Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!  :-)  

Ειχα μια διαφωνια χτες βραδυ με κατι φιλους. 

Θελω να μου πειτε...τι προτιματε/επιλεγετε/στηρίζεται ή θαυμαζεται και γιατι?? Η οτιδηποτε εχετε να πειτε...καλοδεχουμενο!! 

ισχύει αυτο που λεγανε οτι τα ιαπωνικα αυτοκινητα ειναι για μια ζωη........με ελαχιστες βλαβες και και και.....

? και οτι το Γερμανικο σταθερο βαρυ....για ανετο/ασφαλες ταξιδι?? ΦΗΜΕΣ???? Η ισχύουν ΑΚΟΜΑ?? ποια ειναι η αληθεια τελικα???

Εσεις τι θα επιλεγατε-διαλεγατε?? (και μιλαω για ΟΟΟΟΛΛΛΑΑΑΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΠΟΡ,ΤΖΙΠ,ΣΕΝΤΑΝ,ΟΛΑΑ,ΟΙΚΟΜΙΚΑ,ΜΙΚΡΑ,,) 

.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! :-D 

post-361808-0-56059400-1444456022_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλά τώρα να είμαστε λίγο σοβαροί...Επειδή είχες μια διαφωνία θέλεις κάποιος να συγκρίνει οοοοοοοοοοοολα τα Γερμανικά με οοοοοοοοοολα τα Ιαπωνικά;Γίνε πιο συγκεκριμένος μπας και λάβεις και σοβαρή απάντηση.

Δημοσ.

Καλά τώρα να είμαστε λίγο σοβαροί...Επειδή είχες μια διαφωνία θέλεις κάποιος να συγκρίνει οοοοοοοοοοοολα τα Γερμανικά με οοοοοοοοοολα τα Ιαπωνικά;Γίνε πιο συγκεκριμένος μπας και λάβεις και σοβαρή απάντηση

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ... OTI δεν αναφερωμαι μονο σε σουπερ,σπορ και τετια...!! (αλλα σε ολα...οτι ξερει ο καθενας ας το πει...ητε για μικρα ητε για οικονομικα.......ητε σπορ....)

• Like 1
Δημοσ.

ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες , προτιμησεις , κλπ κλπ.....ενας οικογενειαρχης πχ με παιδια θελει μεγαλο αμαξι ευρυχωρο αξιοπιστο κλπ κλπ ειπα γενικοτητα το ξερω αλλα δεν γινεσαι και συ συγκεκριμενος . αν θες την προσωπικη μου γνωμη εγω πανω απο ολα βαζω την ασφαλεια και μετα την αξιοπιστια . οποτε κλεινω προς ευρωπη (mondeo,octavia,A4,insignia τα 4 αγαπημενα μου)

• Like 1
Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!  :-)  

τα ιαπωνικα αυτοκινητα ειναι για μια ζωη........                                                                                                                                                                                                                                         .....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! :-D[/size] 

Δεν υπαρχουν πλεον ιαπωνικα αυτοκινητα.. Μονο η daihatsu αλλα και αυτη σταματησε..

Μην συγκρινεις την παλια αξιοπιστια με την τωρινη..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχουν πλεον ιαπωνικα αυτοκινητα.. Μονο η daihatsu αλλα και αυτη σταματησε..

Η Mazda που τα φτιάχνει τα δικά της; Η Subaru;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...