Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι στο καλο εχει και κανει 49 ευρω....  Εκτός και αν ειναι ολα τα καπακια + wireless charging (που εχει τα pins για wireless charging αλλα δεν δινει το καταλληλο αυτοκολλητο στο καπακι..)

Δημοσ.

Δεν εχει.. ασυρματη φόρτιση έχει η quickcircle case αλλά σε συγκεκριμένες...

Απλά είναι δήθεν δέρμα και πουλάει.......

Δημοσ.

Οχι ειναι οντως δερμα. Αλλα ειδα στο ιντερνετ οτι υπαρχει αντιστοιχο αυτοκολλητο του nfc για το καπακι που το αγοραζεις και αξιοποιει και τα Pins για wireless charging (ξεκολλας δηλαδη το nfc και βαζεις το nfc+wireless charging). Μεγαλη βλακεια πιστευω αυτο που κανανε...

Δημοσ.

Καλά με καφέ δέρμα αν βρωμίσει λίγο και φαίνεται πιο παλιό θα είναι καυλα. Πάντως μου φαίνεται παράξενο να έχει ίδια τιμή το δερμάτινο με το πλαστικό

Δημοσ.

να προτιμησεις το δερματινο στην αγορα , εχει και το πλαστικο καπακι μαζι.Τουλαχιστον εμενα και ενος φιλου ειχε μεσα , αλλα μπορεις να το ρωτησεις και πριν :P

Επισης απ οτι εχω διαβασει πουλανε δερματινα καπακια στην porcodia στα 25 ευρω περιπου.Δεν αξιζει το σκρουτζ για αγορα τους αν εχουν 50ε

Δημοσ.

να προτιμησεις το δερματινο στην αγορα , εχει και το πλαστικο καπακι μαζι.Τουλαχιστον εμενα και ενος φιλου ειχε μεσα , αλλα μπορεις να το ρωτησεις και πριν :P

Επισης απ οτι εχω διαβασει πουλανε δερματινα καπακια στην porcodia στα 25 ευρω περιπου.Δεν αξιζει το σκρουτζ για αγορα τους αν εχουν 50ε

Σε όσα reviews ειδα είχε πλαστικό και δερμάτινο και ακουστικά με κορδόνι κόκκινα αλλά δεν ξέρω αν είναι σε όλα τα μοντέλα.
Δημοσ.

Στο δικο μου τουλαχιστον(μαυρο δερμα) ειχε γκρι καπακι και τα κουμπια πισω δεν ηταν χρυσα αλλα μαυρα. Και εγω απορώ με το τιβπαιζεινμε τα καπακια

Δημοσ.

Είναι convenient το wireless μόνο αν το αφήνεις από τα χέρια σου να φορτίσει. Εγώ πχ το χρησιμοποιώ ενώ φορτίζει το κινητό. Το είδα στο public σήμερα, το δέρμα καταπληκτικό αλλά νομίζω με την πολλή χρήση θα ξεφλουδίσει γρήγορα. Καλά η κάμερα είναι από άλλο πλανήτη, και η οθόνη πανέμορφη, γενικά όμως έχω συνηθίσει τόσο πολύ τα καλά smartphones που δεν με εντυπωσιάζει τίποτα πια.

Δημοσ.

Δε νομιζω το δερμα να ξεφλουδισει, γιατι ειναι πραγματικο δερμα. Αν ηταν το πλαστικο τοτε ναι θα ξεφλουδιζε. Αποσο αναφερεται με τον χρονο γινεται πιο ομορφο.

Και εγω σκεφτομαι να το αγορασω, αλλα οχι τωρα. Πιστευω το δεκεμβριο που θα ειναι και εορταστικη περιοδος θα πεσει και αλλο η τιμη και αξιζει 1.5 μηνας να περιμενουμε.

Εγω παντα αγοραζα απο Κινεζικα μεχρι 150 ευρω αλλα θελω να παρω ενα κινητο με πολυ καμερα και το g4 νομιζω αξιζει τα λεφτα του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...