Προς το περιεχόμενο

Pleaz help!

Johny4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλλον ειναι οι φωνες μεσα απο το κεφαλι σου...Καλυτερα να πας σε ενα γιατρο να το δεις το θεμα οσο ειναι νωρις! :D :D :D

Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος ρε παιδι μου... Δηλαδη περιμενες και απαντηση με αυτο το ερωτημα που εκανες???? :shock:

Δημοσ.

thelo na eyxaristiso tin oikogeneia mou toous filous kai sinergates mou gia tin politimi boitheia pou mou edosan kai tin psixologiki stirixi olo ayton ton kairo se aytin mou tin prospatheia :P :P :P

KAI O Johny4 EINAI ENTAXEI !!!!!!!!

kopste ta reeeeeeeeeeeeeeeeee

Δημοσ.

Ρε παιδια πότε να σας πω ενώ είμαι σχολείο. Ο θόρυβος αυτός ακούγεται μερικές φορές από τοτε που ανοίγω τον υπολογιστή. Τι να σας πώ ότι κάνει ένα ΒΒΒΒΒΒΒΒΒ!

Δημοσ.

Φίλε εάν όλα δουλεύουν καλά αλλά ακούς αυτόν τον ήχο το πιθανότερο είναι ότι συντονίζει κάτι στο πισι σου, μάλλον κάνας ανεμιστήρας... μια ελαφριά γροθιά -ελαφριά όμως- στο πίσω μέρος του θα σε πείσει. Εάν χτυπώντας το σταματήσει για λίγο ο θόρυβος και μετά πάλι ξεκινήσει, τότε το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού σου συντονίζει και βγάζει αυτό το βουητό...

May the Force be with you...

Δημοσ.

Johny4, To BBBBBBBBB! einai o xaraktiristikos thoribos poy kanei to anemistiraki toy trofodotikoy... Kalitera na alla3eis anemistiraki ektos an theleis na synexizeis na akoys to BBBBBBbBB gia na katalabeis pos to pc soy einai zontano :D :D :D :D :D :D :D

Δημοσ.

Είχα παρόμοιο πρόβλημα θορύβου από τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού του παλιού υπολογιστή μου αφού με τα χρόνια μάζεψε αρκετή σκόνη η οποία σε συνάρτηση με τις χαμηλές χειμωνιάτικες θερμοκρασίες πάγωνε προκαλώντας θόρυβο στο μοτέρ για μερικά δευτερόλεπτα ως που να ζεσταθεί..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...