Προς το περιεχόμενο

Uncharted: The Nathan Drake Collection [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να κατεβαζεις το demo απλα οι server να ανοιγουν το 10 μερο Δεκεμβρη :ph34r:

Ποιο demo ρε συ μονο Multiplayer beta θα ειναι διαθεσιμη,οχι demo του campaign.

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έφυγε triple plat και το collection, ακόμη μια φορα μπράβο στην Bluepoint, το καταευχαριστήθηκα.

uncharted_thenathandr2ioqt.jpg

uncharted_thenathandrdlouy.jpg

uncharted_thenathandra4q9z.jpg

Το 2 ακόμη το καλύτερο της σειράς σχετικά άνετα, ελπίζω να το εκθρονίσει το 4!

• Like 4
Δημοσ.

Εγω παλι ελπιζω να δουμε νεο Ip αυτη τη γενια απο naughty dog ,καθως ειναι η μονη φορα που σαν πρωτο της παιχνιδι σε γενια κονσολων απο το ps1 μεχρι το Ps4 ξεκιναει με Sequel....

Δημοσ.

Επίσης είναι η πρώτη φορά που δεν βγάζουν kart game. :P Σπάνε οι παραδόσεις...

Νομίζω είπαν ότι θα συνεχίσει το Uncharted, αλλά μάλλον από άλλο studio...

Δημοσ.

Εγω παλι ελπιζω να δουμε νεο Ip αυτη τη γενια απο naughty dog ,καθως ειναι η μονη φορα που σαν πρωτο της παιχνιδι σε γενια κονσολων απο το ps1 μεχρι το Ps4 ξεκιναει με Sequel....

Όπως το βλέπω θα πάει έτσι
2016: Uncharted 4 + DLC
2018: The Last of Us 2 + DLC
2020: Καινούργιο IP όπως είχαν κάνει με το Ps3 και το TLOU
Δημοσ.

Δε παιζει να τραβήξει μέχρι το 20 ρε φίλε. Οκ πουλάει γερά αλλά θα το έχει αφήσει τόσο πίσω η τεχνολογία που θα χτυπάει άσχημα.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω περίπου στο 20 θα τελειώσει αυτή η γενιά. 7 χρονια δεν είναι πολλά αν σκεφτείς ότι τα X360/Ps3 κράτησαν 8 και πουλούσαν χειρότερα από ότι οι τωρινές κονσόλες (ειδικά το Ps3 που άρχισε άσχημα και με την Sony να χάνει χρήματα σε κάθε κονσόλα που πουλούσε). Αυτό που θέλουν όλοι είναι να υπάρχει μεγάλο userbase, γι' αυτό δεν βγάζουν κονσόλες κάθε 3 χρονια. Τέλη του 20 ίσως δούμε Ps5/X2, αλλα δεν βλέπω ούτε την Sony ούτε την MS να πετάει αυτή τη γενιά τόσο γρήγορα μιας και οι δυο βγάζουν πολύ χρήμα(πολύ περισσότερο από ότι την προηγουμενη γενιά, ας μην ξεχνάμε ότι παρόλο που η MS είναι αρκετά πίσω συγκριτικά με την Sony αυτή τη γενιά το X1 πουλάει περισσότερο από ότι πουλούσε το 360 και σε software αλλα και σε hardware συνολικά). Το να βγάλουν καινούργιες κονσόλες πριν το 20 μου φαίνεται σαν οικονομική αυτοκτονία.

Δημοσ.

Εδω ακομα και σημερα βγαινουν παιχνιδια για το αδυναμο Ps3/xbox360 και γνωστα κιολας οπως Call και Metal Gear τι να λεμε τωρα.

Δημοσ.

Κανεις μας δεν ειναι σε θεση να γνωριζει τι κ ποτε θα κυκλοφορησει η ND μετα το Uc4, εγω ομως θα συμφωνησω απολυτα με τις εκτιμησεις του φιλτατου Σπαρταν για το πως θα εξελιχθει η γενια. Σιγουρα το hardware θα ζοριζεται πολυ σε μια πενταετια και νωριτερα, τα λεφτα ομως κ η εγκατεστημενη βαση ειναι πολλα Αρη...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όπως το βλέπω θα πάει έτσι
2016: Uncharted 4 + DLC
2018: The Last of Us 2 + DLC
2020: Καινούργιο IP όπως είχαν κάνει με το Ps3 και το TLOU

Ας δούμε το Uncharted 4 και το TLOU 2 και βλέπουμε για το νέο IP, γιατί μέχρι τότε ποιος ζει, ποιος πεθαίνει. Κατά τα άλλα, τερμάτισα το TLOU και συνεχίζω με το Uncharted Collection(Έχω φτάσει το 1 στο 40% περίπου), είναι παιχνίδια που σίγουρα δεν πρέπει να χάσει κανένας κάτοχος Ps4.

• Like 1
Δημοσ.

συνεχίζω με το Uncharted Collection(Έχω φτάσει το 1 στο 40% περίπου), είναι παιχνίδια που σίγουρα δεν πρέπει να χάσει κανένας κάτοχος Ps4.

Και που να δεις το Uncharted 2 όταν με το καλό τελειώσεις το 1.  ;)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...