Προς το περιεχόμενο

HTC Desire 816G Dual (8GB)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα θελει η κοπελα μου να παρει αυτο εδω της εχω πει για πολυ καλυτερα κινητα απο αυτο αλλα το εχει παρει και μια φιλη της και της εχει γιμησει το κεφαλι της..

Το εχει κανενας να μας πει αν ειναι καλο? αν θα εχει κολληματα κτλ και αν κραταει η μπαταρια καυολου

ευχαριστω

http://www.skroutz.gr/s/6148994/HTC-Desire-816G-Dual-8GB.html

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μέγεθος Οθόνης 5,5 " Ανάλυση Οθόνης 1280 x 720 pixels Τύπος Οθόνης Capacitive touchscreen, 16M colors Τρόπος Χειρισμού Οθόνη αφής (Touch screen) Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή 1700 MHz Πυρήνες Επεξεργαστή 8 Εσωτερική Μνήμη RAM 1024 MB Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης 8 GB Card Slot Ναι Βασική Κάμερα 13 MP Δευτερεύουσα Κάμερα 5 MP Ενσωματωμένο Flash Ναι Δίκτυο Σύνδεσης 3.5G, 3G Λειτουργικό Σύστημα Android

Δημοσ.

Λίγο ή RAM θα μπορούσε να είναι 2 αλλά εντάξει είναι midrange. Μπορεί λόγω του custom ui να τρώει κανένα κόλλημα.

Δημοσ.

Αν το εκανα ροοτ για να διαγραψω μερικες περιτες εφαρμογές θα ειναι καλυτερα πιστεύω..

Μπορει να μου πει κανεις ποιές εφαρμογες θα μπορουσα να αφερεσω χωρις να κανω ζημιά?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είμαι ευχαριστημένος..το Ε,Ω εδώ και 3 μήνες ..Για τη χρήση που το Θέλω....διαδίκτυο...videos...φωτογραφική ..κάμερα....κτλ...Είναι πολύ καλό...οι 8 πυρήνες το κάνουν ελκυστικό στη χρήση.....Και σε τεστ antutu που το έκανα,μου το βγάζει στις 34000 περίπου...Νομίζω είναι πολύ καλό για τα λεφτά του ...πέραν του αναμενόμενου..

Είμαι ευχαριστημένος..το εχω εδώ και 3 μήνες ..Για τη χρήση που το Θέλω....διαδίκτυο...videos...φωτογραφική ..κάμερα....κτλ...Είναι πολύ καλό...οι 8 πυρήνες το κάνουν ελκυστικό στη χρήση.....Και σε τεστ antutu που το έκανα,μου το βγάζει στις 34000 περίπου...Νομίζω είναι πολύ καλό για τα λεφτά του ...πέραν του αναμενόμενου..

Δημοσ.

το κινητο το εχει ενας φιλος μου και δεν λεει και πολλα κανει κατι κοληματα που και που.πες μου μεχρι ποσα λευτα δινει η κοπελα σου για κινητο

παντος στα 260 θα σου προτεινα lg g3 ,στα 296 lg g flex 2 , και στα 397 lg g4

Δημοσ.

Έχω HTC με 1giga αλλά είναι ddr3 και πάει σφαίρα κάνει πολύ καλή διαχείριση της ram ούτε κολλάει ούτε τίποτα καμία σχέση με το iPhone 5 που χα και κολλούσε κάθε 3 και λίγο στα χέρια μου. Είναι ισάξιο με πολλές άλλες συσκευές με 2 giga που είχα .... Αν και το 816 είναι έτσι όπως το one mini 2 τότε δεν υπάρχει θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...