Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα usb stick χωρητικότητας 4gb που το είχα φορμάρει σε FAT32 για να κάνω ένα firmware upgrade.Πήγα τώρα να το επαναφέρω σε NTFS και το βλέπει ως 42mb...Έχει κάποιος ιδέα πώς επανέρχεται;

Δημοσ.

Τις δύο φορές που έχω δει το ίδιο φαινόμενο, το στικάκι είχε πεθάνει. Εύχομαι να μην είναι η περίπτωση. Τα 42MB που βλέπεις πάντως δεν είναι μέρος των τεσσάρων GB, είναι (απ' ό,τι έχω καταλάβει), είναι χωριστό "partition", που σημαίνει ότι δεν βλέπεις καθόλου τη μνήμη τού stick. Γι' αυτό ανησυχώ ότι μπορεί να πέθανε.

Υπάρχουν εργαλιάκια στο Google για format-repair. Good luck!

Δημοσ.

Και γω ειχα ενα φλασακι τετοιο μετα απο ενα format που ηθελα να κανω και δεν μπορουσα να το επαναφερω. Τελικα αγορασα καινουργιο :P

Δημοσ.

Τελικά το έσωσα,χάρη στο Aomei Partition assistant.Ευχαριστώ τον Xristaras12!

Τη Δευτέρα θα πάρω καινούριο αλλά το χρειαζόμουν απόψε οπότε μου έλυσε τα χέρια!

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλων πεθαινει και πιθανοτατα δεν αξιζει να ασχοληθεις περισσοτερο με το συγκεκριμενο..

Υ.γ Ειχα αντιμετωπισει αντιστοιχο προβλημα με 32αρη και ειχα δωσει κανενα 10ωρο απο την ζωη μου να προσπαθησω να το επαναφερω,δεν αξιζε για κανεναν λογο...13 ευρω ειχε καινουργιο.Ποσο μαλλων για 4αρη.

Υ.γ2 Τωρα ειδα οτι το εσωσες.Μπραβο για την προσπαθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...