MySql Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά, ενώ είχα κάνει update στην lg τηλεόραση που έχω και συνδεόταν απροβλημάτιστα με το Laptop μέσω HDMI μόλις έκανα αναβάθμιση στο Laptop από windows 7 σε Windows 10 δεν βλέπει ούτε το laptop την τηλεόραση ούτε η τηλεόραση το Laptop. Καμία ιδέα κανείς; Υ.γ. Το Laptop έχει πάρει όλες τις αναβαθμίσεις σε drivers δεν νομίζω να φταίει αυτό
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μήπως πρέπει να πατήσεις κάποιο συνδυασμό πλήκτρων στο λάπτοπ για να ενεργοποιηθεί η 2η οθόνη;
MySql Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μήπως πρέπει να πατήσεις κάποιο συνδυασμό πλήκτρων στο λάπτοπ για να ενεργοποιηθεί η 2η οθόνη; Δεν ξέρω ποτέ δε χρειάστηκε να χρησιμοποιησω κάποιο συνδυασμό πλήκτρων για να το συνδέσω με την τηλεόραση, γιατί να χρειαστεί τώρα;
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω ποτέ δε χρειάστηκε να χρησιμοποιησω κάποιο συνδυασμό πλήκτρων για να το συνδέσω με την τηλεόραση, γιατί να χρειαστεί τώρα; Μήπως γιατί αναβάθμισες σε 10άρια;;; Εμένα δεν μου πέρασε το touchpad και έπρεπε να το ξαναεγκαταστήσω.
MySql Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μήπως γιατί αναβάθμισες σε 10άρια;;; Εμένα δεν μου πέρασε το touchpad και έπρεπε να το ξαναεγκαταστήσω. Είναι πολύ πιθανό. Τι κάνω όμως τώρα;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ποιο είναι το μοντέλο? Στο δικό μου (hp) πατώντας το F4 μου εμφανίζει το μενού προβολή των 8.1.
micos000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Πρέπει να πας στο site του κατασκευαστή και να δεις τι έχει για 10άρια για το μοντέλο που έχεις. Δες επίσης στο πληκτρολόγιο σου, στα πλήκτρα F, που έχει κάποιο εικονίδιο σαν δύο οθόνες και πάτα το μόνο του ή σε συνδυασμό με το πλήκτρο Fn.
tasgial Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Προσπαθώ και εγώ απεγνωσμένα να συνδέσω ασύρματα ένα Lenovo Thinkpad L520 (Windows 10) με μια SONY Bravia KDL-55W815B αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Παρόλο που μπορώ να streamαρω αρχεία βίντεο από το λάπτοπ μέσω του ρουτερ. Αλλά αυτό που θα ήθελα είναι να βλέπω στην τηλεόραση την οθόνη του υπολογιστή, Το χρειάζομαι για να έχω KODI στη TV...
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Είναι πολύ πιθανό. Τι κάνω όμως τώρα; Αν θέλεις να σε βοηθήσουμε περισσότερο πρέπει κάποια στιγμή να μας πεις το μοντέλο του laptop. Προσπαθώ και εγώ απεγνωσμένα να συνδέσω ασύρματα ένα Lenovo Thinkpad L520 (Windows 10) με μια SONY Bravia KDL-55W815B αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Παρόλο που μπορώ να streamαρω αρχεία βίντεο από το λάπτοπ μέσω του ρουτερ. Αλλά αυτό που θα ήθελα είναι να βλέπω στην τηλεόραση την οθόνη του υπολογιστή, Το χρειάζομαι για να έχω KODI στη TV... Με τι καλώδιο συνδέεσαι; VGA ή display port. Δοκίμασες κανέναν συνδυασμό Fn με F πλήκτρο; Το στριμάρισμα δε έχει καμία σχέση με την σύνδεση.
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Φίλε micos000 μιλάω για ασύρματη σύνδεση! Σε έχασα τώρα. Πως θα γίνει να έχεις την εικόνα του λάπτοπ στην τηλεόραση ασύρματα; Πως συνδέεσαι τώρα; Μέσω DLNA;
MySql Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ποιο είναι το μοντέλο? Στο δικό μου (hp) πατώντας το F4 μου εμφανίζει το μενού προβολή των 8.1. To Asus Rog g751 το ξέρω το f4 δεν γίνεται τπτ Πρέπει να πας στο site του κατασκευαστή και να δεις τι έχει για 10άρια για το μοντέλο που έχεις. Δες επίσης στο πληκτρολόγιο σου, στα πλήκτρα F, που έχει κάποιο εικονίδιο σαν δύο οθόνες και πάτα το μόνο του ή σε συνδυασμό με το πλήκτρο Fn. Φίλε μου δεν προτείνεται κάτι από το site. Κατέβασα πάλι τους τελευταίους drivers της nvidia όπως μου πρότειναν σε άλλο forum έκανα clear εγκατάσταση μαύρισε η οθόνη και αναγκάστηκα να κάνω restart
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ξαναβάλε τα 7. Τα 10 έχουν προβλήματα ακόμα.
micos000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 To Asus Rog g751 το ξέρω το f4 δεν γίνεται τπτ Αν η παρακάτω διάταξη πληκτρολογίου είναι σωστή, τότε σε σένα πρέπει να είναι το F8 και όχι το F4. Δοκίμασε μόνο του ή σε συνδυασμό με το πλήκτρο Fn Φίλε μου δεν προτείνεται κάτι από το site. Κατέβασα πάλι τους τελευταίους drivers της nvidia όπως μου πρότειναν σε άλλο forum έκανα clear εγκατάσταση μαύρισε η οθόνη και αναγκάστηκα να κάνω restart Η Asus δίνει για την κάρτα γραφικών στα λάπτοπ της gaming σειράς αυτούς τους drivers. Τους δοκίμασες; Επίσης στο τμήμα με τους drivers για το μοντέλο σου έχει κάτι updates για τα 10άρια, ένα για τα makro key και ένα ATKACPI driver and hotkey-related utilities. Τα έχεις κάνει; Από nvidia έχει για 32 και 64 bit. Αν δεν δουλεύουν από nvidia Μάλλον η asus έκανε πάλι τα δικά της και θα πρέπει να μείνεις με τους δικούς της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα