Hellaslover Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Θα κατσω αυριο να φτιαξω το kodi οπως το θελω, με τα add ons που θελω, skins κτλ στον υπολογιστη. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οταν παρω media box στη πορεια μπορω να κανω save σε usb stick και να μεταφερω ολα τα αρχεια και customization του Κοδι στο media box ( ολο το set up να ειναι το ιδιο με του pc δηλαδη) η θα πρεπει να ξαναρχησω απο την αρχη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Βασικα, οτι παραμετροποιηση κανεις στο kodi, αποθηκευεται στο φακελο userdata. Οποτε απλα τον παιρνεις απο το ενα συστημα και τον πας στο αλλο. http://kodi.wiki/view/Userdata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δεν κάνετε κανα upload το userdata για σεταρισμένο KODI ρε παιδιά; Θα βοηθούσε πολύ να στήσουμε αυτόν τον player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Βασικα, οτι παραμετροποιηση κανεις στο kodi, αποθηκευεται στο φακελο userdata. Οποτε απλα τον παιρνεις απο το ενα συστημα και τον πας στο αλλο. http://kodi.wiki/view/Userdata μπορεις να μου εξηγησεις λιγο πως γινεται αυτο γιατι ειμαι ασχετος; Ο φακελος userdata που ειναι; Αυτον μπορω να τον κανω save σε usb και να τον κανω paste στο media box, αν ναι που στο media box καπου στα σεττινγς; Φανταζομαι μετα ενα ρεσταρτ και αυτο ειναι ολο; Κατι ασχετο. Βρηκα τωρα ενα προγραμμα που λεγεται PseudoTV Live, εχετε να προτεινετε καποιο αλλο guide η αυτο ειναι καλο; Και πως βαζω δικα μου καναλια στο pseudoTV να μου εμφανιζει καναλια που εχω στα favorites πχ. Το προγραμμα τωρα το κατεβασα και ειδα κατι βιντεακια στο youtube και νομιζω τα κανω ολα καλα αλλα οταν παω να το αρχησω λεει initializing και κανει πολυ ωρα, νορμαλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ο φακελος userdata ποικιλει αναλογα με το συστημα που φιλοξενει το kodi. Γιαυτο παρεθεσα το λινκ στο wiki, γιατι λεει που ειναι σε mac, σε android, σε windows κλπ. Το αντιγραφεις εκει που πρεπει, με κλειστο το kodi παντα, ανοιγεις το kodi και ειναι ετοιμο. Αν σου φαινεται περιπλοκο, υπαρχει και ενα προσθετο που παιρνει backup και κανει restore. Ονομα δεν θυμαμαι, αλλα κατι σαν kodi backup νομιζω λεγεται. Το pseudo tv ειναι ενα αρχειο προσθετο, εποχης xbmc 10 ή 11, το οποιο παιρνει στην τυχη μια απο τις ταινιες/σειρες που εχεις στηνβ ββλιοθηκη σου και την παιζει απο τυχαιο σημειο. Οπως θα ηταν πχ αν ανοιγεις την τηλεοραση και επαιζε μια οποιαδηποτε ταινια σε ενα οποιοδηποτε καναλι. Εχει σταματησει να υποστηριζεται εδω και 2 χρονια τουλαχιστον, οποτε μαλλον γιαυτο δεν σου παιζει. Τελος, σαν χρηστης kodi, δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβασω οπουδηποτε οτι περιλαμβανει το userdata μου, μιας και εκτος απο τα προσθετα εχει και ενα σωρο αλλα πραγματα που δεν θελω να τα μοιραστω με τον υπολοιπο κοσμο, απο τη γλωσσα και το skin που εχω, μεχρι τι παρακολουθω και πως εχω στησει καποια πραγματα για να βολευουν στο δικτυο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 φιλε Jim σ'ευχαριστω παρα πολυ. Θα σου κανω μια ακομα ερωτηση αν μπορεις να μου απαντησεις. Κατεβασα και καταφερα να μπω στο iptv stalker (οποιος ενδιαφεται μπορω να του πω τι εκανα στα σεττινγς). Γινεται χαμος απο καναλια εκει μεσα και διαλεξα γυρο στα 140 καναλια με καλη ποιοτητα που μ'αρεσουν και τα εκανα save στα favourites του kodi. Απο κει τα πηγα στα favourites στο super favourites αφου εκανα καινουργιο φακελο κτλ. και το εκανα αυτο γιατι διαβασα καπου οτι μονο ετσι μπορω να τα περασω στο ivue guide . Τωρα δε ξερω πως να τα περασω. Ανοιγω το ivue και διαλεγω να μου βγαλει καναλια απο το iptv stalker αλλα δε τα θελω ολα, μονο αυτα που εχω στα super favourites. Φενεται πως υπαρχει τροπος να σβηνω ενα ενα και να βαζω δικο μου, και μετα να αλλαζω το ονομα κτλ αλλα αυτο ειναι πολυ φασαρια. Υπαρχει αλλος τροπος να βαλω ολη τη λιστα απο τα favourites στο ivue; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 No idea για αυτο που λες :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 ναι δε νομιζω να γινετε. Το μονο που μπορεσα να κανω ειναι να αλλαξω το stream πχ. του cnn και να παιζει το mega οταν το παταω, αλλα λεει cnn στο guide κανονικα. Δε πειραζει θα παιζω τα καναλια που θελω απο τα favorites, ας μην ειναι στο guide. Εχω καπου 140 καναλια εκει, μετα ολα τα ελληνικα μεσο hellenictv και 2500 ακομα με το tv tab που εμαθα και εβαλα. Δεν εχω κανενα παραπονο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer_69 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Ο φάκελος userdata περιέχει μόνο τις ρυθμίσεις όχι τα addons/skins, έτσι θα χρειαστεί να επανεγκατασταθούν στις άλλες συσκευές. Μπορείς βέβαια να αντιγράψεις όλο το φάκελο kodi κι έτσι θα είναι εγκατεστημένα και όλα τα άλλα, αλλά όσον αφορά τουλάχιστον τις διάφορες διαδρομές αρχείων, πιθανότατα θα χρειαστεί να ρυθμιστούν ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WebDevGr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Το kodi έχει ένα πρόσθετο που λέγεται backup και αποθηκεύει όλες τις ρυθμίσεις και τα πρόσθετα σε ένα zip και τα επαναφέρει από zip. Με αυτόν τον τρόπο πηγαίνω φέρνω τα backups μου μεταξύ Windows Linux και Android συσκευές χωρίς να χρειάζεται να κάνω εγκαταστάσεις και ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Αυτό που δεν ξέρω αν είναι εφικτό να γίνει είναι αν πχ μπορούμε να αποθηκεύσουμε τον φάκελο kodi σε κάποιον σερβερ και να ειναι διαθέσιμος από όλες τις συσκευές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellaslover Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Το kodi έχει ένα πρόσθετο που λέγεται backup και αποθηκεύει όλες τις ρυθμίσεις και τα πρόσθετα σε ένα zip και τα επαναφέρει από zip. Με αυτόν τον τρόπο πηγαίνω φέρνω τα backups μου μεταξύ Windows Linux και Android συσκευές χωρίς να χρειάζεται να κάνω εγκαταστάσεις και ρυθμίσεις. ωραια, ευχαριστω. Δε νομιζω να χρειαστει να κανω καμια αποθηκευσει γιατι βρηκα ενα build που κατεβασα σχετικα ευκολα και οταν παρω το box θα το κατεβασω απο το browser του κουτιου. Δηλαδη δεν ειναι καθολου φασαρια και να κανω set up απο την αρχη οπως ειχα σκοπο να κανω. Κατι ασχετο. Εχει κανεις σας προβλημα με το hellenic TV και με μερικα καναλια να μη παιζουν; Το σταρ, alpha και μερικα αλλα δε μου ανοιγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Κατι ασχετο. Εχει κανεις σας προβλημα με το hellenic TV και με μερικα καναλια να μη παιζουν; Το σταρ, alpha και μερικα αλλα δε μου ανοιγουν.Ναι, και εγω το εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα