Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτον είμαι κατά των iPhone. Το ότι σου χάλασε το s4 δεν έχει να κάνει με τη Samsung, αλλά με τη χρήση που του έκανες.

Ρε παλικάρι μου μην τα πετάς έτσι απότομα, έπινα μια μπύρα και με έπνιξες, μπας σε καλό σου!

• Like 3
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παλικάρι μου μην τα πετάς έτσι απότομα, έπινα μια μπύρα και με έπνιξες, μπας σε καλό σου!

Αυτό δεν είναι τίποτα δες εδώ, ντε και καλά η wvga οθόνη είναι ίδια και καλύτερη με τη HD... http://www.insomnia.gr/topic/584064-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B1-100-120-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/page-5 

Δημοσ.

Τώρα μόλις διάβασα ότι υπάρχουν χρήστες που υποστηρίζουν τις παλιοκινεζιές; Είναι δυνατόν να θες να αγοράσεις Huawei, ZTE, κλπ; Θάνατος στην Κίνα!!!

Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά να πάμε λίγο στην Google. Ούτε δύο βδομάδες δεν πέρασαν από τη μέρα που ανακοίνωσε τα καινούρια Nexus. Nexus 6P, από την παλιοκινεζιά Huawei. Για όσους δε γνωρίζουν, το P σημαίνει Premium. Για ποια κινεζιά να μιλήσουμε; Για το αλουμινένιο Nexus 6P; Ή για το ότι το κινητλο είναι έρωτας; 

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, η Xiaomi δεν αμφιβάλλω ότι είναι γνωστή μάρκα, όμως εξίσου γνωστή είναι και η Huawei από την οποία αγόρασα πέρυσι ένα Honor 3c που μου παρουσίασε προβλήματα. Τον επόμενο χρόνο αγόρασα και ένα china mobile k900, το οποίο είχε ακόμα περισσότερα προβλήματα από το Huawei. Έτσι δεν προτείνω σε κανέναν κινέζικα κινητά.

Προφανώς τον κόσμο τον κερδίζουν τα χαρακτηριστικά, αγνοώντας τα προβλήματα που μπορούν να παρουσιαστούν.

Μετάφραση: πάρτε Samsung
  • Like 2
Δημοσ.
Δημοσ.

Ναι ρε λέμε σάπια τα κινέζικα, γιαυτό η xiaomi είναι τρίτη κατασκευάστρια στον κόσμο και έχει φτιάξει προϊόντα όπως τα ακουστικά που έχω και άντεξαν τριες πλύσεις στο πλυντήριο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Άσε που τα πάντα φτιάχνονται στην Κίνα, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

• Like 1
Δημοσ.

Makeran απεκτησες οπαδούς θα σε ακολουθώ πίστα από δω κ πέρα τα σχόλια σου κ οι απόψεις σου είναι είναι απλά υπέροχα!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπεα και συγνωμη που παρεμβαλλω στην συζητηση και πεταω κατι ακυρο απλα θελω να ρωτησω μηπως ξερετε αν το oneplus2 μπορω να το παρω χωρις Invite?Aλλιως εχετε να μου προτεινεται κατι σε budget πανω κατω 300

Δημοσ.

Χωρίς invite μπορείς σίγουρα από κινεζομάγαζο. Στο kimovil αναφέρει κάποιο powerplanet. Το βρήκα εδώ, στο http://www.report me for spam/stock-in-europe-oneplus-2-oneplus-two-4gb-qualcomm-snapdragon-810-18ghz-octa-core-55-inch-fhd-ips-g-41634 - Coolicοοl, από ευρωπαϊκή αποθήκη, αλλά πάνω από 300€. Στα 300€ θα βρεις μόνο το Oneplus one 64gb ->

Http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-oneplus-one

Δημοσ.

Δηλαδή για 300 ευρώ το 1+1 είναι το πιο value??Δεν με νοιάζει να είναι απαραίτητα ονε με νοιάζει να είναι όσο πιο value γίνεται απ όλες τις εταιρίες και κινέζικα φυσικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...