Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ήδη στο ψάξιμο και όταν λέω ψάξιμο, εννοώ πως ανέβασα cv σε 2-3 recruiters και η αλήθεια είναι πως είδα μεγάλη ανταπόκριση. Αρκετά τηλέφωνα, αρκετό ενδιαφέρον και μπορώ να πω πως χάρηκε λίγο το χειλάκι μας!

Βέβαια έχω αρκετά μεγάλο notice period αλλά όσο περνάει ο καιρός μειώνεται. Έχω ούτως ή άλλος να κλείσω δουλειές εδώ, να συμαζευτώ κτλπ. Διαβάζω για φόρους κτλπ και εντάξει, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράματα απ'ότι καταλαβαίνω... Με 35-40K yearly νομίζω την βγάζεις. Ε που θα πάει 2 θα είμαστε, θα βρούμε και οι 2 δουλειά θέλω να πιστεύω μέσα σε 2-3 μήνες.

Δημοσ.

Καλημέρα satafaka,

Απ' ότι λες, έχεις δουλέψει σε συστήματα κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων. Για ποιό GDS έχεις κάνει ανάπτυξη;

Θα ήθελες να μου δώσεις λίγες πληροφορίες (μέσω ΠΜ; ) πάνω στην δουλειά σου στον τομέα;

Ρωτάω γιατί στην εταιρεία που βρίσκομαι (παλαιά εταιρεία τουρισμού) ψαχνόμαστε πάνω στο θέμα και ίσως να υπήρχε κάποια δυνατότητα συνεργασίας.

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

@satafaka: Ρίξε μια ματιά εδώ για να πάρεις μία ιδέα για το τι μένει μετά από φόρους. Όσο για το κόστος ζωής, εξαρτάται από το μέρος. Ως γενικός κανόνας, όσο απομακρύνεσαι από το Λονδίνο, τόσο μειώνεται το κόστος, αλλά και -αναλόγως του τι θέλεις να κάνεις- οι ευκαιρίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...