georgetziker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά έχω φτιάξει το παρακάτω σύστημα ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS H81M-C CPU INTEL CELERON G1840 2.80GHZ LGA1150 SSD KINGSTON SV300S37A/120G V300 120GB SATA3 ΟΘΟΝΗ LG 22MP57VQ-P 22'' LED IPS FULL HDΤο μηχάνημα για καθημερινή χρήση τα πάει τέλεια απλά σκεφτόμουνα εάν αξίζει να αγοράσω το gta 5 για να το τρέξω με το μηχάνημα αυτό λόγο onboard γραφικών και εάν όχι τι κάρτα γραφικών θα μπορούσα να διαλέξω για να είναι καλύτερη από τα onboard γραφικά που έχω τώρα από τον cpu? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
TheELF Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Για fullHD όπως και να έχει πρέπει να πάρεις κάρτα το λιγότερο στα ~120€ (gtx750 / r7-360) με το λιγότερο 2gb ddr5. Το gtav με τα ενσωματωμένα θα παίζει μόνο σε πολύ μικρή ανάλυση και ποιότητα.
georgetziker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει μια κάρτα γραφικών για να έχει καλύτερη απόδοση από αυτό που έχω τώρα?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 φιλε ακομα και να τρεξει το παιχνιδι σε super low γραφικα και παλι δεν θα το ευχαριστηθεις νομιζω... τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει μια κάρτα γραφικών για να έχει καλύτερη απόδοση από αυτό που έχω τώρα? να ειναι καρτα γραφικων...εσυ τωρα εχεις τα ενσωματομενα...
georgetziker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 απλά επειδή δεν έχω καθόλου γνώση πάνω στο κομμάτι αυτό δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς τη διαφορά που θα έχει μια κάρτα γραφικών με 50Ε πχ σε σχέση με το τωρινό σύστημα! Το λέω αυτό γιατί δοκίμασα μια παλιά που είχα νομίζω 1gb pci x16 απλά στην αξιολόγηση των windows μου την έβγαλε πολύ πιο χαμηλή βαθμολογία από την onboard
petran91 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι το GTA V απαιτεί 4πύρηνο επεξεργαστή, αλλιώς δεν παίζει! EDIT: Συγχωρέστε με, μάλλον δεν ισχύει αυτό, καθώς βρήκα video gameplay από διπύρηνο. Δεν ξέρω αλλά είχα την εντύπωση ότι ήθελε 4 πυρήνες!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι το GTA V απαιτεί 4πύρηνο επεξεργαστή, αλλιώς δεν παίζει! αυτο ηθελα να πω και εγω αλλα βρηκα βιντεο που παιζαν σε pentium και σκεφτηκα θα διορθωθηκε σε καποιο patch... απλά επειδή δεν έχω καθόλου γνώση πάνω στο κομμάτι αυτό δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς τη διαφορά που θα έχει μια κάρτα γραφικών με 50Ε πχ σε σχέση με το τωρινό σύστημα! Το λέω αυτό γιατί δοκίμασα μια παλιά που είχα νομίζω 1gb pci x16 απλά στην αξιολόγηση των windows μου την έβγαλε πολύ πιο χαμηλή βαθμολογία από την onboard ποια καρτα ακριβως? κοιτα με 50 ευρο δεν αξιζει καμια περα απο μεταχειρησμενες...αν θες να παιξεις παιχνιδια πρεπει να σκασεις ενα 100αρι για να πεις οτι τα παιζεις με μεσαια γραφικα
georgetziker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 θα σου ήταν εύκολο να μου προτείνεις κάποια χαρακτηρηστικά που θα πρέπει να καλύπτουν οι κάρτες που θα ψάξω? http://www.e-shop.gr/vga-asus-radeon-r7-240-r7240-1gd3-1gb-ddr3-pci-e-retail-p-PER.513676 κάτι τέτοιο δεν θα ήταν αρκετό?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 δυστυχως οχι..ειναι τσαμπα 60 ευρο... https://www.skroutz.gr/s/5580629/EVGA-GeForce-GT740-1GB-SuperClocked-01G-P4-3743-KR.html https://www.skroutz.gr/s/4023674/Asus-Radeon-R7-250-1GB-90YV04S0-M0NA00.html αυτες οι 2 ειναι οι 2 πιο φθηνες καρτες απο την καθε εταιρια που θα σου επιτρεπουν να "παιξεις" καπως πιο ποιοτικα απο αυτο που εχεις τωρα...οτιδηποτε πιο κατω το θεωρω πεταμενα λεφτα... Φυσικα και οι καρτες που σου προτεινω δεν ειναι καν στην μεση...ειναι πολυ κατω οταν 20-30 ευρο μπορεις να παρεις μια gtx 750...οπου εκει ξεκινας να λες οτι ναι τωρα παιζω καπως ομορφα...το να παιζει ενα παιχνιδι δεν εχει σημασια,το θεμα ειναι αυτο που βλεπεις να ειναι ομορφο,να μην κολλαει...
TheELF Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Το λέω αυτό γιατί δοκίμασα μια παλιά που είχα νομίζω 1gb pci x16 απλά στην αξιολόγηση των windows μου την έβγαλε πολύ πιο χαμηλή βαθμολογία από την onboard Η αξιολόγηση των windows βλέπει και χαρακτηριστικά (dx11 κτλ) και όχι μόνο την ταχύτητα αν και σε σχέση με παλιά κάρτα πιθανόν να είναι ποιο γρήγορη η ενσωματωμένη. Με την r7-240 μπορείς να παίζεις το gtaV σε 1080 με τα γραφικά στο low άλλα όπως είπαν και οι άλλοι δεν αξίζει τα λεφτά της,καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να έχεις πολύ καλύτερη κάρτα που να μπορείς να παίζεις και κάνα άλλο παιχνίδι.
Millennium Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 θα σου ήταν εύκολο να μου προτείνεις κάποια χαρακτηρηστικά που θα πρέπει να καλύπτουν οι κάρτες που θα ψάξω? http://www.e-shop.gr/vga-asus-radeon-r7-240-r7240-1gd3-1gb-ddr3-pci-e-retail-p-PER.513676 κάτι τέτοιο δεν θα ήταν αρκετό? Κάρτες των 60-100ε είναι για πολύ λίγα πράγματα.Αν θες να παίζεις βαριά παιχνίδια θες πολύ δυνατότερες κάρτες όπως και καλύτερο σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα