Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποτέ δεν μου άρεσε η ιδέα να εχω τους κωδικους μου online.

Εμ μα το Roboform δεν είναι ακριβώς το ίδιο με το LastPass; Εννοώ ότι αποθηκεύει τους κωδικούς στους servers του και χρειάζεσαι μόνο τον master password.

So how do we protect it? We never know it in the first place! Your Master Password is never stored on our servers and only you know it, so there is no way for it to be hacked or stolen by anyone else. Be sure that you don’t forget it!

Δημοσ.

προσωπικα εχω και keepass και lastpass με την διαφορα οτι στο lastpass δε εχω περάσει τιποτα σχετικό με ebanking και γενικα οτι εχει να κανει με λευτα....΄τωρα με τους κωδικούς σε κανα forum κλαιν και αν γινει τπτ.....

με ενα sync απο dropbox το .kdb του keepass εισαι αυτόματα και στο "cloud" οποτε βολευει κ αυτο σε περιπτωση που καταργηθεί η free version του lastpass....εν αναμονή/.

Δημοσ.

Νομίζω ότι form auto-complete πλέον παρέχουν όλοι οι browsers (τουλάχιστον εγώ με opera έχω)
Οπότε με αυτό το κομμάτι είμαι καλυμένος.
Από κει και πέρα, ναι το lastpass είναι πιο βολικό από offline λύσεις όπως το keepass αλλά δεν με χαλάει να ανοίγω τον client πρώτα και μετά να πηγαίνω στην σελίδα.
Εξάλλου με το addon για chrome (chromeIPass) έχω αυτο-complete στα username & password fields από τις σελίδες.
Επίσης όταν κάνω register σε μια σελίδα, αν είναι ανοικτός ο client αυτόματα περνιέται από τον browser στον client.

Δηλαδή δεν είναι τραγικά δύσχρηστο...

• Like 1
Δημοσ.

επίσης κάτι που θυμήθηκα.

το lastpass δεν είχε αγοράσει και το xmarks;

γιατι εχω και σε αυτό ιστοσελίδες.

Βέβαια δεν αναφέρει κάτι επι αυτου.

Δημοσ.

Σχετικα με τους κωδικους ebanking που λετε παραπανω να μην ειναι στο cloud, Και σε μενα να δωσεις τους κωδικους σου τι μπορω να κανω αφου ολες οι τραπεζες πλεον θελουν extra pin για οποια συναλλαγη. Ποσo μαλλον να σου κλεψω τα χρηματα με εμβασμα

Δημοσ.

Σαν εργαλείο είναι σούπερ. Προσωπικά θεωρώ ότι τα 12$ που θέλει ετήσια συνδρομή είναι OK. Αν παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα η τιμή του μια χαρά θα είναι.

Δημοσ.

Την πάτησα μια φορά με το any password που δεν παίζει στα 7άρια. Τώρα keepass. Αν και δε μου πολυαρέσει, θεωρώ ότι θα υπάρχει για πολλαααάααα χρόνια ακόμη.

Για εφαρμογές που που είναι να χρησιμοποιείς στο διηνεκές, ειδικά αν η μετατροπή των αρχείων δεν είναι εύκολη, η εμπειρία έχει δείξει ότι καλά είναι να πας είτε σε μεγάλες εταιρείες είτε σε open source λύσεις.

Δημοσ.

Έχουν γίνει τα εκατομύρια στραγάλια...

Και πως θα βγάλει τα λεφτά που ξόδεψε η άλλη εταιρεία;

από τις συνδρομές? ;-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...