Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Για την ιστορία, δεν πρέπει να είναι γενικότερο θέμα πάντως, γιατί σε Windows 10 x64 Home δεν είχα ποτέ θέμα (από αρχές Αυγουστου που έγινε η εγκατάσταση) με σύνδεση HDMI με τηλεόραση.

Η οποία σύνδεση λειτουργούσε και στα Win 7, αλλά είχε κάποια θέματα με τον ήχο (οι ήχοι έπαιζαν με ένα fade-in οπότε οι σύντομοι ήχοι πχ ειδοποιήσεις των Windows ακουγόταν "μασημένοι"). Στα Win 10 το θέμα αυτό δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Αν η παρακάτω διάταξη πληκτρολογίου είναι σωστή, τότε σε σένα πρέπει να είναι το F8 και όχι το F4. Δοκίμασε μόνο του ή σε συνδυασμό με το πλήκτρο Fn

Η Asus δίνει για την κάρτα γραφικών στα λάπτοπ της gaming σειράς αυτούς τους drivers. Τους δοκίμασες;

Επίσης στο τμήμα με τους drivers για το μοντέλο σου έχει κάτι updates για τα 10άρια, ένα για τα makro key και ένα ATKACPI driver and hotkey-related utilities. Τα έχεις κάνει;

Από nvidia έχει για 32 και 64 bit.

Αν δεν δουλεύουν από nvidia Μάλλον η asus έκανε πάλι τα δικά της και θα πρέπει να μείνεις με τους δικούς της.

Φίλε μου, το nvidia experience που έχει το laptop προεγκατεστημένο δεν έχει κάνει ήδη το update που προτείνεις; αφού έλεγχο και auto update κάνει;

Στο forum της Asus μου πρότειναν να κατεβάσω αυτό με την διαφορά πως πρέπει να πατήσω custom update και να τσεκάρω την επιλογή clear update  η οποία επαναφέρει τις ρυθμίσεις στις αρχικές τιμές. Το θέμα είναι πως ξεκίνησα την διαδικασία δεν ξέρω αν ολοκληρώθηκε επειδή μαύρισε η οθόνη για λίγο και έκανα restart για να στρώσει...

Μόλις κατέβασα το αρχείο που μου λες και είναι σε μορφή zip έκανα unzip και μου έδωσε καμιά 20αρια φακέλους με κάποια .exe αρχεία μέσα έχω μπερδευτεί τι διαφορά έχει από αυτό που μου πρότειναν το οποίο έχει μόνο ένα αρχείο .exe;

Δημοσ.

Το λινκ που δίνεις δεν έχει κάποιους drivers αλλά με στέλνει στο search module της nvidia. Ποια έκδοση είναι οι drivers που σου δίνουν; Οι τελευταίοι είναι οι 358.50 (φαντάζομαι τους ίδιους θα σου βγάζει η δικιά σου αναζήτηση) και όταν τρέξεις το setup, αυτό σου αποσυμπιέζει το πακέτο στον φάκελο C:\nvidia και εκεί θα βρεις τα  αρχεία.

Μέσα στα αρχεία που αποσυμπίεσες από το zip δεν έχει κάποιο εκτελέσιμο setup.exe ή κάπως έτσι;

Το nvidia experience τι έκδοση σου λέει ότι έχει; Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο στο tray και άνοιξε τον πίνακα ελέγχου της nvidia, πάτα κάτω αριστερά που λέει Πληροφορίες συστήματος και δες τι λέει στο Έκδοση προγράμματος οδήγησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λινκ που δίνεις δεν έχει κάποιους drivers αλλά με στέλνει στο search module της nvidia. Ποια έκδοση είναι οι drivers που σου δίνουν; Οι τελευταίοι είναι οι 358.50 (φαντάζομαι τους ίδιους θα σου βγάζει η δικιά σου αναζήτηση) και όταν τρέξεις το setup, αυτό σου αποσυμπιέζει το πακέτο στον φάκελο C:\nvidia και εκεί θα βρεις τα  αρχεία.

Μέσα στα αρχεία που αποσυμπίεσες από το zip δεν έχει κάποιο εκτελέσιμο setup.exe ή κάπως έτσι;

Το nvidia experience τι έκδοση σου λέει ότι έχει; Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο στο tray και άνοιξε τον πίνακα ελέγχου της nvidia, πάτα κάτω αριστερά που λέει Πληροφορίες συστήματος και δες τι λέει στο Έκδοση προγράμματος οδήγησης.

Ακριβώς το 358.50 βρήκα στο search το ίδιο που μου δίνεις και εσύ. Αυτό είναι εγκατεστημένο σύμφωνα και με το nvidia expereience...είμαι complet από αυτή την άποψη;

Update για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω πριν λίγο δούλεψε ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από MySql

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...