thyra_7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Θελω να αγορασω ενα οικονομικο mouse καθημερινης χρησης και λιγο gaming. Εχω καταληξει στο Coolermaster MS2K ή Sharkoon Shaek Force Εχει κανεις καμια εμπειρια με αυτα τα δυο. Η sharkoon ειναι καλη εταιρια; Περιμενω και δικες σας προτασεις
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Sharkoon 100% αν εισαι αναμεσα στα 2...πηρα το ποντικι για μια φιλη και το χρησιμοποιησα και εγω.Πολυ καλη ποιοτητα για τα λεφτα του και φαινεται σαν πολυ πιο ακριβο ποντικι! Υποψιν μονο οτι ειναι μεγαλουτσικο...αν σε βολευει παρτο με χιλια! 1
Jason 93 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Εγω θα σου ελεγα να ανεβεις λιγο και να παρεις αυτο. Αγνωστη στην Ελλαδα εταιρια αλλα το εχωβ 1 χρονο τωρα και δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα. καλο κρατημα, εναλλαγη dpi, ενισχυσμενο καλωδιο, πλαϊνα κουμπια για μπρος πισω στο browsing και σχετικα αθορυβο. 1
jokerakias Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Για το sharkoon διαβάζω πολύ καλά λόγια.... Αν υπάρχει στην αγορά ακόμα το coolermaster xornet προτίμησε το....
thyra_7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Και εγω βλεπω οτι εχει αρκετες θετικες κριτικες το sharkoon απλως εχω μια επιφυλαξη επειδη δεν ηξερα την εταιρια
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 γενικα ειναι γνωστη ως εταιρια φθηνων μεν αλλα αρκετα αξιοπιστων προιοντων δε που απευθυνονται στο gaming κοινο...
thyra_7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Οκ. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Μαλλον προς sharkopn κλεινω.
spgkolem Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Εχω το sharkoon και το έχω προτείνει εδώ μέσα,είναι πολύ καλό mouse.Δες λίγο και αυτό το corsair που έχουν σε προσφορά στο e-shop. http://www.e-shop.gr/corsair-raptor-lm3-optical-gaming-mouse-p-PER.549482 Βέβαια το κράζουνε αρκετοί,αλλά μπορεί να είναι επειδή κυκλοφορούσε σε ψηλή τιμή.
iCyd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Τσεκαρε και αυτο http://www.e-shop.gr/corsair-raptor-lm3-optical-gaming-mouse-p-PER.549482 Ακυρο. Το ειπε ο φιλος απο πανω
LifeScarcity Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Εγω θα σου ελεγα να ανεβεις λιγο και να παρεις αυτο. Αγνωστη στην Ελλαδα εταιρια αλλα το εχωβ 1 χρονο τωρα και δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα. καλο κρατημα, εναλλαγη dpi, ενισχυσμενο καλωδιο, πλαϊνα κουμπια για μπρος πισω στο browsing και σχετικα αθορυβο. Επειδή έχω δοκιμάσει 2-3 natec με ενοχλεί αυτό το gloss πλαστικό που βρωμίζει κιόλας με τη μία. Πχ με το coolermaster που χω δοκιμάσει αν και είναι κάπως flat mouse(που αν δεν έχεις claw grip δεν ξέρω κατα πόσο βολεύει σε μεγάλα χέρια) δεν έχω τέτοιο θέμα. To sharkoon & corsair ωραία φαίνονται αλλά γνώμη δεν έχω.
Inler Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Το σκεφτομουν και εγω για το Sharkoon αλλα στα 19.90 εχει βγει και αυτο για το οποιο διαβαζω καλα λογια http://www.e-shop.gr/natec-nmg-0527-genesis-gx68-professional-laser-3400dpi-gaming-mouse-black-red-p-PER.572251?utm_campaign=newsletter151001&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=9-pontikia&utm_content=9.2-natec+nmg+0527+genesis+gx68+professional+laser+3400dpi+gaming+mouse+black+red
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα