Johny4 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Τις τεέυταίες μέρες ακούγετε ένας δυνατός θόρυβος που και που. Τι λέτε να είναι;
Marcos_Aurilius Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Στην περίπτωση μου ήταν ένας γείτονας που κάρφωνε στον τοίχο...
Periklis120 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Mporeis na gineis ligo pio sigkekrimenos?Thanx
Periklis120 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Στην περίπτωση μου ήταν ένας γείτονας που κάρφωνε στον τοίχο... Poli kalo!Gia na doume omos tha mas pei tipota to palikari...
kavaliotis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Μαλλον ειναι οι φωνες μεσα απο το κεφαλι σου...Καλυτερα να πας σε ενα γιατρο να το δεις το θεμα οσο ειναι νωρις! Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος ρε παιδι μου... Δηλαδη περιμενες και απαντηση με αυτο το ερωτημα που εκανες????
3DViRuS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 thelo na eyxaristiso tin oikogeneia mou toous filous kai sinergates mou gia tin politimi boitheia pou mou edosan kai tin psixologiki stirixi olo ayton ton kairo se aytin mou tin prospatheia :P KAI O Johny4 EINAI ENTAXEI !!!!!!!! kopste ta reeeeeeeeeeeeeeeeee
Johny4 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Ρε παιδια πότε να σας πω ενώ είμαι σχολείο. Ο θόρυβος αυτός ακούγεται μερικές φορές από τοτε που ανοίγω τον υπολογιστή. Τι να σας πώ ότι κάνει ένα ΒΒΒΒΒΒΒΒΒ!
DimAslan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Φίλε εάν όλα δουλεύουν καλά αλλά ακούς αυτόν τον ήχο το πιθανότερο είναι ότι συντονίζει κάτι στο πισι σου, μάλλον κάνας ανεμιστήρας... μια ελαφριά γροθιά -ελαφριά όμως- στο πίσω μέρος του θα σε πείσει. Εάν χτυπώντας το σταματήσει για λίγο ο θόρυβος και μετά πάλι ξεκινήσει, τότε το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού σου συντονίζει και βγάζει αυτό το βουητό... May the Force be with you...
XIONATOS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Johny4, To BBBBBBBBB! einai o xaraktiristikos thoribos poy kanei to anemistiraki toy trofodotikoy... Kalitera na alla3eis anemistiraki ektos an theleis na synexizeis na akoys to BBBBBBbBB gia na katalabeis pos to pc soy einai zontano
Johny4 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Μάλλον θα αλλάξω το ανεμιστηράκι. Λέω να πάρω το GlobalWin CAK4-88T. Καλό είναι;
ΧΡΗΣΤΟΣ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΦΥΣΑΤΟ ΚΑΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΤΑΞΕΤΟ
Directx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Είχα παρόμοιο πρόβλημα θορύβου από τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού του παλιού υπολογιστή μου αφού με τα χρόνια μάζεψε αρκετή σκόνη η οποία σε συνάρτηση με τις χαμηλές χειμωνιάτικες θερμοκρασίες πάγωνε προκαλώντας θόρυβο στο μοτέρ για μερικά δευτερόλεπτα ως που να ζεσταθεί..
tktommytk Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 ehw kai egw to idio problem... me kapoion thorivo den mporw na perigrapsw sigekrimena.... htipaw, htipaw alla tipota i moni lisi ine reboot....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.