Προς το περιεχόμενο

Uncharted: The Nathan Drake Collection [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πίστεψέ με, το Crushing είναι παιχνιδάκι μπροστά στο Brutal (δυσκολία σχεδόν επιπέδου Souls σε Uncharted game)...

Wall clipping υπάρχει σε κάποια σημεία, αν και δεν το χρησιμοποίησα. Στα speedruns θέλει προσοχή.

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πίστεψέ με, το Crushing είναι παιχνιδάκι μπροστά στο Brutal (δυσκολία σχεδόν επιπέδου Souls σε Uncharted game)...

Wall clipping υπάρχει σε κάποια σημεία, αν και δεν το χρησιμοποίησα. Στα speedruns θέλει προσοχή.

To 2 το είχα βγάλει στο crushing στο launch του (plat) χωρίς πρόβλημα. Το 1 τώρα μέχρι το chapter 5 επίσης πάει σχετικά άνετα αλλα θέλω να ξέρω αν αυτιστώ σε κάποιο σημείο αν παίζει skip.

Πάντως στα σημεία που λένε οι οδηγοί για το original δε μπορώ να κάνω replicate οπότε φαντάζομαι οτι το έχουν φιξάρει.

Δημοσ.

Γενικά το Crushing στην PS4 έκδοση είναι πιο εύκολο από το Crushing στην PS3 έκδοση λόγω 60fps και health/damage rebalancing. Αυτό ισχύει και για το 1, που είναι και το πιο «δύσκολο/ακατέργαστο» Uncharted. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πηγαίνεις αργά (όχι rambo style), να τους τρως πίσω από γωνίες χωρίς να είσαι σε cover mode (corner shooting), να κάνεις headshots για 1HK (εκτός από όσους έχουν κράνη/πανοπλία και θέλουν 2HK) και να κάνεις exploration (υπάρχουν σημεία με hidden ammo/power weapons).

Για το wall hacking δες στο playstationtrophies.org τους οδηγούς για την PS4 έκδοση... ίσως χρειαστεί να σβήσεις και τα patches και να παίξεις vanilla αν τα έχουν πατσάρει.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά το Crushing στην PS4 έκδοση είναι πιο εύκολο από το Crushing στην PS3 έκδοση λόγω 60fps και health/damage rebalancing. Αυτό ισχύει και για το 1, που είναι και το πιο «δύσκολο/ακατέργαστο» Uncharted. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πηγαίνεις αργά (όχι rambo style), να τους τρως πίσω από γωνίες χωρίς να είσαι σε cover mode (corner shooting), να κάνεις headshots για 1HK (εκτός από όσους έχουν κράνη/πανοπλία και θέλουν 2HK) και να κάνεις exploration (υπάρχουν σημεία με hidden ammo/power weapons).

Για το wall hacking δες στο playstationtrophies.org τους οδηγούς για την PS4 έκδοση... ίσως χρειαστεί να σβήσεις και τα patches και να παίξεις vanilla αν τα έχουν πατσάρει.

Κατάφερα να κάνω το wall glitch (περισσότερο απο πείσμα) και πήδηξα κανα δυο chapters. Βέβαια επειδή έκανα παπαριά στο τέλος χρειάστηκε να παίξω όλο το περιβότητο fight του trapped (11) αλλα δε γαμείς.Γενικά το glitch είναι αρκετά εύκολο αν σου δείξει κάποιος πως να το κάνεις. 

Πράγματι πάντως δεν έχει καμια τρομερή δυσκολία το crushing. Καμία σχέση με "μεγάλες" δυσκολίες άλλων παιχνιδιών. Περίμενα το 1 να είναι ότι νάναι λόγω παλαιότητας όπως λές αλλα τελικά πάει μια χαρά. Σιγάάά σιγά και πάντα headshot kai ψιλοexploit τις νεκρές γωνίες. Τα deaths είναι οκ και βοηθάνε και στο farm για τα weapon achievements. Μια χαρά :P Μόνο τα μεγάάάάλα fights σπάνε λίγο μπάλες που μπορεί να πεθάνεις απο έναν τελευταίο ξεχασμένο και να ξαναξεκινήσεις απο την αρχή -.-

Περιττό να πώ για την τρομερή δουλειά που έχουν κάνει. Το Drake's fortune το είχα τερματίσει μετά το 2 στο ps3 και με είχαν πονέσει τα μάτια αλλα τώρα στο remaster παίζεται απίστευτα ευχάριστα απ'όλες τις απόψεις.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως εγώ προτιμώ τα γραφικά του ps3 .Είναι πιο ατμοσφαρικά και κινηματογραφικά και στα 30 fps.και έτσι τα λιγο φλου γραφικά μ αρεσουν περισσότερο

Δημοσ.

Τέτοια να λέτε, να αρχίσει την καζούρα η PCMR...

Επειδη η αληθεια ποναει???? Εβαλα bloodborne να παιξω αφου ειχα παιξει προηγουμενως την Scholar of the first sin και ναι η μεταβαση απο 60fps σε 29 με frame drops οσο να ναι χτυπαει ασχημα . Και δεν σου μιλαω καν για pc εκδοσεις ή Pc only και λοιπες μπουρδες αλλα και τα 2 για το ps4.

Δημοσ.

Αναφέρομαι συγκεκριμένα για την σειρα uncharted 1,2,3 οτι φαινονται καλύτερα στο ps3. Δεν τα χω παίξει στο ps4 .απλα απο το youtube που το ειδα το συγκρινα.Δεν ξέρω ...Ίσως φταιει οτι δεν το εχω συνηθισει...

Δημοσ.

Αναφέρομαι συγκεκριμένα για την σειρα uncharted 1,2,3 οτι φαινονται καλύτερα στο ps3. Δεν τα χω παίξει στο ps4 .απλα απο το youtube που το ειδα το συγκρινα.Δεν ξέρω ...Ίσως φταιει οτι δεν το εχω συνηθισει...

Τεραστια διαφορα την οποια καταλαβαινεις οταν δεις απο κοντα.

Και εδω αν τα βαλεις διπλα δεν το καταλαβαινεις πολυ ευκολα για την διαφορα 30 με 60 αλλα αν παιξεις οντως ειναι πιο αισθητα τα πραγματα 

Δημοσ.

Τώρα μιλάμε για τα αυτονόητα. Αν παίζεις παιχνίδι σε 60 fps δεν είναι και πολύ ευχάριστο να γυρνάς σε 30. Παίζεις καλά κι εκεί ανάλογα βέβαια και το game όπως έχουμε χιλιοξαναπεί αλλά με μια κονσόλα κάτι θα προσθέσεις και κάτι θα αφαιρέσεις. Βάζεις frames, βγάζεις γραφικά και ανάλυση, βάζεις γραφικά, μειώνεις frames και χρησιμοποιείς τεχνικές για κρύψεις πιθανές ατέλειες που δεν είμαι άμεσα αντιληπτές στο μάτι. Πιάσ' το αβγό και κούρευ'το.

Από ότι φαίνεται πάντως από τις πωλήσεις των κονσόλων hardware και software (κυρίως PS 4) δεν βλέπω τους καταναλωτές να καίγονται κιόλας αν ένα game παίζει σε 30 ή 60 καρέ με πτώσεις. Να είμαστε καλά που εμείς οι λίγοι gamers όλη της υφηλίου, έχουμε και μια, δυο απαιτήσεις παραπάνω και ακουγόμαστε στα forum αλλιώς...χάος.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που και στις δύο κονσόλες τρέχουν τα παιχνίδια με τα ίδια frames κανένας δε παραπονιεται. Αν έτρεχαν στη μία τα παιχνίδια 60 και στην άλλη 30 θα έβλεπες για πότε θα γινόταν πόλεμος για το πόσο καλύτερα είναι τα 60.Εν τω μεταξύ ακόμα διαβάζω σε σχόλια στο fb οτι το μάτι δε διακρίνει πάνω απο 30.Καμια ελπίδα τελικά.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που και στις δύο κονσόλες τρέχουν τα παιχνίδια με τα ίδια frames κανένας δε παραπονιεται. Αν έτρεχαν στη μία τα παιχνίδια 60 και στην άλλη 30 θα έβλεπες για πότε θα γινόταν πόλεμος για το πόσο καλύτερα είναι τα 60.Εν τω μεταξύ ακόμα διαβάζω σε σχόλια στο fb οτι το μάτι δε διακρίνει πάνω απο 30.Καμια ελπίδα τελικά.

Κατσε να δεις πως θα τους πειραξει τωρα στο Dark Souls 3 που απο τα 60ρια του 2 θα πεσουν στα 30ρια του 3.Εκει να δεις γελια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...