4GGELOS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα. Έχω μια usb κεραία(alfa awus036ac) με την οποία είμαι συνδεδεμένος σε ένα δίκτυο και θέλω να χρησιμοποιήσω την κεραία του laptop για να διαμοιράζω ίντερνετ και σε άλλες συσκευές. Δοκίμασα να κάνω ένα virtual network μέσω cmd αλλά στα windows 10 δεν τα κατάφερα. Έπειτα από αυτό, έσβησα κατά λάθος, από κεκτημένη ταχύτητα τους drivers για virtual network των windows. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να διαμοιράσω το ίντερνετ μέσω την κεραίας του laptop;
oikpro Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Επειδη μ ενδιαφερει και μενα, ψαχνοντας ,επεσα κι εγω σε οδηγους για δημιουργια virtual network.Που ομως υπεισερχεται η χρησιμοποιηση της εσωτερικης κεραιας του λαπτοπ για διαμοιρασμο του ιντερνετ που εχω απο την εξωτερικη δεν καταλαβα...οποιος μπορει ας δωσει τα φωτα του
oikpro Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, οποιος ξερει ας κανει τον κοπο να απαντησει. Η κατασταση ειναι η εξης: Συνδεομαι σε ασυρματα δικτυα μεσω usb wifi adapter τον οποιο εχω συνδεδεμενο στο λαπτοπ με μακρυ usb extender. Θελω επειτα να κανω το λαπτοπ μου wifi hotspot με την εσωτερικη του ομως ασυρματη καρτα δικτυου.Σε windows 10 πως το επιτυγχανω ακομα και με επι πληρωμα προγραμματα?Ευχαριστω.
jkoukos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Με το Connectify Hotspot ή το Virtual Router ή και μέσα από τα Windows.
4GGELOS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Επειδή κατά λάθος έσβησα τον driver για virtual wifi, μπορώ να τον βρω κάπου να τον κατεβάσω; Άκυρο, Βρήκα λύση. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εγκατέστησα ξανά τους drivers της κάρτας δικτύου.
oikpro Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Στις 26/10/2015 στις 8:09 ΠΜ, jkoukos είπε Με το Connectify Hotspot ή το Virtual Router ή και μέσα από τα Windows. Εχω δοκιμασει πααααρα πολλα,ομως ολα μα ολα ανεξαιρετως δεν λειτουργουν ειτε με την 1η φορα ,αλλα κι οταν λειτουργουν μπορει στην αμεσως επομενη φορα να τρωνε κολληματα,πιο αξιοπιστο απ ολα ειναι το connectify επι πληρωμη που ομως κι αυτο με πεταει κατι ακυρα ωρες ωρες,ενω ακολουθω καθε φορα την ιδια διαδικασια.Κανενα απ αυτα (εκτος απο connectify) δεν κανει αυτο που θελω,δηλαδη να μοιραζει το ιντερνετ της εξωτερικης wifi adaptor κανοντας hotspot χρησιμοποιωντας την εσωτερικη<φανταζομαι δεν γινεται να χρησιμοποιεις την ιδια κεραια και για δεκτη και για πομπο ,και ισως γι αυτο μου βγαζουν διαφορα error και περιορισμενες συνδεσεις κλπ κλπ.Το connnectify pro τωρα εχει την επιλογη για wifi repeater ομως παλι μου βγαζει error,ετσι αναγκαζομαι να χρησιμοποιω την απλη wifi hotspot λειτουργια του με τα ακυρα που μου δινει κατα καιρους και δεν πολυκαταλαβαινω ακριβως γιατι ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα