Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG HT-J5150/EN home cinema mediamarkt 299

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_SAMSUNG-HT-J5150-EN,99452,2037609.html?langId=-18

Το θεωρω καλη τιμη, δεν βρηκα κριτικες βεβαια.

Στο σκρουτζ εχει 50€ η επομενη τιμη.

http://www.skroutz.gr/s/6904318/Samsung-HT-J5150.html

Το παραγγειλα, οποτε θα γραψω και γνωμη οταν παραλαβω.

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς είσοδο hdmi... no way (όχι το arc δεν μας κάνει για τα πάντα στο θέμα ήχου ακόμα και να υποστηρίζει η tv)

• Like 2
Δημοσ.
Χωρίς είσοδο hdmi... no way (όχι το arc δεν μας κάνει για τα πάντα στο θέμα ήχου ακόμα και να υποστηρίζει η tv)

Τι εννοεις φιλε; Απο αποψη επιδοσεων ή συνδεςιμοτητας;
Γιατι εχω ετσι βγαζω πολυκαναλο ταυτοχρονα απο 2 κονσολες, και ote tv. Αλλα απο επιδοσεις οκ, δεν ξερω αν θα μπορουσε το δικο μου (1-2 μοντελα πισω) να βγαλει κατι καλυτερο.
Δημοσ.

Συγνωμη, αλλα γιατι δεν μας καλυπτει το arc? Απο την στιγμη που κανει επιστροφη τον ηχο μεσω hdmi?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Δεν περνάνε όλες οι τηλεοράσεις σωστά τα πάντα απο arc... πολλές φορές σε παλιότερα μοντέλα μπορείς να πάρεις μέχρι και 2κάναλο ήχο (ειδικά σε DTS και αν είσαι και τυχερός).

2) Μιλάμε για HD ήχο και όχι απλά πολυκάναλο (γιαυτό είπα "δεν μας κάνει για τα πάντα").. δηλαδή DTS-MA και Dolby TrueHD και εκεί είναι το πραγματικό νόημα του hdmi στον ήχο και για αυτό τα σκας, φαντάζομαι όποιος σκοπεύει να δώσει 300 ευρώ θα έχει και κάποιες λίγες απαιτήσεις! Αν ήταν για απλό dolby ή απλό dts υπάρχουν πιο φτηνές λύσεις. 

Νομίζω στα 300 ευρώ έχουν υπάρξει κατά καιρούς πολύ καλύτερες προσφορές με τις εισόδους που πρέπει να υπάρχουν σε τέτοια τιμή. Γνώμη μου πάντα και περί ορέξεως... :)

Επεξ/σία από Craven

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...