Προς το περιεχόμενο

Uncharted: The Nathan Drake Collection [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1 ένσταση μόνο:

[...]  Δηλαδη Dark Souls 2 στο Ps4 να τρεχει ωραιοτατα με 60fps και μετα το DS3 να πεφτει χωρις λογο στα 30. [...]

Τα γραφικά είναι μέρα με τη νύχτα ρε μαν, σύγκρινε DkS2 με Bloodborne (μιας και το 3 έχει την ίδια μηχανή όπως το είδα και στο network test). Καμοία σχέση και στην λεπτομέρεια και στο όλο σύνολο ,  ίσως το 4 να έφτανε 40-45fps και να το κλειδώσανε στο 30 - και καλά κάνανε ΙΜΗΟ.

Για τις τιμές ρε μαν πάλι δεν βλέπω νόημα να φωνάζουμε γιατί δυστυχώς στις κονσόλες αυτές είναι. Και όσο έχει αποκλειστικά που δεν βγαίνουν αλλού δεν πρόκειται να πέσουν , έτσι το καταλαβαίνω εγώ.

Κάποτε έδινα 35.000 για Virge3D vga , μετά 80.000 για voodoo2 , μετά 127.000 για geforce2 κτλ κτλ. Τώρα δίνω 400ε για PS4 να παίξω BB, κάπως έτσι πάει η δουλειά...  :lol:

Ξέρεις πόσο έιχε το 1990 ένα pc game της προκοπής; 7-9.000 αν δεν απατώμαι, ανάλογα το "όνομα"  - όσο και ένα παιχνίδι gameboy σχεδόν, αυτά είχαν 6.990 δρχ . Δεν είναι και τόσο διαφορετικά τα πράματα ακόμα και τώρα αν θέλεις κουτάτα παιχνίδια.

Στο πλαίσιο πχ 10ε διαφορά έχει το DkS3 για pc/ps4. Δε θέλεις apocalypse edition; Έχει στο you με 59.90 την ps4 έκδοση από UAE. Θα μου πείς στο pc παίρνεις digital με 35-40... αλλά δεν έχεις το παιχνίδι - μόνο νοικαισμένο το δικαίωμα χρήσης.

Το online είναι όντως νταβατζιλίκι αλλά δεν το βλέπω ούτε αυτό να αλλάζει.  -_-

• Like 2
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η MS έχει πει ότι πλέον δέχεται cross-platform online, οπότε για φαντάσου να ενωθούν τα player pools των PS4 & XB1 π.χ. στο BF5. Το player pool του PC θα μείνει μίλια πίσω...

To cross-platform gaming αφορά πρωτίστως PC με XBOX και ακολούθως με άλλες κονσόλες.

http://news.xbox.com/2016/03/14/letter-chris-charla-idxbox-updates-gdc/

Cross-Network Play

First, in addition to natively supporting cross-platform play between Xbox One and Windows 10 games that use Xbox Live, we’re enabling developers to support cross-network play as well. This means players on Xbox One and Windows 10 using Xbox Live will be able to play with players on different online multiplayer networks – including other console and PC networks.

Of course, it’s up to game developers to support this feature, and Xbox Live players will always have the option of choosing to play only with other Xbox Live players. We’re thrilled to confirm that Psyonix’s Rocket League will be one of the first games to take advantage of this new capability by enabling cross-network play between Xbox One and PC players, with an open invitation for other networks to participate as well.

Δημοσ.

1) Αυτο ειναι μεγαλη πατατα της εταιριας και πρωτου πει καποιος μα μου σου ξου περι αυτου,ανεβασα ακριβως και το παραπανω του Resident evil HD remastered,remastered(ουτε καν remake)παιχνιδιου 2002 του gamecube. Στις μεν κονσολες τρεχει στα 30 στο δε pc τρεχει στα 60.

Και εκει ειναι που πεφτω απο τα συννεφα. Μπορει το Ps4 να εχει αυτο το hardware που εχει αλλα κακα τα ψεμματα σε σχεση με του Gamecube εχει απιστευτα καλυτερο hardware.Κοινως δεν δικαιολογειται να μην ειναι τα δυο hd remastered που βγηκαν τουλαχιστον σε 60fps. Αυτο δεν σημαινει οτι pc master race rules και λοιπες μπουρδες,αλλα οτι πεφτει κοροιδια απο την εταιρια προς τους καταναλωτες/πελατες της.

2) Ειδικα για τα Souls παιχνιδια που αγαπαμε η From μας εχει ζαλισει το κεφαλι με Dlc επι πληρωμη. Εδω και το Bloodborne και αντι να πεσει η τιμη της goty μετα απο τοσο καιρο μαλιστα ανεβηκε απο τα 59ευρω στα 68ευρω.

Για αυτες τις κοροιδιες γιατι δεν βλεπω κραξιμο απο τους console gamers παρα μονο απο τους pc gamers???

1) Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι είναι θέμα optimization σε τέτοιες περιπτώσεις;

Δηλαδή από την μια έχουμε παιχνίδια του PS3 (TLOU, Uncharted) να παίζουν σε 1080p60 και από την άλλη παιχνίδια του GameCube να αγκομαχούν σε 1080p30... τι να κάνουμε τώρα, άλλο ND/Bluepoint και άλλο Crapcom.

Ναι, τα PC πιάνουν 1080p60 στο Resident Evil λόγω brute force, αλλά αυτό ούτε κατόρθωμα είναι, ούτε άξιο επαίνου.

2) Οι PCάδες (που αγαπάνε τα digital) είχαν την ευκαιρία να το πάρουν στα €30 από το PS store.

Επίσης, ξέρω άτομο που έχει βρει εδώ μέσα στις αγγελίες την retail GOTY €30... όποιος ψάχνει βρίσκει.

• Like 1
Δημοσ.

Α) Πρώτον το Division το βρίσκεις με €43 στο Xbone, την πλήρη έκδοση με season pass:

http://www.insomnia.gr/topic/601106-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-division-gold-edition-%CE%B1%CF%80%CE%BF-xbox-store-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%82/

Είναι φθηνότερο σε PC;

Λες συνέχεια για συνδρομές, αλλά δεν μας λες πόσο παραπάνω ρεύμα καίει ένα PC σε σχέση με μια κονσόλα και το αναφέρω αυτό γιατί στα online (και ειδικά στα MMO) πέφτει κάψιμο χιλιάδων ωρών σε βάθος χρόνου. :)

Αν λοιπόν το παραπανίσιο ρεύμα που θα κάψει ο PCάς ξεπερνά τα €50 τον χρόνο, καλά θα κάνει να το υπολογίζει και αυτό (εκτός αν του το πληρώνουν άλλοι, εκεί πάω πάσο)...

Δεύτερον, ας δούμε λίγο τι γίνεται με το player pool σε ένα δημοφιλές και κάπως παλιό παιχνίδι:

http://bf4stats.com/

Δεν το έγραψα στην τύχη πιο πάνω ότι στα online διαλέγεις με άλλα κριτήρια και όχι μόνο με ανάλυση/fps...

Η MS έχει πει ότι πλέον δέχεται cross-platform online, οπότε για φαντάσου να ενωθούν τα player pools των PS4 & XB1 π.χ. στο BF5. Το player pool του PC θα μείνει μίλια πίσω...

Β) Ορθώς δεν ασχολείται ο κόσμος (είτε σε PC, είτε σε PS4) με παιχνίδια φόλες. Στο είχα ξαναπεί ότι είναι τελείως αδιάφορο exclusive. Ας πρόσεχε η Crapcom.

Μιας και αναφερεις για το Xbox(και καλα κανεις μιας και οντως το BC ειναι σπαθι)παιχνιδια φολες ειναι και τα Rise of the tomb raider και Halo 5???Γιατι ουτε εκει ειδα συμμετοχη παρολο που οπως ειχα ανεβασει και στο θεμα Xbox παιζανε και καλες προσφορες στα παιχνιδια αυτα.

Οσο για το SFV εχει τα θεματακια του στην παρουσα μορφη απο πλευρας περιεχομενου(αργοτερα θα κριθει αν τελικα ειναι οντως αδιαφορο)αλλα σαν παιχνιδι ειναι αψογο αν και το roster του θελει λιγους χαρακτηρες ακομα.

Κοινως για αυτους που πραγματικα πηραν το παιχνιδι για να ασχοληθουν μαζι του θα τα βγαλει τα χρηματα του και με το παραπανω,ειδικα αν τηρησει η Capcom τα περι dlc χαρακτηρων.

Για το ρευμα θελει αλλη κουβεντα και παιζουν και αρκετοι παραμετροι και εκει το παμε τελειως αλλου.

Δημοσ.

To cross-platform gaming αφορά πρωτίστως PC με XBOX και ακολούθως με άλλες κονσόλες.

http://news.xbox.com/2016/03/14/letter-chris-charla-idxbox-updates-gdc/

Την έχω δει την ανακοίνωση, αλλά μην περιμένεις πάντρεμα κονσoλάδων με PCάδες σε online shooters. Θα πέσει σφαγή. Χώρια τα cheats.

Συνεπώς περισσότερο νόημα έχει το PS4 + XB1.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα παλικάρι εδώ μέσα που ρωτούσε τι κονσόλα να πάρει για BF4 και του προτείναμε PS4 οι περισσότεροι για το community/player pool... 1-2 XBOXάδες αντέδρασαν λέγοντας ότι μια χαρά κόσμο βρίσκεις και στο XB1. Αμ έλα όμως που κάποιες playlists είναι άδειες στο XB1, ενώ στο PS4 έχουν κόσμο. Με το cross-platform online λύνεται οριστικά αυτό το πρόβλημα και επιλέγεις όποια κονσόλα γουστάρεις.

Μιας και αναφερεις για το Xbox(και καλα κανεις μιας και οντως το BC ειναι σπαθι)παιχνιδια φολες ειναι και τα Rise of the tomb raider και Halo 5???Γιατι ουτε εκει ειδα συμμετοχη παρολο που οπως ειχα ανεβασει και στο θεμα Xbox παιζανε και καλες προσφορες στα παιχνιδια αυτα.

Για το Rise ίσως δεις περισσότερα posts όταν βγει και σε PS4, αλλά όπως και να' χει δεν είναι κονσολάδικο forum το Insomnia. Λογικό είναι το PC thread να έχει περισσότερη συμμετοχή.

Όσο για το Halo 5, τι να σου πω... οι απόψεις διίστανται. Αφενός έχει πάρει πολλές αρνητικές στο Metacritic για κάποιον λόγο και αφετέρου η MS το σκότωσε πολύ γρήγορα τιμολογιακά μετά από 1-2 μήνες κυκλοφορίας, κάτι εξαιρετικά περίεργο για exclusive-ναυαρχίδα (το Halo μπορείς να το πεις πραγματικό exclusive, σε αντίθεση με άλλα).

Το SFV το κρίνουμε για αυτό που είναι τώρα και όχι με «θα». Θυμίσου πόσο σκληρή κριτική έλαβε και το Driveclub τον πρώτο καιρό. Θέλει πολλή δουλειά για να αλλάξει γνώμη ο κόσμος... αν το καταφέρουν, καλώς.

• Like 1
Δημοσ.

Το Halo 5 έχει πουλήσει περίπου 4 μύρια αν λάβουμε υπόψην το VG Chartz. Σίγουρα δεν έχει κάνει ντόρο όπως τα προηγούμενα αλλά η MS τα έχει βγάλει τα λεφτά της με τα microtransactions που το έχει καμάρι που χέστηκε στο τάληρο. Ένα παιχνίδι που βγαίνει στην αγορά δεν φέρνει έσοδα μόνο από τα αντίτυπα που πουλάει στις μέρες που διανύουμε. Μετράς ψηφιακά και ''κουτάτα'' αντίτυπα, bundles και συλλεκτικές εκδόσεις,  DLC περιεχόμενο, online συνδρομές που βάζει ο κόσμος για να παίζει, τα microtransactions που αυξάνονται σε συχνότητα όσο περνάει ο καιρός. Μια εταιρεία όλα τα βάζει στο τσουβάλι και από εκεί βγάζει το τελικό αποτέλεσμα.

• Like 1
Δημοσ.

Tα μουσταρδί posts που αναφερονται ακριβως ; Οχι οτι δεν το εχουμε γαμησει και αυτο το thread  :P αλλα αν δεν ηταν τα uncharted και bloodborne μονο ps4  exclusives θα τα λεγαμε ...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα πήγα σμρ eshop και πήρα το συγκεκριμένο game.. Είχα πάρει τηλ πιο πριν και μου είπαν οτι έχει ελληνικούς υπότιτλους.. Μόλις όμως μου το έδωσαν είδα οτι έχει διαφορετικό εξώφυλλο και κατι δε μου κόλλαγε.. 

link του eshop : http://www.e-shop.gr/uncharted-h-syllogi-toy-nathan-drake-p-PS4.00239

Επισυνάπτω και τη φωτό του.. Μπορείτε να με βοηθήσετε, εαν είναι να το πάω πίσω.. 

Ευχαριστώ

post-265804-0-60565100-1494851979_thumb.jpg

Δημοσ.

Με το άλλο εξώφυλλο έχει σίγουρα ελληνικά και ελληνικό μενού κτλπ,το ξέρω 100% γιατί το είχα και το είχα παίξει.

Τώρα ίσως έχει και αυτό,λέει τίποτα απ έξω; Έχει κανένα sticker;

Δημοσ.

Πιστεύω πως πρόκειται για την ίδια ακριβώς έκδοση. Το εξώφυλλο που έχει στο site του eshop δεν υπάρχει πλέον και έχει αντικατασταθεί από αυτό που έλαβες γιατί και εγώ αυτό βλέπω συνέχεια στα καταστήματα εδώ και πάρα πολλους μήνες.

http://www.pushsquare.com/news/2015/12/uncharted_the_nathan_drake_collection_gets_a_crap_new_cover

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1174538

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι άσχετο που μου ήρθε, στα uncharted αν πάρεις digital έκδοση παίζουν ελληνικοί υπότιτλοι; ή πρέπει να πάρεις retail από ελλάδα και μόνο; 

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι άσχετο που μου ήρθε, στα uncharted αν πάρεις digital έκδοση παίζουν ελληνικοί υπότιτλοι; ή πρέπει να πάρεις retail από ελλάδα και μόνο; 

Η Ευρωπαική έκδοση έχει Ελληνικούς υπότιτλους, digital το έχω και έχει. Το ίδιο και με το 4.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα πήγα σμρ eshop και πήρα το συγκεκριμένο game.. Είχα πάρει τηλ πιο πριν και μου είπαν οτι έχει ελληνικούς υπότιτλους.. Μόλις όμως μου το έδωσαν είδα οτι έχει διαφορετικό εξώφυλλο και κατι δε μου κόλλαγε.. 

link του eshop : http://www.e-shop.gr/uncharted-h-syllogi-toy-nathan-drake-p-PS4.00239

Επισυνάπτω και τη φωτό του.. Μπορείτε να με βοηθήσετε, εαν είναι να το πάω πίσω.. 

Ευχαριστώ

Παρε τηλεφωνο το eshop και πες τους δευτερη φορα αν το παιχνιδι εχει σιγουρα 100% Ελληνικους υποτιτλους γιατι αν δεν εχει θα το επιστρεψεις πισω ανοιγμενο και θα ζητησεις τα χρηματα σου πισω,ειδικα αν δεν το γραφει καπου στο κουτι μπροστα ή πισω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...