Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum..

Ενδιαφερομαι να στεισω ενα pc απο την αρχη.δεν θα δωσω πολλα λεφτα ομως οχι και λιγα και

ειμαι αναμεσα σε 2 μητρικες.επεξεργαστη εχω επιλεξει να βαλω τον AMD FX-9590 και για καρτα γραφικων ειμαι αναμεσα στην Radeon R9 390 8GB η στην GeForce GTX970 4GB..

Asus Crosshair V Formula-Z η την Asrock Fatal1ty 990FX Killer? τι προτείνεται?

το κουτι που εχω ειναι το Corsair Carbide Air 540

Δημοσ.

Για μισό ρε παιδιά...  

Τι κακή αντιμετώπιση forum είναι αυτή;

Δεν θέλει να συμπληρώσει φόρμα διότι ρωτάει 2 απλές ερωτήσεις. Κάρτα γραφικών, και mobo.

Δεν θέλει την γνώμη μας για οθόνη, ουτε τροφοδοτικό, ουτε αν η intel είναι καλύτερη απο την amd (γιατί εκεί θα καταλήξουμε..).

Κάρτα-mobo, μην είμαστε τραγικοί.

Επίσης φίλε μου Αλέξανδρε Α.92 το να λες σε κάποιον "διαγραφεις απο το μυαλο σου τον 9590 και ξαναμιλαμε..." ενώ ο άνθρωπος ζητάει βοήθεια για κάτι άλλο, δεν είναι και ότι καλύτερο.

Φιλικά, Χάρης.

• Like 1
Δημοσ.

και γιατι να μην παρει τοστιερα στην θεση του 9590? περα απτην πλακα ο Αλεξανδρος εχει δικιο ..καλυτερα να παρει καποιον 8320 ή 8350 παρα τν 9590.

Δημοσ.

Πολύ σωστά φίλε μου, και εγώ την ίδια άποψη με εσένα έχω αλλά

α) δεν ζήτησε γνώμη για τον επεξεργαστή.

β) το "διαγραφεις απο το μυαλο σου τον 9590 και ξαναμιλαμε..."  αποτρέπει τον χρήστη που έκανε εξαρχής μια Άλλη ερώτηση να συνεχίσει την συζήτηση.

Και στο κάτω κάτω γιατί όλοι εμείς οι γνώστες να μην γράψουμε τις σκέψεις μας στην amd, να τους πούμε να σταματήσουν να πουλάνε τοστιέρες γιατί εμείς (οι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων)  ξέρουμε καλύτερα...

Δημοσ.

για ενημερωστε με ρε παιδια να ξερω τι γινετε για πιο λογο "διαγραφεις απο το μυαλο σου τον 9590 και ξαναμιλαμε..."?

ειναι τοσο χαλία?ΔΕΝ θελω να παω σε intel να σας ενημερωσω γι αυτο..για amd ειμαι προθυμος να συζητησω οπως και αν μπορειται να μου λυσεται την απορια για καρτα και mobo.φιλε tuxpower σε ευχαριστω για την απαντηση στον (γνωμη μου)καπως απαραδεκτο Α.92... η αληθεια ειναι οτι στραβωσα αλλα συνεχιζω να θελω να με ενημερωσετε εσεις τουλαχιστων..ευχαριστω

Δημοσ.

ρε παιδια σοβαρα μιλατε?μπαινετε σε φορουμ γραφετε 2 προτασεις και ολα καλα?εμεις τα ρομποτακια θα απαντησουμε?Εχετε διαβασει κανονισμους?Οτι γραφεις στην συγκεκριμενη ενοτητα πρεπει να αποτελειται απο την ΦΟΡΜΑ!και cpu cooler να θες θα γραψεις ολο το συστημα και μετα θα προτεινουμε,λεγοντας μας χρηση budget και οτι αλλο ζηταει η φορμα...Δεν σας αρεσουν οι κανονισμοι?πηγαινετε σε αλλο φορουμ...2ον σε βλεπω και διαλεγεις εναν απο τους χειροτερους επεξεργαστες οχι λογω του οτι ειναι AMD αλλα ειναι το καρβουνιστηρι που ειναι...να σε αφησω ετσι στον γκρεμο και μετα να ερχεσαι να μου λες μα δεν ειπατε τπτ οταν σας το λεγα κτλπ...δλδ τοσο περιεργα σας φαινονται αυτα?

• Like 2
Δημοσ.

ρε παιδια σοβαρα μιλατε?μπαινετε σε φορουμ γραφετε 2 προτασεις και ολα καλα?εμεις τα ρομποτακια θα απαντησουμε?Εχετε διαβασει κανονισμους?Οτι γραφεις στην συγκεκριμενη ενοτητα πρεπει να αποτελειται απο την ΦΟΡΜΑ!και cpu cooler να θες θα γραψεις ολο το συστημα και μετα θα προτεινουμε,λεγοντας μας χρηση budget και οτι αλλο ζηταει η φορμα...Δεν σας αρεσουν οι κανονισμοι?πηγαινετε σε αλλο φορουμ...2ον σε βλεπω και διαλεγεις εναν απο τους χειροτερους επεξεργαστες οχι λογω του οτι ειναι AMD αλλα ειναι το καρβουνιστηρι που ειναι...να σε αφησω ετσι στον γκρεμο και μετα να ερχεσαι να μου λες μα δεν ειπατε τπτ οταν σας το λεγα κτλπ...δλδ τοσο περιεργα σας φαινονται αυτα?

+1

Δημοσ.

Μάλιστα. Δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, καθώς γνωρίζεις και ο ιδιος οτι ήταν λάθος αντιμετώπιση σε κάποιον που πρέπει να δώσεις τα φώτα σου, να λες εξυπνάδες.

Τώρα για αυτό "Δεν σας αρεσουν οι κανονισμοι?πηγαινετε σε αλλο φορουμ"  no comment lad (πάλι δείχνεις τον χαρακτήρα σου..).

Επίσης για το καβουρδιστήρι δεν διαφωνώ αλλά δίνω στον άλλο να καταλάβει γιατί θα κάνει λάθος επιλογή.

π.χ  @ Drolok παίρνοντας τον 9590 κερδίζεις μια απόδοση της τάξεως 8% απο τον 8350.

Ο 8350 κοστίζει 50 ευρώ λιγότερα, και έχει μικρότερο Thermal Design Power.

• Like 1
Δημοσ.

καλος.απ οτι ειδα παντως τα μισα θεματα απο αλλους χρηστες δεν τους τα χωνεις οπως εκανες και σε μενα με αυτο τον τροπο.εισαι λιγο απαραδεκτος αλλα επειδη εισαι πιτσιρικος μαλλον.δεν σε εβαλε κανενας το μαχαιρι στο λαιμο να μου απαντησεις.να εισαι καλα παντως φιλε μου ατουλαχιστων με εκανες να σκεφτω ξανα το θεμα με τον επεξεργαστη......αν καποιος μπορει να μου απαντησει για την καρτα γραφικων και την nobo θα του ημουν ευγνωμων 

Δημοσ.

για ενημερωστε με ρε παιδια να ξερω τι γινετε για πιο λογο "διαγραφεις απο το μυαλο σου τον 9590 και ξαναμιλαμε..."?

ειναι τοσο χαλία?ΔΕΝ θελω να παω σε intel να σας ενημερωσω γι αυτο..για amd ειμαι προθυμος να συζητησω οπως και αν μπορειται να μου λυσεται την απορια για καρτα και mobo.φιλε tuxpower σε ευχαριστω για την απαντηση στον (γνωμη μου)καπως απαραδεκτο Α.92... η αληθεια ειναι οτι στραβωσα αλλα συνεχιζω να θελω να με ενημερωσετε εσεις τουλαχιστων..ευχαριστω

ουτε σε σενα τα χωνω λεγοντας σου να συμπληρωσεις τους κανονες και να ξεχασεις τον επεξεργαστη αυτον...εσυ το παρεξηγησες μαλλον 

Πολύ σωστά φίλε μου, και εγώ την ίδια άποψη με εσένα έχω αλλά

α) δεν ζήτησε γνώμη για τον επεξεργαστή.

β) το "διαγραφεις απο το μυαλο σου τον 9590 και ξαναμιλαμε..."  αποτρέπει τον χρήστη που έκανε εξαρχής μια Άλλη ερώτηση να συνεχίσει την συζήτηση.

Και στο κάτω κάτω γιατί όλοι εμείς οι γνώστες να μην γράψουμε τις σκέψεις μας στην amd, να τους πούμε να σταματήσουν να πουλάνε τοστιέρες γιατί εμείς (οι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων)  ξέρουμε καλύτερα...

εσυ παλι τι λες?ειπα κατι και με κριτικαρεις?βοηθα καλυτερα αυτον που εφτιαξε το ποστ..Ειπα απλα την γνωμη μου...γτ νατον αποτρεπει?Δεν γινεται να προτεινουμε μητρικη και να γραφουμε τα υπολοιπα παρτ...ποσο μαλλον απο την στιγμη που βλεπω μια λαθος επιλογη!

Δημοσ.

για εξηγησε μου γτ δεν καταλαβαινω...σου ξαναλεω...βλεπω οτι θελει βοηθεια σε μητρικη και καρτα γραφικων αλλα εχει διαλειξει εναν πολυ κακο επεξεργαστη...να μην το πω?απαντησε μου σε αυτο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...