Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω ενα οικονομικο mouse καθημερινης χρησης και λιγο gaming. Εχω καταληξει στο

Coolermaster MS2K ή Sharkoon Shaek Force

Εχει κανεις καμια εμπειρια με αυτα τα δυο. Η sharkoon ειναι καλη εταιρια;

Περιμενω και δικες σας προτασεις

Δημοσ.

Sharkoon 100% αν εισαι αναμεσα στα 2...πηρα το ποντικι για μια φιλη και το χρησιμοποιησα και εγω.Πολυ καλη ποιοτητα για τα λεφτα του και φαινεται σαν πολυ πιο ακριβο ποντικι!

Υποψιν μονο οτι ειναι μεγαλουτσικο...αν σε βολευει παρτο με χιλια!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να ανεβεις λιγο και να παρεις αυτο. Αγνωστη στην Ελλαδα εταιρια αλλα το εχωβ 1 χρονο τωρα και δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα. καλο κρατημα, εναλλαγη dpi, ενισχυσμενο καλωδιο, πλαϊνα  κουμπια για μπρος πισω στο browsing και σχετικα αθορυβο.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω βλεπω οτι εχει αρκετες θετικες κριτικες το sharkoon απλως εχω μια επιφυλαξη επειδη δεν ηξερα την εταιρια

Δημοσ.

Εχω το sharkoon και το έχω προτείνει εδώ μέσα,είναι πολύ καλό mouse.Δες λίγο και αυτό το corsair που έχουν σε προσφορά στο e-shop.

http://www.e-shop.gr/corsair-raptor-lm3-optical-gaming-mouse-p-PER.549482

Βέβαια το κράζουνε αρκετοί,αλλά μπορεί να είναι επειδή κυκλοφορούσε σε ψηλή τιμή.

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να ανεβεις λιγο και να παρεις αυτο. Αγνωστη στην Ελλαδα εταιρια αλλα το εχωβ 1 χρονο τωρα και δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα. καλο κρατημα, εναλλαγη dpi, ενισχυσμενο καλωδιο, πλαϊνα  κουμπια για μπρος πισω στο browsing και σχετικα αθορυβο.

Επειδή έχω δοκιμάσει 2-3 natec με ενοχλεί αυτό το gloss πλαστικό που βρωμίζει κιόλας με τη μία.

Πχ με το coolermaster που χω δοκιμάσει αν και είναι κάπως flat mouse(που αν δεν έχεις claw grip δεν ξέρω κατα πόσο βολεύει σε μεγάλα χέρια) δεν έχω τέτοιο θέμα.

To sharkoon & corsair ωραία φαίνονται αλλά γνώμη δεν έχω.

Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...