FromDusk_TillDawn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Έτσι δεν προτείνω σε κανέναν κινέζικα κινητά. Τα προβληματα που βγαζουν τα "μη κινεζικα" samsung,lg,iphone τα εχεις διαβασει πουθενα? Τα κινεζικα οπως τα xiaomi,oneplus,oppo και κανα 2 ακομα ειναι περα για περα αξιοπιστα με χαρακτηριστικα που θα ζηλευαν κινητα των 600 και 700 ευρω,αν εσυ εχεις πορτοφολι για ναυαρχιδα γνωστων εταιριων δε σημαινει οτι θα παραπληροφορεις τον κοσμο. 4
Makeran Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Τα προβληματα που βγαζουν τα "μη κινεζικα" samsung,lg,iphone τα εχεις διαβασει πουθενα? Τα κινεζικα οπως τα xiaomi,oneplus,oppo και κανα 2 ακομα ειναι περα για περα αξιοπιστα με χαρακτηριστικα που θα ζηλευαν κινητα των 600 και 700 ευρω,αν εσυ εχεις πορτοφολι για ναυαρχιδα γνωστων εταιριων δε σημαινει οτι θα παραπληροφορεις τον κοσμο. Εγώ δεν παραπληροφορώ κανέναν. Έχω ένα φίλο με Samsung Galaxy Grand Neo και βλέπω ότι τρέχει πολύ καλά και σου δίνει και την αίσθηση ότι είναι μεγάλο. Όπως σου είπα και το Huawei αξιόπιστο δεν είναι? Τότε γιατί μου έβγαλε τόσα προβλήματα και σε σύγκριση με το Grand Neo βγήκε χειρότερο, ενώ τα χαρακτηριστικά του ήταν πολύ καλύτερα?
GianniSM Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Εγώ δεν παραπληροφορώ κανέναν. Έχω ένα φίλο με Samsung Galaxy Grand Neo και βλέπω ότι τρέχει πολύ καλά και σου δίνει και την αίσθηση ότι είναι μεγάλο. Όπως σου είπα και το Huawei αξιόπιστο δεν είναι? Τότε γιατί μου έβγαλε τόσα προβλήματα και σε σύγκριση με το Grand Neo βγήκε χειρότερο, ενώ τα χαρακτηριστικά του ήταν πολύ καλύτερα? Αντιλαμβάνεσαι πως 1 κινητό στα εκατομμύρια που πουλιούνται πως δεν υπάρχει στατιστικά; και ναι παραπληροφορείς τον κόσμο. Άλλο κινέζικα άλλο Κινεζιές. Η Xiaomi, Oppo, Zoppo, ZTE Hawei Lenovo Meizu και πιθανόν κάποιες άλλες που ξεχνάω είναι άριστες εταιρίες. Το μόνο πρακτικό πρόβλημα που υπάρχει είναι ο ένας χρόνος εγγύησης, αλλά στο ότι ακόμα και αν είναι εντός είναι πολύ χρονοβόρο να το στείλεις να το πάρουν να στο στείλουν κλπ. 5
Makeran Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Αντιλαμβάνεσαι πως 1 κινητό στα εκατομμύρια που πουλιούνται πως δεν υπάρχει στατιστικά; και ναι παραπληροφορείς τον κόσμο. Άλλο κινέζικα άλλο Κινεζιές. Η Xiaomi, Oppo, Zoppo, ZTE Hawei Lenovo Meizu και πιθανόν κάποιες άλλες που ξεχνάω είναι άριστες εταιρίες. Το μόνο πρακτικό πρόβλημα που υπάρχει είναι ο ένας χρόνος εγγύησης, αλλά στο ότι ακόμα και αν είναι εντός είναι πολύ χρονοβόρο να το στείλεις να το πάρουν να στο στείλουν κλπ. Εγώ λέω την άποψή μου που την απέκτησα από προσωπική εμπειρία. Η Samsung σημαίνει εμπιστοσύνη, ενώ για μένα δεν υπάρχουν Κινέζικα και Κινεζιές: όλα είναι τα ίδια. Huawei Honor 3c και China Mobile K900. Huawei: επώνυμο, China Mobile: ανώνυμο, ΚΟΙΝΑ: Αμέτρητα προβλήματα.
newsformobiles Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μου φαίνεται δεν ξέρεις και τι κινητό είχες....Κ900 έχει η Lenovo, με επεξεργαστή intel, ένα πολύ καλό κινητό (http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-lenovo-k900). China mobile , δεν νομίζω να υπάρχει....Η άποψή σου είναι πολύ γενική και θα συμφωνήσω και εγώ προς παραπληροφόρηση. 1
leo06 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μου φαίνεται δεν ξέρεις και τι κινητό είχες....Κ900 έχει η Lenovo, με επεξεργαστή intel, ένα πολύ καλό κινητό (http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-lenovo-k900). China mobile , δεν νομίζω να υπάρχει....Η άποψή σου είναι πολύ γενική και θα συμφωνήσω και εγώ προς παραπληροφόρηση. Γιατί να μην υπάρχει? Αν ο άλλος πάει και αγοράζει κλώνους της κακιάς ώρας κακό στην τσέπη του κάνει και μετά του φταίνε τα κινέζικα γενικός και όχι η κακή του επιλογή, για τον topic starter το letv pro στην τωρινή τιμή δεν έχει αντίπαλο 1
newsformobiles Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Γιατί να μην υπάρχει? Αν ο άλλος πάει και αγοράζει κλώνους της κακιάς ώρας κακό στην τσέπη του κάνει και μετά του φταίνε τα κινέζικα γενικός και όχι η κακή του επιλογήΚλώνο κ900 να πω την αλήθεια δεν έχω ακούσει, αλλά δεν είναι και απίθανο. Το αυθεντικό πάντως κ900 είναι της Lenovo, και παρότι intel, ήταν καλό τηλέφωνο ξέρω.
Makeran Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Κλώνο κ900 να πω την αλήθεια δεν έχω ακούσει, αλλά δεν είναι και απίθανο. Το αυθεντικό πάντως κ900 είναι της Lenovo, και παρότι intel, ήταν καλό τηλέφωνο ξέρω. Δεν είναι κλώνος. Απλή σύμπτωση η ονομασία.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Εγώ λέω την άποψή μου που την απέκτησα από προσωπική εμπειρία. Η Samsung σημαίνει εμπιστοσύνη, ενώ για μένα δεν υπάρχουν Κινέζικα και Κινεζιές: όλα είναι τα ίδια. Huawei Honor 3c και China Mobile K900. Huawei: επώνυμο, China Mobile: ανώνυμο, ΚΟΙΝΑ: Αμέτρητα προβλήματα. Θες να μου πεις δηλαδη οτι αμα ανοιξεις ενα samsung η ενα iphone θα βρεις made in korea η made in usa? Και μενα μου ειχε χαλασει παλιοτερα ενα s4 και ενα xiaomi που ειχα παρει ιδια εποχη περιπου κραταει ακομα και τι σημαινει αυτο?
Makeran Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Θες να μου πεις δηλαδη οτι αμα ανοιξεις ενα samsung η ενα iphone θα βρεις made in korea η made in usa? Και μενα μου ειχε χαλασει παλιοτερα ενα s4 και ενα xiaomi που ειχα παρει ιδια εποχη περιπου κραταει ακομα και τι σημαινει αυτό? Πρώτον είμαι κατά των iPhone. Το ότι σου χάλασε το s4 δεν έχει να κάνει με τη Samsung, αλλά με τη χρήση που του έκανες.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Πρώτον είμαι κατά των iPhone. Το ότι σου χάλασε το s4 δεν έχει να κάνει με τη Samsung, αλλά με τη χρήση που του έκανες. Το ακουσαμε και αυτο..τα samsung οταν χαλανε φταιει η χρηση που κανει ο καθε κατοχος.Mια χαρα χρηση του εκανα παντα σε θηκη και μεμβρανη. Mηπως θες να μιλησουμε για tv samsung 5 ημερων που χαλασε η πλακετα? Αστο εσυ μπηκες εδω να κραξεις τα κινεζικα κινητα και βαζω στοιχημα οτι αναθεμα αν εχεις πιασει κινεζικη ναυαρχιδα στα χερια σου. 1
Makeran Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Το ακουσαμε και αυτο..τα samsung οταν χαλανε φταιει η χρηση που κανει ο καθε κατοχος.Mια χαρα χρηση του εκανα παντα σε θηκη και μεμβρανη. Mηπως θες να μιλησουμε για tv samsung 5 ημερων που χαλασε η πλακετα? Αστο εσυ μπηκες εδω να κραξεις τα κινεζικα κινητα και βαζω στοιχημα οτι αναθεμα αν εχεις πιασει κινεζικη ναυαρχιδα στα χερια σου. Η Huawei τότε τι είναι? Και έχω και τηλεόραση Samsung η οποία θεωρώ ότι είναι η καλύτερη αγορά σε τηλεοράσεις που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια.
AntiCambeR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Το Samsung grand Neo εχει χαμηλή τιμή αλλά έχει μέτρια χαρακτηριστικά.Χαμηλή ανάλυση οθόνης TFT,5Mp κάμερα και τραβάει βίντεο μέχρι 720p,δεν φτάνει 1080p.Επίσης απ'οτι φαίνεται έχει παλιό επεξεργαστή και κάρτα γραφικών.Πολύ σημαντικό ή μικρή μνήμη,1Gb Ram δεν φτάνει με το φόρτωμα που του εχει ρίξει η Samsung.Χρειάζεται τουλάχιστον 1,5Gb. http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_grand_neo-5958.php Βελτίωση έχει γίνει από το S4 mini Plus και μετά που έχει ελαφρύτερο touchwiz,Snapdragon 410,έχει 1,5 Gb Ram,4 πύρηνο,8 Mp κάμερα(1080p video).Αλλά ή τιμή του ξεκινάει απο 170€.Το έχω περίπου 3 μήνες και είμαι ευχαριστημένος. Ουσιαστικά όμως τα Samsung βελτιώθηκαν απο την σειρά Α και μετά. Α3,Α5,κλπ.Ελαφρύτερο touchwiz,1,5-2.Gb και καλύτερο design.Είναι όμως πιο ακριβά, 200€+. Εν έτη 2015 υπάρχουν καλύτερα κινητά ακόμα και στα ίδια χρήματα η με 20-30€ παραπάνω απο Ελλάδα.
Makeran Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Το Samsung grand Neo εχει χαμηλή τιμή αλλά έχει μέτρια χαρακτηριστικά.Χαμηλή ανάλυση οθόνης TFT,5Mp κάμερα και τραβάει βίντεο μέχρι 720p,δεν φτάνει 1080p.Επίσης απ'οτι φαίνεται έχει παλιό επεξεργαστή και κάρτα γραφικών.Πολύ σημαντικό ή μικρή μνήμη,1Gb Ram δεν φτάνει με το φόρτωμα που του εχει ρίξει η Samsung.Χρειάζεται τουλάχιστον 1,5Gb. http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_grand_neo-5958.php Βελτίωση έχει γίνει από το S4 mini Plus και μετά που έχει ελαφρύτερο touchwiz,Snapdragon 410,έχει 1,5 Gb Ram,4 πύρηνο,8 Mp κάμερα(1080p video).Αλλά ή τιμή του ξεκινάει απο 170€.Το έχω περίπου 3 μήνες και είμαι ευχαριστημένος. Ουσιαστικά όμως τα Samsung βελτιώθηκαν απο την σειρά Α και μετά. Α3,Α5,κλπ.Ελαφρύτερο touchwiz,1,5-2.Gb και καλύτερο design.Είναι όμως πιο ακριβά, 200€+. Εν έτη 2015 υπάρχουν καλύτερα κινητά ακόμα και στα ίδια χρήματα η με 20-30€ παραπάνω απο Ελλάδα. Τι να σου πω ρε φίλε, ο φίλος μου με το Grand Neo σίγουρα έχει καλύτερο κινητό από το δικό μου Honor 3c. Τώρα το s4 mini plus πιστεύω ότι είναι καλύτερο, όμως δε θεωρώ ότι αξίζει 20-30€ παραπάνω, ενώ έχει και 4,3 ίντσες οθόνη (Grand Neo 5 ίντσες)
AntiCambeR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Το οτι το Grand Neo μπορεί να είναι καλύτερο απο το δικό σου δεν σημαίνει οτι αξίζει τα 120€.Καλές οι 5 ίντσες που λες αλλά είναι μικρή ή ανάλυση της οθόνης που έχει σε σχέση με τις ίντσες. Το S4 mini Plus σίγουρα είναι καλύτερο απο το Grand Neo σε όλα αλλά έχει 50€ πιο πάνω.Αξίζει δεν τα αξίζει.Γιατί στα 170€ υπάρχουν και άλλες επιλογές, πχ Moto G 2nd Gen. Εγώ το πήρα σε προσφορά στα 129€.Το μέγεθός του είναι βολικό, οι 4,3 ίντσες είναι καθαρή οθόνη γιατί έχει τα κουμπιά εκτός οθόνης (capacitive).Εχει λίγο βελτιωμένο UI(Γραφικό περιβάλλον) σε σχέση με το 2πύρινο S4 mini.Αρκετά καλή κάμερα και ωραία οθόνη amoled. Αρκετά γρήγορο στο internet και γενικά δεν κολλάει,τουλάχιστον με 25 εφαρμογές που του έχω βάλει έως τώρα.Επίσης κανονική αυτονομία, καλύτερη απο του S4 mini του 2πύρινου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα