Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτόμουν τα χριστούγεννα να αλλάξω κινητό αλλά με ένα ψάξιμο στο Σκρουτζ είδα ότι το G4 έχει πέσει αρκετά και είναι σε ένα price range που μπορώ να ανταπεξέλθω. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν ανάμεσα σε 1+2, Nexus 6 και Nexus 5P αλλά το G4 σε αυτή την τιμή είναι τουμπανάκι και δεν μπορώ να το προσπεράσω. Αν το πάρω, σκέφτομαι το δερμάτινο, αλλά έχει και καπάκι πλαστικό μέσα ή όχι; Το ui του είναι εύχρηστο, γιατί είμαι χρήστης καθαρού Android; Και τέλος θέλω η μπαταρία να βγάζει μέρα, με δεδομένα ανοιχτά που και που και όλη μέρα σχεδόν σε WiFi. Θα το κρατήσω 2 χρόνια σίγουρα, μπορεί και παραπάνω.

Δημοσ.

Το κινητο το πηρα πριν 3 μερες. Μονο καλα εχω να πω γι αυτο. Ημουν και γω αναμεσα σε αυτα που ανεφερες και τελικα πηρα το g4 γιατι μου φανηκε η καλυτερη επιλογη. Στο κουτι του δεν υπαρχουν τα πλαστικα καπακια. Ημουν χρηστης nexus 5 πριν απο αυτο (αρα stock android) και εχω να πω οτι δεν με δυσκολεψε καθολου το ui της LG. Ειναι πανεμορφο, απλο και το μενου των ρυθμισεων (που ισως σου φανει δυσκολο να το συνηθισεις) αλλαζει σε list view. Εχει ομως πολλα features που θα τα μαθεις με τον καιρο. Η μπαταρια του βγαζει μερα. Μεχρι εκει. Δηλαδη με το nexus εβγαζα μερα δυσκολα (για να δωσω και ενα μετρο συγκρισης για αλλους) ενω με αυτο την βγαζω ευκολα. Αλλα οπως ειπα, βγαζει ευκολα μια μερα. Το βραδυ πρεπει να το φορτιζεις. (ειμαι και γω ολη την μερα με 4g ανοιχτο και wifi) 

Δημοσ.

Το πήρα την προηγούμενη εβδομάδα σε κόκκινο δέρμα. Έχουν περάσει παρά πολλά κινητά από τα χέρια μου, πολλά εκ των οποίων ναυαρχίδες και μπορώ με σιγουριά να πω ότι το g4 είναι ίσως το πιο πλήρες τηλέφωνο που είχα μέχρι τώρα.

Το δέρμα έχει πολύ ωραία αίσθηση και εμφάνιση και σε κάθε συσκευασία με δέρμα περιέχεται και πλαστικό καπάκι.

Είναι παρά πολλα τα θετικά που θα μου πάρει ολόκληρη έκθεση να τα αναλύσω.

Δημοσ.

Whoa, ο giorgosp λέει ότι δεν έχει και πλαστικό καπάκι και ο evileyes ότι έχει μαζί με το δερμάτινο. Είναι διαφορετικές οι εκδόσεις; Επίσης το περίγραμμα της συσκευής είναι πλαστικό;

Δημοσ.

Ναι είναι πλαστικό.. Εμένα είχε στο κουτί μόνο ακουστικά δώρο. Δεν είχε καπάκι..ίσως τα κουτιά με το δέρμα να έχουν και το πλαστικό. Πάντως το κινητό είναι όντως πλήρες και θα το απολαύσεις

Δημοσ.

Ναι είναι πλαστικό.. Εμένα είχε στο κουτί μόνο ακουστικά δώρο. Δεν είχε καπάκι..ίσως τα κουτιά με το δέρμα να έχουν και το πλαστικό. Πάντως το κινητό είναι όντως πλήρες και θα το απολαύσεις

Oh, νόμιζα ότι μιλούσες για δέρμα. Μάλλον θα το χτυπήσω μέσα στην εβδομάδα ή την επόμενη. Αν δεν βαριέται οποίος το έχει ας βάλει και καμία φωτογραφία.

Με το θέμα της κυριότητας και των screen protectors τι παίζει; Συνήθως βάζω tempered glass αλλά δεν βλέπω να υπάρχει τίποτα καλό για το G4

Δημοσ.

Όλες οι εκδόσεις με δέρμα έχουν μέσα έξτρα πλαστικό καπάκι σε χρυσό χρωματισμό,εάν πάρεις εξαρχής με πλαστικό δε θα έχει μέσα αλλο καπακι. Όσον αφορά τη προστασία οθόνης τα tempered glasses κάθονται μια χαρά παρόλο τη κυρτοτητα της οθόνης. Εγω φοράω τώρα αυτο της 4smarts αλλά έχει βγάλει και η nilkin και άλλες εταιρίες.

Δημοσ.

Και εγώ το σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω... Ξέρουμε όμως σίγουρα ότι όλες οι εκδόσεις με δερμάτινο έχουν και πλαστικό μέσα;

Δημοσ.

Και εγώ το σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω... Ξέρουμε όμως σίγουρα ότι όλες οι εκδόσεις με δερμάτινο έχουν και πλαστικό μέσα;

Και να μην έχει, δεν φαντάζομαι να είναι ακριβό. Αν και αν είναι χρυσό θα πέσει dBrand skin πάνω για να το καλύψει σε εμένα.

Όλες οι εκδόσεις με δέρμα έχουν μέσα έξτρα πλαστικό καπάκι σε χρυσό χρωματισμό,εάν πάρεις εξαρχής με πλαστικό δε θα έχει μέσα αλλο καπακι. Όσον αφορά τη προστασία οθόνης τα tempered glasses κάθονται μια χαρά παρόλο τη κυρτοτητα της οθόνης. Εγω φοράω τώρα αυτο της 4smarts αλλά έχει βγάλει και η nilkin και άλλες εταιρίες.

Εγώ επειδή δεν έδινα τρέλα λεφτά για tempered glass έπεφτα σε μοντέλα που είτε είχαν τρελό θέμα με τις δακτυλιές είτε με ανακλάσεις είτε και τα δύο.Αυτό που έχεις εσύ τι λέει;

Πάντως από χθες έχει πέσει 2 ευρώ

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής είμαι γενικά ευχαριστημένος, χωρίς πολλές δαχτυλιές και έκατσε καλά πάνω στην οθόνη. Βέβαια το έβαλα προσωρινά σαν φτηνή λύση μέχρι να μπορέσω να πάρω ένα πιο καλό.

Δημοσ.

Εχει φανταστικη καμερα. Αν εχεις και ενα τριποδο μπορεις να στησεις το κινητο να κοιταει προς τον ουρανο την νυχτα, να κατεβασεις το iso στο 100 (για λιγοτερο noise) και να βαλεις το shutter speed στα 30s και να βγαλεις μια φανταστικη φωτογραφια με αστερια.

• Like 1
Δημοσ.

Και να μην έχει, δεν φαντάζομαι να είναι ακριβό. Αν και αν είναι χρυσό θα πέσει dBrand skin πάνω για να το καλύψει σε εμένα.

Εψαξα και δερμάτινο από το skroutz έχει 49€ μόνο το καπάκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...