Προς το περιεχόμενο

Yosemite Clean Install

mp0ukLas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε δεν γίνετε! Του έχουν κάνει μάγια του υπολογιστή σου!

Κάτι ή δεν έγινε σωστά ή δεν κάνεις εσύ σωστά! Ένα από τα δύο. :-D 100%!

Ο άλλος δηλαδή πως τα κατάφερε?

Για ξαναδοκίμασε τα πάντα όλα από την αρχή.

Το στικάκι σου έβγαλε αναφορά σφάλματος κατά την εξαγωγή των αρχείων από το πακέτο Essentials που σημαίνει ότι η διαδικασία δεν είχε ολοκληρωθεί (πιθανολογώ).

*Πρώτα έκανες εγκατάσταση δηλαδή την τελευταία version του DiskMaker και σου έβγαλε σφάλμα στην διαδικασία, και μετά κατέβασες την προηγούμενη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε δεν γίνετε! Του έχουν κάνει μάγια του υπολογιστή σου!

Κάτι ή δεν έγινε σωστά ή δεν κάνεις εσύ σωστά! Ένα από τα δύο. :-D 100%!

Ο άλλος δηλαδή πως τα κατάφερε?

Για ξαναδοκίμασε τα πάντα όλα από την αρχή.

Το στικάκι σου έβγαλε αναφορά σφάλματος κατά την εξαγωγή των αρχείων από το πακέτο Essentials που σημαίνει ότι η διαδικασία δεν είχε ολοκληρωθεί (πιθανολογώ).

*Πρώτα έκανες εγκατάσταση δηλαδή την τελευταία version του DiskMaker και σου έβγαλε σφάλμα στην διαδικασία, και μετά κατέβασες την προηγούμενη?

Πως να τα κανω παλι απο την αρχη? χιχιχιχιχι

Λοιπον εχω βαλει παλι το Internet Rec κ περναει τα Mountain Lion αστο κ βλεπουμε!

Οχι δν μου εβγαλε κανενα error, ξεκηνησα την διαδικασια κ μετα απο κανα μισαορω μου εβγαλε οτι ειναι ολα οκ 100% . κατεβασα αμεσως την προηγουμενη εκδοση του DiskMaker! 

Να σου πω την αληθεια απο την αρχη σκεφτομουνα να κανω το στικακι bootable με το Yosemite μεσα απο το Terminal

Το αφήνω και βλέπουμε.

Πάντως κάτι δεν έχει γίνει σωστά! Είμαι σίγουρος.

Εάν νομίζεις ότι δεν φτιάχτηκε σωστά με το DiskMaker (που πολύ αμφιβάλω!), τότε δημιούργησέ το μέσω του Terminal την επόμενη φορά.

Γενικά όμως το DiskMaker εάν παρουσιάσει πρόβλημα κατά την δημιουργία, δεν την ολοκληρώνει την διαδικασία. Πετάει παραθυράκι με error! 

Εφόσον την ολοκλήρωσε με επιτυχία όπως λες, τότε κάπου αλλού δημιουργείτε το πρόβλημα, που αυτόματα συνεπάγεται ότι και με το Terminal να το έκανες (με την εντολή) πάλι θα γινόταν αυτό!

Αποτέλεσμα: Δεν φταίει το DiskMaker!

Κάπου εδώ σε αφήνω γιατί πρέπει να την κάνω. Θα μπω πάλι αύριο μάλλον ή Δευτέρα. Ελπίζω να τα καταφέρεις αδερφέ.

Και ο άλλος ο φίλος που είχε πρόβλημα τα κατάφερε και μάλιστα δεν είχε ξανακάνει ο άνθρωπος clean install ποτέ.

Καλή επιτυχία.

Λοιπον. ολα οκ!!! περασα τα Mountain Lion μεσα απο Internet Recovery κ θα κανω Upgrade σε Yosemite χωρις clean install.. δν χρειαζεται πιστευω τωρα!!! μεχρι στιγμης ειναι ολα οκ!!!

• Like 1

Ναι, λογικά θα είσαι ΟΚ. Γιατί όμως Yosemite και όχι El Capitan?

Καλημερα! Επειδη με το macbook κανω δουλεια που μου βγαζει καποια χρηματα κ χρησιμοποιω καποιες εφαρμογες με ενημερωσαν η εταιρειες να μην κανω ακομα upgrade σε El Capitan μεχρι να βγαλουν updates. αρα ειμαι στο περιμενε!! αν κ να σου πω επειδη τα Mountain Lion δν τα εχω δουλεψει καθολου μου φαινοντε πολυ γρηγορα με 16GB. Μπορει να κανω κ λαθος βεβαια!! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...