VonLoutsos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μια εξυπηρέτηση κάποιος που το έχει αυθεντικό το παιχνίδι: Να σκανάρει το εξώφυλλο και να μου το στείλει με inbox; Θα το εκτιμούσα πολύ. Είναι για καλό σκοπό. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Spartan117 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μια εξυπηρέτηση κάποιος που το έχει αυθεντικό το παιχνίδι: Να σκανάρει το εξώφυλλο και να μου το στείλει με inbox; Θα το εκτιμούσα πολύ. Είναι για καλό σκοπό. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Αυτό;
VonLoutsos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Βασικά δεν θέλω μόνο το εμπρός, θέλω όλο με τα πλάγια μαζί (όπως ακριβώς βγαίνει από το κουτί το cover) για να το εκτυπώσω και να το περάσω σε ένα άλλο κουτί. Αγγλικά-ελληνικά δεν με ενδιαφέρει η γλώσσα απλά έψαξα και δεν το βρήκα όλο!!!! Ευχαριστώ για την προσπάθεια
bedazzled Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Θες να εκτυπώσεις εξώφυλλο για promo;
VonLoutsos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Θες να εκτυπώσεις εξώφυλλο για promo; Έχω το παιχνίδι promo και το έβαλε σε μπλε κουτί και θέλω το εξώφυλλο όλο
keropi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Αν δε με προλάβει κάποιος θα σκανάρω το δικό μου στο γραφείο να το τυπώσεις... υπομονή ως τη Δευτέρα. 300dpi είναι καλά;
VonLoutsos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Πιστεύω πως θα κάνει, αλλά αν μπορείς βάλτο και παραπάνω για καλύτερα. Ευχαριστώ για τον κόπο και την προθυμεία.
Bourdoulas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 http://www.covershut.com/PS3-Covers/90025-Uncharted-Collection-Front.html Ίσως σου κάνει
keropi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Πιστεύω πως θα κάνει, αλλά αν μπορείς βάλτο και παραπάνω για καλύτερα. Ευχαριστώ για τον κόπο και την προθυμεία. δυστυχώς δεν το σκανάρει σωστά το μηχάνημα... είναι γυαλιστερό το χαρτί , κάνει αντανάκλαση και βγαίνει ένα ξεθωριασμένο πράμα λες και είναι κακή έγχρωμη φωτοτυπία και τελείωνε το μελάνι στο φωτοτυπικό....
VonLoutsos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 δυστυχώς δεν το σκανάρει σωστά το μηχάνημα... είναι γυαλιστερό το χαρτί , κάνει αντανάκλαση και βγαίνει ένα ξεθωριασμένο πράμα λες και είναι κακή έγχρωμη φωτοτυπία και τελείωνε το μελάνι στο φωτοτυπικό.... ΠΦΦΦ βλακεία. Δεν πειράζει όμως η προσπάθεια μετράει, ευχαριστώ. Οσων αφορά το Site που έδειξε ο Bourdoulas ωραίο είναι έχει πολλά αλλά μόλις πας να κατεβάσεις ενώ το βλέπεις ωραίο και λες ναι ειναι αυτό που θέλω, τσουπ σου πετάει ένα donate αν θέλεις να το κατεβάσεις. Θα βρεθεί λύση και θα το φτιάξω όμορφο και ωραίο. Ευχαριστώ πάντως
VonLoutsos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Βρήκα τελικά ένα από το Αγγλικό και το πέρασα σε πρόγραμμα που βγάζει DVDCases ώστε να έρθει στο σωστό μέγεθος. Δεν το έχω εκτυπώσει, αύριο θα το κάνω για να δω τα αποτελέσματα. Το ανεβάζω και εδώ μπας και το χρειαστεί και κανένας άλλος. P.S: Είναι λίγο μικρότερο τελικά σε ύψος μόλις το εκτύπωσα αλλά σε μήκος και το <<πάχος>> το πλαινό είναι οκ Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2015 από VonLoutsos 2
Ren_of_Heavens Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 αξιζει η collectors? Κάνεις κάτι ερωτήσεις Iak10... Φυσικά και αξίζει η συλλογή αν δεν τα έχεις στο PS 3. Αν τώρα είσαι τίγκα φαν τα ξαναπαίρνεις και στο PS 4 και τα ξαναλιώνεις. Προσωπικά, σε full price δεν θα τα έπαιρνα αν τα είχα ξαναπαίξει.
klainmaingr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Ξέρουμε αν το wall clipping/wall shuffle ισχύει στο collection ή τα έχουν φιξάρει; Ξεκίνησα να τα πάρω σερί όλα στο crushing και θα μου γλυτώσει πολλά νεύρα το συγκεκριμένο. Τουλάχιστον στο 1 που έχει πολλά αυτιτικά fights. Τα άλλα παλεύονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα