Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μπορει να κατεβαζεις το demo απλα οι server να ανοιγουν το 10 μερο Δεκεμβρη Ποιο demo ρε συ μονο Multiplayer beta θα ειναι διαθεσιμη,οχι demo του campaign.
skar1983 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ποιο demo ρε συ μονο Multiplayer beta θα ειναι διαθεσιμη,οχι demo του campaign. μάλιστα
Spartan117 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Έφυγε triple plat και το collection, ακόμη μια φορα μπράβο στην Bluepoint, το καταευχαριστήθηκα. Το 2 ακόμη το καλύτερο της σειράς σχετικά άνετα, ελπίζω να το εκθρονίσει το 4! 4
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Εγω παλι ελπιζω να δουμε νεο Ip αυτη τη γενια απο naughty dog ,καθως ειναι η μονη φορα που σαν πρωτο της παιχνιδι σε γενια κονσολων απο το ps1 μεχρι το Ps4 ξεκιναει με Sequel....
bedazzled Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Επίσης είναι η πρώτη φορά που δεν βγάζουν kart game. Σπάνε οι παραδόσεις... Νομίζω είπαν ότι θα συνεχίσει το Uncharted, αλλά μάλλον από άλλο studio...
Spartan117 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Εγω παλι ελπιζω να δουμε νεο Ip αυτη τη γενια απο naughty dog ,καθως ειναι η μονη φορα που σαν πρωτο της παιχνιδι σε γενια κονσολων απο το ps1 μεχρι το Ps4 ξεκιναει με Sequel.... Όπως το βλέπω θα πάει έτσι 2016: Uncharted 4 + DLC 2018: The Last of Us 2 + DLC 2020: Καινούργιο IP όπως είχαν κάνει με το Ps3 και το TLOU
gkalas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δε παιζει να τραβήξει μέχρι το 20 ρε φίλε. Οκ πουλάει γερά αλλά θα το έχει αφήσει τόσο πίσω η τεχνολογία που θα χτυπάει άσχημα.
Spartan117 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Εγώ πιστεύω περίπου στο 20 θα τελειώσει αυτή η γενιά. 7 χρονια δεν είναι πολλά αν σκεφτείς ότι τα X360/Ps3 κράτησαν 8 και πουλούσαν χειρότερα από ότι οι τωρινές κονσόλες (ειδικά το Ps3 που άρχισε άσχημα και με την Sony να χάνει χρήματα σε κάθε κονσόλα που πουλούσε). Αυτό που θέλουν όλοι είναι να υπάρχει μεγάλο userbase, γι' αυτό δεν βγάζουν κονσόλες κάθε 3 χρονια. Τέλη του 20 ίσως δούμε Ps5/X2, αλλα δεν βλέπω ούτε την Sony ούτε την MS να πετάει αυτή τη γενιά τόσο γρήγορα μιας και οι δυο βγάζουν πολύ χρήμα(πολύ περισσότερο από ότι την προηγουμενη γενιά, ας μην ξεχνάμε ότι παρόλο που η MS είναι αρκετά πίσω συγκριτικά με την Sony αυτή τη γενιά το X1 πουλάει περισσότερο από ότι πουλούσε το 360 και σε software αλλα και σε hardware συνολικά). Το να βγάλουν καινούργιες κονσόλες πριν το 20 μου φαίνεται σαν οικονομική αυτοκτονία.
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Εδω ακομα και σημερα βγαινουν παιχνιδια για το αδυναμο Ps3/xbox360 και γνωστα κιολας οπως Call και Metal Gear τι να λεμε τωρα.
kostiger Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Κανεις μας δεν ειναι σε θεση να γνωριζει τι κ ποτε θα κυκλοφορησει η ND μετα το Uc4, εγω ομως θα συμφωνησω απολυτα με τις εκτιμησεις του φιλτατου Σπαρταν για το πως θα εξελιχθει η γενια. Σιγουρα το hardware θα ζοριζεται πολυ σε μια πενταετια και νωριτερα, τα λεφτα ομως κ η εγκατεστημενη βαση ειναι πολλα Αρη...
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Όπως το βλέπω θα πάει έτσι 2016: Uncharted 4 + DLC 2018: The Last of Us 2 + DLC 2020: Καινούργιο IP όπως είχαν κάνει με το Ps3 και το TLOU Ας δούμε το Uncharted 4 και το TLOU 2 και βλέπουμε για το νέο IP, γιατί μέχρι τότε ποιος ζει, ποιος πεθαίνει. Κατά τα άλλα, τερμάτισα το TLOU και συνεχίζω με το Uncharted Collection(Έχω φτάσει το 1 στο 40% περίπου), είναι παιχνίδια που σίγουρα δεν πρέπει να χάσει κανένας κάτοχος Ps4. 1
D.Luffy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 συνεχίζω με το Uncharted Collection(Έχω φτάσει το 1 στο 40% περίπου), είναι παιχνίδια που σίγουρα δεν πρέπει να χάσει κανένας κάτοχος Ps4. Και που να δεις το Uncharted 2 όταν με το καλό τελειώσεις το 1. 2
Thanofski Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 ξέρουμε Πότε ξεκινάε η ΒΕΤΑ του 4 ;;; κάπου διάβασα για αύριο 17.00gmt .
dimyok Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 MULTIPLAYER μόνο beta ναι και μεγάλο (70 gb ; )download.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα