localy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Wireless Isolation:(between SSID) Wireless Isolation:(within SSID) καλησπερα εχω ενα access point και εχω κανει enable δυο ssid ενα για guest και ενα για local private θελω το guest δικτυο να μην βλεπει ουτε το local lan μου αλλα ουτε και το αλλο ασυρματο local private αλλα ουτε και τα αλλα pc που ειναι συνδεδεμενα ασυρματα. το αλλο ασυρματο το local private να μπορει αντιστοιχα να βλεπει τα pc και στο ασυρματα και τα wired. και τα δυο ssid ειναι locked το guest με wpa-psk aes και το local private με wpa2 psk aes
rfc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Θα ενεργοποιησεις το wifi isolation, αν εχεις τετοια επιλογη.
localy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 αυτο το εχω κανει ηδη.για τα αλλα ρωταο. Wireless Isolation:(between SSID) Wireless Isolation:(within SSID)
rfc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Απο manual...... Wireless Isolation (between SSID): When enabled, traffic on one SSID will not be forwarded to any other SSIDs. Wireless Isolation (within SSID): When enabled, machines on the same SSID will not be able to see each other.
localy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 θελω το guest δικτυο να μην βλεπει ουτε το local lan μου αλλα ουτε και το αλλο ασυρματο local private αλλα ουτε και τα αλλα pc που ειναι συνδεδεμενα ασυρματα. το αλλο ασυρματο το local private να μπορει αντιστοιχα να βλεπει τα pc και στο ασυρματα και τα wired. και τα δυο ssid ειναι locked το guest με wpa-psk aes και το local private με wpa2 psk aes αρα τι επιλεγω?
rfc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 δε γινεται αυτο, αν το ενεργοποιησεις δε θα βλεπει κανεις κανενα εκτος και αν το ρουτερ σου εχει rules στο wifi isolation.
localy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 εννοω στο guest δικτυο να κανω enable kai to Wireless Isolation (between SSID και το Wireless Isolation:(within SSID)?
forest66 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 το Wireless Isolation:(between SSID) λογικα ειναι global επιλογη και πιανει ολα τα ssid? ετσι πρεπει να ειναι λογικα...αρα το επιλεγεις αλλα κ εσυ δεν θα μπορεις να δεις απο το lan σου τα guest το Wireless Isolation:(within SSID) λογικα ειναι επιλογη σε καθε ssid...αρα το επιλεγεις στο guest μονο για να μην βλέπονται μεταξυ τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα