Προς το περιεχόμενο

Οutlook express ερώτηση (ΘΑ ΒΑΡΕΣΩ ΕΝΕΣΕΙΣ)

gv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αλλάξω τον προεπιλεγόμενο φάκελο για τοποθέτηση επισυναπτόμενων στο outlook express.

Πχ ένα e-mail που μου έρχεται με ένα αρχείο επισυναπτόμενο, όταν κάνω "save attachments" να προτείνει σαν default save directory πχ το "c:\" και όχι το "My Documents" που μου προτείνει τώρα.

Δημοσ.

Πήγαινε στο mail του οποίου τα συννημένα θέλεις να αποθηκεύσεις και κάνε κλίκ στον συνδετήρα που εμφανίζεται στα δεξιά.

Μετά επέλεξε Αποθήκευση συννημένων--->Αναζήτηση και διάλεξε σε ποιόν φάκελο θέλεις να αποθηκεύονται...

Αν κατάλαβα καλά αυτό ζήτησες...

Δημοσ.

Νομιζω καπου ειχα διαβασει προσφατα στο Forum οτι οριστκη αλλαγη του προεπιλεγμενου φακελου αποθυκευσης συνημμενων δεν γινεται.Πρεπει να αναζητας καθε φορα τον φακελο που θελεις.Ισως κανω και λαθος.. :?: :?:

Δημοσ.

Igv, Gia na alla3eis to default directory tha kaneis ta e3is:

Pigeneis start-->Run-->Regedit

HKEY_CURRENT_USER\Identities\(ARITHMOS IDENTITY)\Software\Microsoft\Outlook Express\5.0

kai tha breis ena string poy leei "Save Attachment Path", kaneis edit to value se oti teleis(Default timi prepei na eine to C:\)...

Afti eini i lysi soy

Δημοσ.

φίλε xionatos έψαξα στο registry και δεν βρήκα τέτοιο string (save attachment path)... Θα είναι ΟΚ αν το δημιουργήσω εγώ; Εσένα το είχε εξ' αρχής;

Δημοσ.
Igv' date=' Gia na alla3eis to default directory tha kaneis ta e3is:

Pigeneis start-->Run-->Regedit

HKEY_CURRENT_USER\Identities\(ARITHMOS IDENTITY)\Software\Microsoft\Outlook Express\5.0

kai tha breis ena string poy leei "Save Attachment Path", kaneis edit to value se oti teleis(Default timi prepei na eine to C:\)...

Afti eini i lysi soy[/quote']

Εκανα αυτό που είπε ο ΧΙΟΝΑΤΟΣ και έβαλα τιμή

C:\Documents and Settings\B\Desktop\

Μετά το πρώτο save attachment η τιμή άλλαξε μόνη της :shock: :shock: :shock: και έγινε

C:\Documents and Settings\B\Desktop

Μετά το δεύτερο save attachment η τιμή άλλαξε μόνη της :shock: :evil: :twisted: και έγινε

C:\Documents and Settings\B\Deskto με αποτέλεσμα το outlook να μην μπορεί να βρεί το παραπάνω path και να επιλέξει το

C:\Documents and Settings\Bill\My Documents !!! :?: :?: :?:

ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο PLATANO ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ !!!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΑΝ PATH TO OUTLOOK ΤΟ My Documents ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ !!! :? :? :?

Περιμένω επιβεβαίωση ...

Αυτό πρέπει να έχει αρχίσει να γίνεται μετά από ένα service pack για το outlook ... αρκετά παλιό.

Δημοσ.

gv, Emena toylaxiston exei pe3ei sta nt poy exo..

Den 3ero an pezei me to oti o IE6 einai preinstalled sta XP... opote...

An den bgaleis akri me ta sps ti na soy po...

Try Outlook Express Attachments Extractor Pro 1.0

Kali tyxi...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...