Thanosar13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω εδώ και αρκετό καιρό ένα πρόβλημα με τις διαφημίσεις Adsense στο Wordpress site μου και όσο και αν έχω ψάξει δεν μπορώ να βρω κάποια λύση. Το πρόβλημα είναι πως όταν υπάρχουν 3 διαφημίσεις σε μια σελίδα η τελευταία προς τα κάτω δεν εμφανίζεται αμέσως. Μετά από 1-2 ανανεώσεις της σελίδας θα εμφανιστεί. Έχω επικοινωνήσει με την δημιουργό του Template και μου είπε πως όντως υπάρχει θέμα. αλλά δεν οφείλεται στον δικό του κώδικα και υπεύθυνη είναι η Google. Κάποιος που έχει δει κάτι παρόμοιο;
genius_13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Χρησιμοποιείς κάποιο plugin για να εισάγεις τον κώδικα ή το κάνεις μέσα από το panel του θέματος ;
Thanosar13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Χρησιμοποιείς κάποιο plugin για να εισάγεις τον κώδικα ή το κάνεις μέσα από το panel του θέματος ; Χρησιμοποιώ το Plugin Ad Injection εκτός από την διαφήμιση που είναι τέρμα πάνω την οποία έχω βάλει μέσω της δυνατότητας που μου δίνει το θέμα μου. Έχω δοκιμάσει να τις βάλω όλες μέσα στον κώδικα χωρίς Plugin αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα έχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα