driftingcris Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 καλημερα παιδες. στο συστημα της υπογραφης θελω καταρχην καν κανω ενα bios update. πως ακριβως το κανω(award bios)? σε παλια asus 775 π ειχα θυμαμαι ειχε utility μεσα στο bios και εκανα απο εκει. εδω παπαλα. επισης δεν βγαζω ακρη με το live update. δευτερον, υπαρχει τροπος για Overclock? δεν εχει ρυθμισεις στο τωρινο τουλαχιστον Bios ευχαριστωωω
driftingcris Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 στο συστημα της υπογραφης θελω καταρχην καν κανω ενα bios update. πως ακριβως το κανω(award bios)? σε παλια asus 775(p5q deluxe) π ειχα θυμαμαι ειχε utility μεσα στο bios και εκανα απο εκει. εδω παπαλα. επισης δεν βγαζω ακρη με το live update. κανεις?
N3CR4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Το latest BIOS είναι το Version 2301. Μήπως το έχεις ήδη επάνω;
driftingcris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου, αλλα το θεμα ηταν για το παλιο πισι μου. (ΑΜ2 ηταν με 4800+) Με την P5Q Deluxe δεν ειχα κανενα θεμα. Αυτη την στιγμη ειμαι στα 4ghz με 1.25v
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα