chris333 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δοκίμασε το edimax ew-7811un ή το d-link dwa-131. Και τα δυο δουλεύουν σε laptop Hackintosh, probook και elitebook. Σε El Capitan. Αν θέλεις σου δίνω link για drivers λινκ για να αγοράσω θέλω
kgeorge_79 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Χτύπα τα στο skroutz. Ειδικά το edimax το έχουν πολλοί.
chris333 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 ακόμα δεν έχω αγοράσει ... ελπίζω αύριο να βρω... edimax ew-7811un αυτό μου είπαν οτι έχει καταργηθεί και έχουν άλλο καινούριο μοντέλο... αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμα σε email αν δουλεύει σε el capitan πάντως και σε μαγαζιά που ρώτησα δεν ήξεραν αν κάποιο στικάκι δουλεύει σε el capitan όταν βρω θα σας πω το μοντέλο ...
georgeadams Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 πάντως και σε μαγαζιά που ρώτησα δεν ήξεραν αν κάποιο στικάκι δουλεύει σε el capitanΛογικό μου φαίνεται. Ο πωλητής θα έπρεπε να είναι πολυυυυύ γάτος ωστε να ξέρει τέτοιες λεπτομέρειες για λειτουργικό σύστημα που κυκλοφορεί λιγότερο από ένα μήνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα