Προς το περιεχόμενο

Uncharted: The Nathan Drake Collection [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια εξυπηρέτηση κάποιος που το έχει αυθεντικό το παιχνίδι: Να σκανάρει το εξώφυλλο και να μου το στείλει με inbox; Θα το εκτιμούσα πολύ. Είναι για καλό σκοπό. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια εξυπηρέτηση κάποιος που το έχει αυθεντικό το παιχνίδι: Να σκανάρει το εξώφυλλο και να μου το στείλει με inbox; Θα το εκτιμούσα πολύ. Είναι για καλό σκοπό. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Αυτό;

912LESbaMFL._SL1500_.jpg

Δημοσ.

Βασικά δεν θέλω μόνο το εμπρός, θέλω όλο με τα πλάγια μαζί (όπως ακριβώς βγαίνει από το κουτί το cover) για να το εκτυπώσω και να το περάσω σε ένα άλλο κουτί. Αγγλικά-ελληνικά δεν με ενδιαφέρει η γλώσσα απλά έψαξα και δεν το βρήκα όλο!!!! Ευχαριστώ για την προσπάθεια :)

Δημοσ.

Αν δε με προλάβει κάποιος θα σκανάρω το δικό μου στο γραφείο να το τυπώσεις... υπομονή ως τη Δευτέρα.

300dpi είναι καλά;

Δημοσ.

Πιστεύω πως θα κάνει, αλλά αν μπορείς βάλτο και παραπάνω για καλύτερα. Ευχαριστώ για τον κόπο και την προθυμεία. :)

δυστυχώς δεν το σκανάρει σωστά το μηχάνημα... είναι γυαλιστερό το χαρτί , κάνει αντανάκλαση και βγαίνει ένα ξεθωριασμένο πράμα λες και είναι κακή έγχρωμη φωτοτυπία και τελείωνε το μελάνι στο φωτοτυπικό....

Δημοσ.

δυστυχώς δεν το σκανάρει σωστά το μηχάνημα... είναι γυαλιστερό το χαρτί , κάνει αντανάκλαση και βγαίνει ένα ξεθωριασμένο πράμα λες και είναι κακή έγχρωμη φωτοτυπία και τελείωνε το μελάνι στο φωτοτυπικό....

ΠΦΦΦ βλακεία. Δεν πειράζει όμως η προσπάθεια μετράει, ευχαριστώ. Οσων αφορά το Site που έδειξε ο Bourdoulas ωραίο είναι έχει πολλά αλλά μόλις πας να κατεβάσεις ενώ το βλέπεις ωραίο και λες ναι ειναι αυτό που θέλω, τσουπ σου πετάει ένα donate αν θέλεις να το κατεβάσεις. Θα βρεθεί λύση και θα το φτιάξω όμορφο και ωραίο. Ευχαριστώ πάντως :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα τελικά ένα από το Αγγλικό και το πέρασα σε πρόγραμμα που βγάζει DVDCases ώστε να έρθει στο σωστό μέγεθος. Δεν το έχω εκτυπώσει, αύριο θα το κάνω για να δω τα αποτελέσματα. Το ανεβάζω και εδώ μπας και το χρειαστεί και κανένας άλλος. :)

P.S: Είναι λίγο μικρότερο τελικά σε ύψος μόλις το εκτύπωσα αλλά σε μήκος και το <<πάχος>> το πλαινό είναι οκ

post-161519-0-97398200-1449501339_thumb.jpg

Επεξ/σία από VonLoutsos
  • Like 2
Δημοσ.

αξιζει η collectors?

Κάνεις κάτι ερωτήσεις Iak10...

Φυσικά και αξίζει η συλλογή αν δεν τα έχεις στο PS 3. Αν τώρα είσαι τίγκα φαν τα ξαναπαίρνεις και στο PS 4 και τα ξαναλιώνεις. Προσωπικά, σε full price δεν θα τα έπαιρνα αν τα είχα ξαναπαίξει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξέρουμε αν το wall clipping/wall shuffle ισχύει στο collection ή τα έχουν φιξάρει; Ξεκίνησα να τα πάρω σερί όλα στο crushing και θα μου γλυτώσει πολλά νεύρα το συγκεκριμένο. Τουλάχιστον στο 1 που έχει πολλά αυτιτικά fights. Τα άλλα παλεύονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...