Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+++ Υπολογισε και μια καλη αεροψυκτρα/υδροψυξη οπου παει +80-100 ευρω πανω!

Γιατι με την CM EVO 212 δεν κανει δουλεια?

Δημοσ.

Mια χαρα είναι η προταση του @trujillo2008. Θα υπαρχουν και χαμηλότερες τιμες στο skroutz (εφόσον δεν εχεις προβλημα). Βαλε και μια aftermarket (π.χ https://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html?keyphrase=evo+212) και είσαι οκ..

H αλήθεια ειναι πως η τελευταία μου εμπειρία με ανεμιστήρα ηταν πολυ θορυβώδης .Στη συνέχεια έβαλα  τύπου Hydro Corsair και ησύχασα κυριολεκτικά. Δεν τρελάθηκα βέβαια απο το overclocking της (πηγα τον ι7 930 στα 3.8 ενώ φιλος τον ειχε παει στα 4 με την ίδια μητρικη) για να μαι ειλικρινής. Καλή φαίνεται πάντως και στα review θετική. Αν όμως το παω σε o/c θα ναι waste ? 

Δημοσ.

H αλήθεια ειναι πως η τελευταία μου εμπειρία με ανεμιστήρα ηταν πολυ θορυβώδης .Στη συνέχεια έβαλα  τύπου Hydro Corsair και ησύχασα κυριολεκτικά. Δεν τρελάθηκα βέβαια απο το overclocking της (πηγα τον ι7 930 στα 3.8 ενώ φιλος τον ειχε παει στα 4 με την ίδια μητρικη) για να μαι ειλικρινής. Καλή φαίνεται πάντως και στα review θετική. Αν όμως το παω σε o/c θα ναι waste ? 

Κοιτα με O/C επεξεργαστη δεν εχω ασχοληθεί..Παντα επαιρνα κλειδωμενο.. Μεχρι τωρα.. Την επομενη φορα δεν ξερω.. Αλλα απ'αυτα που διαβαζω και ακουω η 212 είναι μια χαρα..

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρα ειναι η 212 evo, εγω τον i7 920 τον πηγα απο 2.66ghz σε 4.00ghz χωρις θεματα υπερθερμανσης (δες υπογραφη μου)

Φαντάσου εγώ τον ι7 930 με την h60 corsair τον κατάφερα στα 3.8 .... απλά δεν ειναι λίγο "παλια;" έλεγα να παω σε κατι ελαφρώς καλυτερο σε περίπτωση που κανω κανα μικρο o/e

Δημοσ.

Συμφωνω με το να πας σε κατι ποιο καινουριο! και εγω εχω διλλημα εδω και λιγο καιρο: να φτιαξω πισι με 500€ (φωτο 1) ή να κανω μια καλη αναβαθμιση σε καινουριο σοκετ με 490€ (φωτο 2)

post-339341-0-67598000-1444583488_thumb.jpg

post-339341-0-55554000-1444583493_thumb.jpg

Δημοσ.

Συμφωνω με το να πας σε κατι ποιο καινουριο! και εγω εχω διλλημα εδω και λιγο καιρο: να φτιαξω πισι με 500€ (φωτο 1) ή να κανω μια καλη αναβαθμιση σε καινουριο σοκετ με 490€ (φωτο 2)

GPU?

Για gaming (σοβαρο) μιλαμε? Αν ναι, τοτε πας κατ'ευθειαν για νέο socket!

Δημοσ.

για gpu θα παρω μετα απο λιγο καιρο καμια gtx960! δεν μπορω να δωσω 700 ευρω κατευθειαν.

οχι για σοβαρο gaming. κανα pes 2016, λιγο gta v και κανα csgo

Δημοσ.

για gpu θα παρω μετα απο λιγο καιρο καμια gtx960! δεν μπορω να δωσω 700 ευρω κατευθειαν.

οχι για σοβαρο gaming. κανα pes 2016, λιγο gta v και κανα csgo

Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να πας σε 1151. Κάπου είχα διαβάσει ότι ο Pentium κάνει bottleneck την 960.. Σε ένα φόρουμ που μιλούσαν για GTA..

Αν ρωτας εμενα είμαι σε winforce 770...συντομα θα ψαξω και για οθονη γυρω στα 200και κατι..

Μια χαρά είναι η 770, περίμενε νεΑ γενιά.. Επένδυσε φέτος σε μια καλή οθόνη..
Δημοσ.

Θεωρητικά με 200κ ελαφρως παραπανω κατι σε 24" ΜΟΝΟ για Gaming μια και για ταινιες εχω ,βρισκω. Το θεμα ειναι το combo cpu mobo ram που με προβληματιζει

Δημοσ.

Πιστευω ειναι καλη συνθεση για τα λευτα της! Φυσικα δεκτες οι αλλαγες και οι γνωμες!

Δημοσ.

Αν ρωτας εμενα είμαι σε winforce 770...συντομα θα ψαξω και για οθονη γυρω στα 200και κατι..

Αν είναι να πας σε τέτοιες οθόνες που θα υστερoύν σε πόσους τομείς για gaming+photoshop τότε τι το φτιάχνεις τέτοιο σύστημα και τι είδους αναβάθμιση θα είναι αυτή;

Δημοσ.

H oθόνη θα υστερεί; Δλδ ποια οθόνη ,σε τι χρηματικό επίπεδο πρέπει να παίξω για να εκμεταλλευτώ το σύστημα; 

Δημοσ.

Ε ναι,θα υστερεί.Πρέπει να πας σε άλλες κατηγορίες οθονών για να ταιριάξει με το σύστημα και για να πεις οτι αναβαθμίζεις από αυτήν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...