε με.. εχω κανει activate στα windows..
Tracer27 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Το nsis error στο πετάει και οταν σου εμφανίζει για 1η φορά την επιφάνεια εργασίας? Είχα αντίστοιχο πρόβλημα και μετα απο πολυ πολυ ψάξιμο έπρεπε να γυρίσεις τις ρυθμίσεις της γλώσσας απο το πίνακα ελέγχου να ειναι ίδιες με τη γλώσσα του συστήματος κάτι τέτοιο
giannis97 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 συνεχεια το πεταει, ναι το εψαξα,και το αλλαξα, αλλα παλι το ιδιο
Xristaras12 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 έχεις βάλει ονομα χρήστη με ελληνικους χαρακτήρες;
giannis97 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 έχεις βάλει ονομα χρήστη με ελληνικους χαρακτήρες; οχι! με αγγλικους χαρακτηρες! για το ccleaner βρηκα λυση, κατεβασα την τελευταια εκδοση του CCLEANER μεσω του torrent και ανοιξε κανονικα.. οσο για τα υπολοιπα τι προτεινεται;
Xristaras12 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 sp1 ειναι περασμένο; εαν ναι και αυτό,δεν εχω αλλη ιδεα ισωσ δεν ειναι οκ η εκδοση που βρηκες.
giannis97 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 sp1 ειναι περασμένο; εαν ναι και αυτό,δεν εχω αλλη ιδεα ισωσ δεν ειναι οκ η εκδοση που βρηκες. ναι ειναι περασμενο εξαρχης.. μπορεις να μου δωσεις εσυ μια καλη εκδοση των windows 7?
giannis97 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 δεν μπορω να κανω εγκατασταση το adobe flash player.. σταματαει στο 5% και λεει connection error, πως να το φτιαξω; ευχαριστω
vpatac Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 ναι ειναι περασμενο εξαρχης.. μπορεις να μου δωσεις εσυ μια καλη εκδοση των windows 7? Δες εδω 1
jim_p Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μηπως εχει προβλημα ο σκληρος σου γενικα? Καντου εναν ελεγχο με το hdsentinel...
giannis97 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δες εδω αδερφε αυτα περασα και εχω προβλημα. και τα pro και τα ultimate, θα δω τωρα και ερρορ στον δισκο, μηπως φταιει επειδη εχω κανει ενα καινουργιο partition σαν backup για τα παιχνιδια; το εφτιαξα πριν περασω τα windows 7
giannis97 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μπορει να με βοηθησει καποιος; εχω το ιδιο προβλημα με windows 7 pro 64bit.. Οταν παω να κατεβασω καποια προγραμματα περαει error ... Τυπου network error.. Στο chrome κύριος..
Makeran Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μπορει να με βοηθησει καποιος; εχω το ιδιο προβλημα με windows 7 pro 64bit.. Οταν παω να κατεβασω καποια προγραμματα περαει error ... Τυπου network error.. Στο chrome κύριος..Τα περνάς με crack?
extace Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Αν εχεις προβλημα στο download με οποιονδηποτε browser τοτε πιθανον εχεις προβλημα στη συνδεση του internet. Δυο ειναι τα ενδεχομενα: ειτε εχεις πολυ υψηλο download speed με αποτελεσμα να εχεις μεγαλο error rate (δοκιμασε καποιο netlimiter), ειτε εχεις κακη ποιοτητα συνδεσης με πολυ latency και lag. Τσεκαρε επισης firewall και antivirus. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα