Προς το περιεχόμενο

Wifi adapter compatible with El Capitan?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ποιο υπολογιστή την προορίζεις ? Γιατί μου φαίνεται παράξενο να μη σε καλύπτει η εργοστασιακή wifi antenna σε mac.Αντιμετωπίζεις πρόβλημα με το σήμα ? Αν ναι λάθος προσανατολισμό έχεις. Ψάξε καλύτερα για κάποιο access point για επέκταση του wifi signal η κάποιο powerline για να γλιτώσεις την καλωδίωση.

Δημοσ.

macbook pro 15 / 2011

έχω το γνωστό φανταστικό πρόβλημα που εξαφανίστηκε η κάρτα δικτύου

wifi: no hardware installed

χρησιμοποιούσα εξωτερικό στικάκι για wifi και μετά το update δεν δουλεύει...

(το service λέει να αλλάξω μητρική ... ΧΑ ΧΑ  άλλαξα μητρική με το πρόγραμμα ανάκλησης κάρτας γραφικών πριν 4 μήνες.. στους 3 λήγει η εγγύηση)

είναι δυνατόν να μην υπάρχει κάτι συμβατό με το el capitan?

άσχετο: επίσης δεν δουλεύει πλέον το windows phone app

η apple έχει γίνει οτι ναναι

Δημοσ.

[...]

ΘΑ σου έλεγα πως το El Capitan κυκλοφόρησε μόλις πριν δέκα μέρες και πως θα πρέπει να δώσεις στους developers και τους hardware vendors λίγο χρόνο για να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους και να κάνουν τα απαραίτητα update.

ΑΛΛΑ, η Apple έχει βγάλει δημόσιες beta εκδόσεις του El Capitan από το καλοκαίρι. Τόσο η εταιρία που φτιάχνει το WiFi Stick σου όσο η Microsoft που φτιάχνει το Windows Phone App είχαν τόσους μήνες να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους και να κάνουν τα απαιτούμενα update για το El Capitan.

Δημοσ.

macbook pro 15 / 2011

έχω το γνωστό φανταστικό πρόβλημα που εξαφανίστηκε η κάρτα δικτύου

wifi: no hardware installed

χρησιμοποιούσα εξωτερικό στικάκι για wifi και μετά το update δεν δουλεύει...

(το service λέει να αλλάξω μητρική ... ΧΑ ΧΑ  άλλαξα μητρική με το πρόγραμμα ανάκλησης κάρτας γραφικών πριν 4 μήνες.. στους 3 λήγει η εγγύηση)

Θα συμφωνήσω με τον George. Δηλαδή λες ότι φταίει η εταιρία αν αναβαθμίσει λογισμικό και ο developer δεν έχει αναβαθμίσει την εφαρμογή του για συμβατότητα με το νέο λογισμικό ακόμη έτσι? Εγώ βρήκα 3-4 προγράμματά μου που δε δουλευουν με windows 10 όταν αναβάθμισα. Πρέπει να βρίσω τη microsoft? Ωραίο σκεπτικό. 

Δημοσ.

εγω θεωρώ πως η apple δεν είναι αυτό που ήταν ... ούτε σε hardware ούτε σε software

στην πλάτη μας βγάζουν update με bugs ... υποτίθεται οτι κάνεις update για να διορθώσεις προβλήματα, οχι να δημιουργήσεις άλλα...

και γκρινιάζω γιαυτά τα δύο (wifi + windows phone) γιατί αυτά με καίνε

έχει κι άλλα θέματα που θεωρώ απαράδεκτα ...

και ναι φταίνε οι developers, η apple, η microsoft και όλοι οι υπόλοιποι...

και για να κλείνουμε το θέμα αυτό (αν έχετε όρεξη για θεωρίες ανοίξτε άλλο τόπικ)

ήμουν συγκεκριμένος στην αρχική ερώτηση :

υπάρχει στον πλανήτη κάποιο wifi usb adapter που να δουλεύει στο EL CAPITAN ?

Δημοσ.

έχω αυτό :

Turbo-X Wireless USB Adapter N300 Micro WLN2-300

ψάχνοντας κάτι είδα οτι μπορώ να βάλω drivers απο άλλο αλλά προτιμώ να μην κάνω πατέντες

καλύτερα να αγοράσω άλλο που να δουλεύει απο μόνο του...

είδα κάτι με διπλή κεραία που δουλεύουν και με 5 ghz (θα το δοκίμαζα να σου πω για το airtame που έχω πάρει)

σ'ευχαριστώ

Δημοσ.

Κοίταξα,αλλά το πρόβλημα σου στο EL Capitan είναι διπλό,π.χ αν κάνεις mod στο kext δεν θα περάσει από το καινούριο σύστημα ασφαλείας που έβαλαν θα πρέπει να απενεργοποιήσεις συνολικά κ αυτό,το καινούριο σε συνδυασμό με το σπάνιο λοιπόν και σε λύση OOB που ψάχνεις θα σε ταλαιπωρήσει καιρό ακόμα,δεν είναι έτοιμη η αγορά αλλά ούτε και οι χρήστες για feedback.

Έχω όμως κ μια άλλη ερώτηση να σου κάνω (δεν το ξέρω το πρόβλημα αυτό) .. γιατί μητρική και όχι κάρτα δικτύου ? Δηλαδή αν την άλλαζες δεν θα έλυνες το πρόβλημα σου μια για πάντα ?

Δημοσ.

Έχω όμως κ μια άλλη ερώτηση να σου κάνω (δεν το ξέρω το πρόβλημα αυτό) .. γιατί μητρική και όχι κάρτα δικτύου ? Δηλαδή αν την άλλαζες δεν θα έλυνες το πρόβλημα σου μια για πάντα ?

η λογική αυτό λέει... αλλά το πήγα για έλεγχο και μου είπαν πως είναι πρόβλημα στην μητρική ...

αν ψάξεις το wifi:no hardware installed θα δεις διάφορα ...

το αστείο είναι πως το έπαθα σε 2 macbook ...

Δημοσ.

η λογική αυτό λέει... αλλά το πήγα για έλεγχο και μου είπαν πως είναι πρόβλημα στην μητρική ...

Eγώ δε μπορώ να καταλάβω πώς ακριβώς το έπαθες. Από αναβάθμιση έγινε αυτό? Δοκίμασες να κάνεις clean install?

Για πες μου κάτι, αν κάνεις boot σε safe mode το βλέπει το wifi?

Δημοσ.

Διάβασα... άλλαξαν και μερικοί κάρτες και δεν άλλαξε τίποτα άρα με κάποιο firmware "έσκισαν" την προέκταση usb που έχει να κάνει με το Wi_Fi,γιαυτό μερικοί έχουν πρόβλημα κ με την κάμερα,,έτσι εξηγείται κιόλας η αλλαγή μητρικής αλλά και η καινούρια εντελώς χαρτογράφηση των USB στο EL Capitan..

Δημοσ.

Δοκίμασε το edimax ew-7811un ή το d-link dwa-131. Και τα δυο δουλεύουν σε laptop Hackintosh, probook και elitebook. Σε El Capitan.

Αν θέλεις σου δίνω link για drivers

Δημοσ.

Κανονικά το edimax έχει τον ίδιο chip με το υπάρχων turbo x και είναι της Ralink ..

Απλά σε εσένα η στον φίλο λειτουργούν με ανυπόγραφους drivers που φορτώνονται παρακάμπτοντας την ασφάλεια του EL Capitan που ανέφερα κ ποιο πάνω..

Από την άλλη αν έχεις καινούριους drivers υπογεγραμμένους για το el capitan τότε θα λειτουργήσουν και στον φίλο ..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...