smpt Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) αν κάποιος δουλεύει σε εταιρεία με volume licensing και μπορέσει και βρει τον κωδικό η πείσει τον υπεύθυνο να μπει στο πρόγραμμα, τα 14 ευρώ για το office απλά δεν υπάρχουν. http://www.microsofthup.com/hupemea1/home.aspx?culture=el-GR Το πρόγραμμα Microsoft Home Use Program (HUP) είναι διαθέσιμο για πελάτες παραχώρησης πολλαπλών αδειών χρήσης (volume licensing) με ενεργά πλεονεκτήματα Εξασφάλισης Αναβάθμισης Λογισμικού. Οι εργαζόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να αγοράσουν κατάλληλο λογισμικό του Office για οικιακή χρήση μέσω ενός εκχωρημένου Κωδικού προγράμματος που θα τους παρασχεθεί από τον οργανισμό τους. Ο μοναδικός κωδικός προγράμματος HUP του οργανισμού σας και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εργασίας είναι τα μόνα που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Αν δεν είστε σίγουροι αν ο οργανισμός σας πληροί τις προϋποθέσεις, επικοινωνήστε με το διαχειριστή των πλεονεκτημάτων Εξασφάλισης Αναβάθμισης Λογισμικού. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2015 από smpt
Gauss3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Yπάρχει και το τζάμπα που πήραμε με τη βοήθεια συμφορουμίτη και ας πήραμε πτυχίο πριν 12 χρόνια... Για όποιον μπορεί όμως η αλήθεια είναι ότι η τιμή είναι σχεδόν τζάμπα... Αυτό είναι το insomnia με τις εναλλακτικές του ... 3
karasardelis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Αν η εταιρία σας έχει αγορασμένο Microsoft Office Volume License (όχι ΟΕΜ) με Software Assurance (πολλά τα λεφτά Άρη) τότε το δικαιούστε... Επίσης το πρόγραμμά που αγοράζετε ισχύει όσο η εταιρία σας πληρώνει το Software Assurance (κάθε δύο χρόνια) και φυσικά για όσο καιρό εργάζεστε στην εταιρία - αν ένα από τα δύο πάψει να ισχύει τότε χάνετε και την άδεια χρήσης του λογισμικού σας.... Η λειτουργικότητα των προϊόντων που διατίθενται μέσω του Home Use Program είναι ίδια με αυτή των προϊόντων λιανικής πώλησης και παρέχουν όλα τα πλεονεκτήματα που θα είχατε εάν τα αγοράζατε από ένα κατάστημα. Ωστόσο, το δικαίωμα χρήσης αυτού του λογισμικού εξαρτάται από τη συνεχόμενη κάλυψη του οργανισμού σας από την Εξασφάλιση αναβάθμισης λογισμικού και την απασχόλησή σας από τον οργανισμό. Ο εργοδότης σας θα σας ενημερώσει σε περίπτωση που λήξει η κάλυψη από την Εξασφάλιση Αναβάθμισης Λογισμικού. 1
l3ft3r1s Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Έβαλα το email εργασίας μου χωρίς κωδικό και μου έβγαλε Συγχαρητήρια! Οι πληροφορίες σας υποβλήθηκαν με επιτυχία. Όταν λάβετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ στο κουμπί ""Αγοράστε τώρα"" και ολοκληρώστε την αγορά σας. Τη Δευτέρα που θα πάω δουλειά θα δω αν ήρθε κάτι.
Σούπερ Μίτ Μπόυ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Για δημόσιους υπαλλήλους ισχύει; για να ενημερώσω κάποιους που ενδιαφέρονται.
hliastsek Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Yπάρχει και το τζάμπα που πήραμε με τη βοήθεια συμφορουμίτη και ας πήραμε πτυχίο πριν 12 χρόνια... Για όποιον μπορεί όμως η αλήθεια είναι ότι η τιμή είναι σχεδόν τζάμπα... Αυτό είναι το insomnia με τις εναλλακτικές του ... Το τσαμπα ομως ειναι για 1 χρονο Λογικα αυτο ειναι για lifetime licence, χωρις να ειμαι σιγουρος! Τιμη χωμα!
kourou13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Τα πήρα! Χωρίς πολλά πολλά. Έβαλα χτες το email της δουλειάς, πήγα σήμερα στο γραφείο και προώθησα το email στο προσωπικό μου email, άνοιξα το λινκ από τον υπολογιστή μου, πλήρωσα και πήρα το κλειδάκι αμέσως!!! Πριν 2 χρόνια περίπου πήρα σε άλλη προσφορά τα windows 8 pro, πλέον 8.1 pro και έχω τα win 10 pro να τα κατεβάσω όποτε θέλω! Τώρα ήρθαν και τα office 16 pro Με λιγότερο από 30 ευρω είπα: Bye Bye Toolkit !!! Thanks ts!
thouthou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Το πήρα και εγώ, ευχαριστώ ts! Λίγο που κοίταξα κάτι αμερικανά, έλεγαν ότι χρησιμοποιούν κανονικά προγράμματα από hup, ακόμα κι αν άλλαξαν δουλειά, ή η εταιρεία δεν ανανέωσε. Το θέμα είναι ίσως αν χρειαστεί επανεγκατάσταση. Το iso θα μπορέσουμε να το βρούμε κάπου, γιατί εγώ κατέβασα έναν installer. Και επίσης μιλάει για "μία συσκευή"... Αν αλλάξουμε pc, μήπως μας κάνει νερά, ή εννοεί μία συσκευή την φορά; Για τον ίδιο λόγο δεν κατεβάζω ακόμα τα windows 10, γιατί σκέφτομαι να αλλάξω pc...Δεν θέλω να μπλέξω με αρκουδιές...
apostolispk Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Υπαρχει κανενας τροπος πειρατικος για δωσουμε τα 14 και να τα παρουμε οπως ειχε γινει τοτε με την αγορα τον windows 8?
Angeldust Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ενημερωτικά, δεν χρειάζεται κανένας κωδικός. Αν βάλετε μόνο το mail τσεκάρει και ενημερώνει αν δικαιούστε την προσφορά. Εγώ μόλις το αγόρασα. Thnx στον topic starter! 1
panosp1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ενημερωτικά, δεν χρειάζεται κανένας κωδικός. Αν βάλετε μόνο το mail τσεκάρει και ενημερώνει αν δικαιούστε την προσφορά. Εγώ μόλις το αγόρασα. Thnx στον topic starter! Δεν με αφήνει... ( με το email της δουλείας) "...Please verify that you have entered your work email address correctly. We are unable to confirm your eligibility without a program code. ..."
ziggywas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δεν με αφήνει... ( με το email της δουλείας) "...Please verify that you have entered your work email address correctly. We are unable to confirm your eligibility without a program code. ..." Κι εμένα το ίδιο, άρα λογικά δεν έχει τέτοιο license η εταιρεία
smpt Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 όπως είπε και ο φίλος karasardelis ποιο πάνω: "είναι πολλά τα λεφτά Άρη"
Sebu Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δεν χρειάζεται κωδικό. Αν το email της εταιρείας είναι στις συνεργαζόμενες/πελάτες (υπό τις προυποθέσεις του προγράμματος) σε πάει στο επόμενο βήμα. Το νέο Office 2016 είναι εδώ Συγχαρητήρια! Οι πληροφορίες σας υποβλήθηκαν με επιτυχία. Όταν λάβετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ στο κουμπί ""Αγοράστε τώρα"" και ολοκληρώστε την αγορά σας. Για να πραγματοποιήσετε αγορά Ελέγξτε το φάκελο ""Εισερχόμενα"" του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Κάντε κλικ στη σύνδεση που παρέχεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να αποκτήσετε πρόσβαση στο κατάστημά μας. Αγοράστε την άδεια χρήσης/τον αριθμό-κλειδί προϊόντος. Επιλέξτε και αγοράστε αποθηκευτικά μέσα αντιγράφων ασφαλείας με την παραγγελία σας (προαιρετικό). Ολοκληρώστε την αγορά και κάντε λήψη! Εάν δεν λάβετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ελέγξτε το φάκελο "Ανεπιθύμητη αλληλογραφία". Προσθέστε τη διεύθυνση “[email protected]” στις επαφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή στη λίστα επιτρεπόμενων επαφών. Κάντε κλικ εδώ για αποσταλεί ξανά το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ζητήστε από το προσωπικό του τμήματος IT να προσθέσει τη διεύθυνση “[email protected]” στη λίστα επιτρεπόμενων επαφών. Εάν εξακολουθείτε να μην λαμβάνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα