Mpouko Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα θα ηθελα οι γνωστες να μου προτινουν μερικα smartphone εως 350 ευρο το πολυ απο ευρωπαικες αποθηκες....Εχω δει μερικα οπως το 1) LeTv Le αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιο μοντελο ειναι γιατι βρισκω διαφορετικες τιμες.. 2) meizou mx5 3)Huawei P8 Lite Να προσθεσω οτι δεν με ενδιαφερουν κινητα τυπου μαρκετινγκ οπως samsung-sony-iphone ktlp...κατι σε κινεζια αλλα δυνατο και αξιοπιστο. Θα παρακαλουσα οποιος εχει κατι καλυτερο η καποια καλη εντιπωση για αλλο να μου το προτινει. Ευχαριστω
newsformobiles Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα θα ηθελα οι γνωστες να μου προτινουν μερικα smartphone εως 350 ευρο το πολυ απο ευρωπαικες αποθηκες....Εχω δει μερικα οπως το 1) LeTv Le αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιο μοντελο ειναι γιατι βρισκω διαφορετικες τιμες.. 2) meizou mx5 3)Huawei P8 Lite Να προσθεσω οτι δεν με ενδιαφερουν κινητα τυπου μαρκετινγκ οπως samsung-sony-iphone ktlp...κατι σε κινεζια αλλα δυνατο και αξιοπιστο. Θα παρακαλουσα οποιος εχει κατι καλυτερο η καποια καλη εντιπωση για αλλο να μου το προτινει. Ευχαριστω Letv υπάρχουν 3 μοντέλα, γι' αυτό και οι διαφορετικές τιμές. Xiaomi δεν έχεις δει!? Θεωρούνται τα πιο αξιόπιστα κινέζικα κινητά, υπάρχει ολόκληρη ελληνική κοινότητα που τα υποστηρίζει! Θα μπορούσες να δεις το Xiaomi Mi4c, που είναι καινούργιο κινητό. Βάση το kimovil, βλέπω την πιο φθηνή τιμή την έχει το Coolicοοl
Mpouko Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Letv υπάρχουν 3 μοντέλα, γι' αυτό και οι διαφορετικές τιμές. Xiaomi δεν έχεις δει!? Θεωρούνται τα πιο αξιόπιστα κινέζικα κινητά, υπάρχει ολόκληρη ελληνική κοινότητα που τα υποστηρίζει! Θα μπορούσες να δεις το Xiaomi Mi4c, που είναι καινούργιο κινητό. Βάση το kimovil, βλέπω την πιο φθηνή τιμή την έχει το Coolicοοl Θα δω αμεσος τα χαρακτηριστικα του φιλε μου και θα σου απαντησω
newsformobiles Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Και γενικώς εάν σου αρέσει και κάποιο άλλο Xiaomi. Το λέω γιατί είναι πράγματι καλά ( πρόσφατα απόκτησα ένα) και τα παιδιά στο φόρουμ της miui είναι πολύ καλοί!
Mpouko Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Και γενικώς εάν σου αρέσει και κάποιο άλλο Xiaomi. Το λέω γιατί είναι πράγματι καλά ( πρόσφατα απόκτησα ένα) και τα παιδιά στο φόρουμ της miui είναι πολύ καλοί! Εχει καλα χαρακτηριστικα βλεπω...και η τιμη ειναι ελκιστικη ..Ωραια η προταση πραγματηκα....Οποτε περιμενω να δω καμια ακομα και να αποφασισω... Εντομεταξη Ελεγα να δω κανενα nexus 6 σε μεταχειρισμενο κοντα στα 3 κατοσταρικα...λεει να το παρω η να παω σε κινεζια ?
newsformobiles Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Εμένα δεν μου αρέσουν τα μεταχειρισμένα, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη. Ότι σου αρέσει και σε καλύπτει.
Mpouko Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Εμένα δεν μου αρέσουν τα μεταχειρισμένα, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη. Ότι σου αρέσει και σε καλύπτει. Θελω κατι σε 8πυρινο...αν γινεται με 3 gb RAM και μια αξιοπιση γραφικων...σε αυτα τα λευτα...καμια αλλη πρωταση?
newsformobiles Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Και το Xiaomi Note,από το ίδιο μαγαζί, μιας και κοιτούσαν τώρα γενικώς τι άλλο έχει σε Xiaomi, είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Είναι πιο παλιό μοντέλο, κάποιων μηνών, από το άλλο, αλλά αυτό δεν το κάνει χειρότερο σαν χαρακτηριστικά.
Mpouko Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Αυτο μπορω να πω οτι μου αρεσε περισοτερο απο ολλα!!!
newsformobiles Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Είναι πολύ ωραίο! Εγώ πήρα τον μικρό του αδερφό πρόσφατα, Note 4G, αλλά κοιτάω τον μεγαλύτερο, Note Pro, αν και δεν είναι για την τσέπη μου αυτή την στιγμή.
Makeran Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Είναι πολύ ωραίο! Εγώ πήρα τον μικρό του αδερφό πρόσφατα, Note 4G, αλλά κοιτάω τον μεγαλύτερο, Note Pro, αν και δεν είναι για την τσέπη μου αυτή την στιγμή. Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί προτείνεις συνέχεια Xiaomi, η οποία είναι μια κινέζικη μάρκα, την οποία δε θα τη συνιστούσα σε κανέναν.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί προτείνεις συνέχεια Xiaomi, η οποία είναι μια κινέζικη μάρκα, την οποία δε θα τη συνιστούσα σε κανέναν. Εσενα η xiaomi σε πειραξε η οτι ειναι κινεζικη μαρκα?Και γιατι δε θα τη συνιστουσες σε κανεναν? 1
newsformobiles Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί προτείνεις συνέχεια Xiaomi, η οποία είναι μια κινέζικη μάρκα, την οποία δε θα τη συνιστούσα σε κανέναν.Γιατί είναι σίγουρα ή καλύτερη από τις κινεζικές και για να είναι πρώτη σε πωλήσεις σημαίνει ότι και πάρα πάρα πολύς κόσμος συμφωνεί μαζί μου.
Makeran Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Εσενα η xiaomi σε πειραξε η οτι ειναι κινεζικη μαρκα?Και γιατι δε θα τη συνιστουσες σε κανεναν? Λοιπόν, η Xiaomi δεν αμφιβάλλω ότι είναι γνωστή μάρκα, όμως εξίσου γνωστή είναι και η Huawei από την οποία αγόρασα πέρυσι ένα Honor 3c που μου παρουσίασε προβλήματα. Τον επόμενο χρόνο αγόρασα και ένα china mobile k900, το οποίο είχε ακόμα περισσότερα προβλήματα από το Huawei. Έτσι δεν προτείνω σε κανέναν κινέζικα κινητά. Γιατί είναι σίγουρα ή καλύτερη από τις κινεζικές και για να είναι πρώτη σε πωλήσεις σημαίνει ότι και πάρα πάρα πολύς κόσμος συμφωνεί μαζί μου. Προφανώς τον κόσμο τον κερδίζουν τα χαρακτηριστικά, αγνοώντας τα προβλήματα που μπορούν να παρουσιαστούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα