imaginas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Έχω ένα usb stick χωρητικότητας 4gb που το είχα φορμάρει σε FAT32 για να κάνω ένα firmware upgrade.Πήγα τώρα να το επαναφέρω σε NTFS και το βλέπει ως 42mb...Έχει κάποιος ιδέα πώς επανέρχεται;
CheOnWeb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Τις δύο φορές που έχω δει το ίδιο φαινόμενο, το στικάκι είχε πεθάνει. Εύχομαι να μην είναι η περίπτωση. Τα 42MB που βλέπεις πάντως δεν είναι μέρος των τεσσάρων GB, είναι (απ' ό,τι έχω καταλάβει), είναι χωριστό "partition", που σημαίνει ότι δεν βλέπεις καθόλου τη μνήμη τού stick. Γι' αυτό ανησυχώ ότι μπορεί να πέθανε. Υπάρχουν εργαλιάκια στο Google για format-repair. Good luck!
iCyd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Και γω ειχα ενα φλασακι τετοιο μετα απο ενα format που ηθελα να κανω και δεν μπορουσα να το επαναφερω. Τελικα αγορασα καινουργιο
Xristaras12 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 δοκίμασε με το aomei partition assistant να δεις τι βλεπει απο το στικάκι!! 2
imaginas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Τελικά το έσωσα,χάρη στο Aomei Partition assistant.Ευχαριστώ τον Xristaras12! Τη Δευτέρα θα πάρω καινούριο αλλά το χρειαζόμουν απόψε οπότε μου έλυσε τα χέρια! 1
@topos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μαλλων πεθαινει και πιθανοτατα δεν αξιζει να ασχοληθεις περισσοτερο με το συγκεκριμενο.. Υ.γ Ειχα αντιμετωπισει αντιστοιχο προβλημα με 32αρη και ειχα δωσει κανενα 10ωρο απο την ζωη μου να προσπαθησω να το επαναφερω,δεν αξιζε για κανεναν λογο...13 ευρω ειχε καινουργιο.Ποσο μαλλων για 4αρη. Υ.γ2 Τωρα ειδα οτι το εσωσες.Μπραβο για την προσπαθεια!
imaginas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι το κόστος,με 5 ευρώ παίρνω 16gb αλλά ότι τέτοια ώρα δε βρίσκω...
Xristaras12 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 το είχε ως unallocated; με τι προσπάθησες να το κάνεις ntfs;
imaginas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέσω των windows.Ναι unallocated ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα